Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, момичета, ЧХГ 97.  Hug
Следобяд съм на преглед при д-р Баев, докато не потвърди, че съм бременна не мога да се зарадвам.

# 421
Следобяд съм на преглед при д-р Баев, докато не потвърди, че съм бременна не мога да се зарадвам.

И да вярваш и да не вярваш, бременна си, така че честито!   bouquet
Разбирам те, минавайки през всички трудности, когато се случи не можем да повярваме че е истина. Отпусни душата и се радвай, че ще ставаш мама!  Hug

# 422
Ох, права си муцуни, но аз съм си такава, не смея да се оставя на емоциите, вид защитен механизъм...
Ще повярвам чак когато и д-р Баев потвърди!

# 423
  • Sofiq

Какво има да се чудиш... С това ЧХГ си бременна, доколкото знам и по-ниски стойности са индикация за бременност.
Честито, лека бременност и пухкав финал!   bouquet

Муцуни, видях, че си имала проблеми, как си сега...  Hug

# 424

Официално ти честитя, според ЧХГ 100% си бременна, но нека и Баев да ти го каже. Браво на него, напоследък голяма успеваемост имат.   bouquet
Радвай се, това е твоят момент.  Hug

# 425
kotashki, добре дошла в клуба на бъдещите мами.   bouquet

Да ви кажа няма по-хубаво нещо от това да чуеш как бие  сърчицето на детето ти.
При мен всичко е наред, дебелея в норма, плода се развива нормално.
Имам питане, някой знае ли как протича мамографския  преглед при бременни.

# 426

kotashki, честита бременност!   bouquet
Как мина прегледа, успокои ли се...

liliberta, ходила съм преди години на мамограф и според мен  прегледа със снимка не е препоръчителен за бременни, само ехограф. Защо питаш, проблем ли има.

# 427
Здравейте!

Първо да честитя на kotashki, лека бременност и прекрасно бебе!   bouquet

Да потвърдя, на прегледа ясно се видяха две плодни сакчета. Всички са много щастливи, а аз леко уплашена. Винаги съм се чудела как смогват майките с близнаци, ще ми се наложи да се науча...
Моля се да не са две момчета, че вкъщи с толкова тестостерон не знам какво ще правя. Simple Smile

liliberta аз ходя всяка година на мамограф,  при бременни предполагам, че не се прави снимка.

Муцуни, как си, видях, че е имало екшън при вас...  Hug

# 428
  • Sofiq
Бебеланче, честита двойна радост!   bouquet
С един куршум два заека. Simple Smile
Важното е да си здрава и да износиш здрави бебета, пък момчета, момичета, божа работа...  Hug

# 429
Леле kotashki, честито!   bouquet
Да си здрава, да не ти става лошо като на мен и накрая да гушнеш толкова мечтаната рожба.  Hug Hug Hug

Бебеланче и реб те прегръщам, знаех си аз, че са две!

Лилиберта, права си, няма по-хубава музика за ушите... Simple Smile

Муцуни, не ни стряскаскай, че ти си първа по реда.  Hug

Момичета, вие ще ходите ли на море, че аз се притеснявам...

# 430
Виждам, че съм ви стреснала, спокойно, добре съм от тогава не съм имала контракции.  Hug

petalek, ще го пропусна морето, даже на басейн не смея да отида. Моето море ще бъде леген пълен с вода на балкона... Simple Smile

Не съм питала, кога излиза Баев в отпуск.

# 431
Коташки, честито, да се насладиш на бременността и след 9 месеца да се срещнеш с мечтата си!    bouquet

Бебеланче, честити ти две сърчица и на теб!   bouquet

Mucuni, радвам се, че се е разминало и чакам с нетърпение да преминеш финалната права.

petalek, питай д-р Баев какво мисли по - въпроса за морето.

# 432
Честито коташки!   bouquet
Как мина прегледа, д-р Баев успокои ли те.

Бебеланче, да се пазиш, че две не се носят лесно. Нормално е да си притеснена, ако са момчета цял отбор ще си спретнете.  Hug

Муцуни, аз питах за отпуските, още не е ясно, не се знае дали изобщо ще излиза...

petalek, ако няма проблеми защо се притесняваш за морето, за муцуни е разбираемо.

# 433
Благодаря ви момичета за подкрепата, вече спокойно мога да кажа, бременна съм!!!
Д-р Баев, също потвърди, видя се малка точица, на мама точицата Simple Smile
Изчаках да видя и как се развива ЧХГ, днес е 485, направо се е изстреляло.
Много съм щастлива и позитивна  Hug Hug Hug

# 434
  • Sofiq
Благодаря ви момичета за подкрепата, вече спокойно мога да кажа, бременна съм!!!
Д-р Баев, също потвърди, видя се малка точица, на мама точицата Simple Smile
Изчаках да видя и как се развива ЧХГ, днес е 485, направо се е изстреляло.
Много съм щастлива и позитивна  Hug Hug Hug

Браво, радвам се от сърце за теб!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт