Отговори
# 120
Зайче, голямата е на 3 години и половина (почти), а малката е на 1 година и 9 месеца (пак почти Laughing), аз съм на 29. Peace

# 121
Добър ден момичета , май всички сме били на пазар днес Simple Smile аз също си взех праскови , сини сливи , но понеже съм със СПКЯ и не консумирам захар. ограничавам и приема на плодове до най много едно плодче на ден . Алия и аз ставам рано сутрин , но пък вечер след 21 заспивам  Embarassed . Днес си пуснах повторно чхг и резултатът е 4923 преди два дена беше 2000 , истината е , че не разбирам , но ми се вижда високо. Кога ще ходите на преглед , чудя се какво да правя , че ние точно този месец щеше да правим ИКСИ и сега не знам дали да продължа  с моята лекарка , която по принцип е специалист по инферилитет или да се преместя при друга ? Едно напрегнато ми е и притеснено Sad Дано да е наред всичко и да стигнем до финала . Хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 122
  • Варна
Хаха, зайче,   bouquet И аз се казвам Екатерина, на 33 г. съм, баткото е на 8 и половина, каката на 7 и малко. За решаването на трето дете... Аз винаги съм знаела, че искам 3 деца, но таткото много се дърпаше. Около нас има още едно семейство с 3 деца и поне още 2, които може и да се решат на трето. Simple Smile Само да сме живи и здрави всички, всичко друго се нарежда. Като се сетя колко ни беше трудно, когато забременях с дъщеря ни само 6 месеца след раждането. Живеехме със свекърите, бях без работа... Кошмар беше! Но се оправихме. Сега сме сами, имам хубава работа , доходите ни достатъчно добри, децата пораснаха. И имам прекрасен мъж, който е готов да ми угоди на акъла. Simple Smile Естествено никой не знае какво ще му поднесе живота, но не трябва да се отказваме от мечтите си заради страхове. Изход винаги се намира, когато има желание и разбирателство.  Wink
За козметиката - някъде към 3тия месец започвах да се мажа с кремове против стрии, но всеки сам си преценява. Аз по принцип не ползвам много козметика и не го мисля.
Алия, направо не знам как издържаш да не кажеш на таткото. Много е мъчително това чакане, знам го от опит. Tired
elida__ , дано и при теб всичко да е ОК! Стискам палци! Simple Smile

# 123
elida, гледам в темата за БТ са ти писали, че е нисък прогестерона. Иди на лекар, за да може да ти изпише такъв препарат, и да се направи каквото е нужно. И стискам много палци. Praynig Hug
Аз също се чудя кога да отида, мислех да е във вторник, но като чета навсякъде, че толкова рано не се вижда кой знае какво, може да изчакам още една седмица, стига всичко да е наред, де. Дано!  Praynig Praynig Praynig

Кате, чак и аз се учудих от търпението си. Просто винаги съм казвала, че когато стане няма да му съобщя по телефона. Освен това, се с случвало да гледаме интервюта и майки да казват, че са съобщили новината на татковците по телефона, и той винаги се е дразнил. Mr. Green Така че трябва да си издържа.

# 124
Хелоу и от мен. Досега ви четях, реших и да се разпиша. В 6та сед.съм от днес, с термин 1 май. Тест си направих още на 20.08 без да съм имала закъснение. Великденски заек,  защо не си направиш един Шуър, те отчитат и преди закъснение? В момента пътувам за Бургас за 6 дни малко да отдъхна при баба и да посъбера още слънчеви лъчи Simple Smile Като се върна на 9-10.09 ще ходя на преглед. Още не съм била..На мен от вчера сутрин, та и днес пак ми беше така , имах малко световъртеж и гадене. Сега съм ок. Апетит нещо нямям..Ако имате болки пийте но шпа сутрин и вечер, много помага. Аз си взимам. Възхищавам се на мамите решили се на трето детенце Simple Smile На мен ми е за втори път. Дъщеря ми е на 2г и 2м.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 14:21 от Бамбукита

# 125
Дъщеря ми сега започна 2 клас. И в нейния клас има няколко майки с по 3 деца, и още 3, които се опитват да забременеят с трето дете. Аз съм едно дете и винаги съм искала голямо семейство. След раждането на сина ми се бях поразделила с тази си мечта, защото ми беше труден за гледане - палав, не слуша, но това лято като направо 4, като че ли се вразуми. Mr. Green
Както споменах преди това и двамата много искат да си имаме бебе. Той иска братче, а тя сестриче. Все някой ще бъде ощастливен.  Wink

Бамбукита, добре дошла.  Hug

Каква съм откачалка. Май съм единствената тука дето се скъсва да пише без две чертички.  Crazy

Някой освен мен да има чувството, че пълнее от фолиевата киселина? Аз да! Взимам я от май месец. Тогава започнахме да си говорим и за трето дете, а след световното по футбол и започнахме да работим по въпроса.  Wink

# 126
Пия фолиева киселина от 6 месеца, даже вече стават повече, не съм напълняла, дори отслабнах. Още в началото се консултирах дали се пълнее от нея, или дали се покачва апетита, но отговорът беше "не".

Бамбукита, добре дошла. Hug Лека и безпроблемна бременност с най-хубавия финал! Hug

# 127
Мерси за посрещането Wink
И аз съм едно дете, хубаво е децата да не са самички..Понякога ми е липсвало братче или сестриче. Не съм забелязала да се пълнее от фол.к-на.

# 128
Добро утро, майски дами!

Аз не можах да дочакам септемви и се тествах.  EFP newsm44 Вчера сутрин ми показа една много бледа втора чертичка и тази сутрин също втора бледа чертичка. Нарочно вчера не ви казах, защото втората черта беше много бледа и исках тази сутрин да изпробвам още един тест, но на друга фирма. Показа същото. Отчитам бледата черта на това, че още е рано, все пак чак след три дни очаквам предсоящата менструация. Щастлива съм.  Hug Дано всичко е наред и да премина успешно критичния момент, защото имам един спонтанен аборт във втори месец.  Confused Беше спряло развитите, нямаше сърдечни тонове, а само добре оформен плоден сак и се наложи кюртаж. След кюртажа забременях веднага със сина ми още на другия месец.
И двете ми деца са родени със секцио и третото живот и здраве също ще е.

На преглед съм на 1 октомври. Надявам се до дотогава да съм добре и да видим тупкащо сърчице.  Hug

Целувам ви! И се пазете!  Hug

# 129
 Леле, Зайче толкова се радвам. Hug Heart Eyes Оставаш си при нас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност и пухкав финал! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Heart Eyes И бледата чертичка е нормална, все пак е раничко още. Heart Eyes

И да попитам, на всички ли са ви правили цитонамазка като бременни?

# 130
Да кажа, че терминът ми е 12. май. Тогава е роден татко ми.  Grinning А моята любима баба, Бог да я прости, на която бих искала да кръстя живот и здраве бебето, е била по същото време бременна с баща ми, щом той е роден на 12 май, а моят термин също се очертава тогава.

За съжаление тя почина внезапно когато бях бременна със сина ми и страшно много ми лиспва.  Sad

В този ред на мисли, какво нещо е живота. КОгато бях бременна с дъщеря ми загубих дядо му, а със сина ми баба ми. Това е то - кръговрат на живота. Tired

# 131
Здравейте, да се присъединя и аз към вас с термин 10 май, въпреки че съм с ранна овулация и според мен трябва да е около 3-5 май. Вчера сутрин видях двете чертички след 2 дни закъснение на М. Още не мога да повярвам, мислех че този месец пропуснахме овулация и 2 дни ходя с превръзки, тъй като пътуваме да няма неприятни изненади на път, а цикълът ми е изключително точен. Дори вчера сутрин влизам в тоалетната с тест и превръзка. Теста положителен, аз цялата се ратреперих, ошашавена си сложих превръзка и излязох  Joy Тайничко показах теста на мъжа ми с думите "Честит имен ден Simple Smile " Няма да казвме на друг поне докто не видим сърчице не от суеверие, а защото преди около година и половина имах аборт в 9 седмица - кухо яйце. Бяхме казали много рано и после беше много тежко да съобщаваме наново че вече няма бебе.
На 34 години от София съм, имам син на 5 години и малко и винаги съм мечтала за пролетно бебе  baby_neutral
На всички пожелавам леко бременеене и пухкави пролетни бебчета   bouquet

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 14:40 от bubulina

# 132
  • Варна
 bubulina, добре дошла!  bouquet Леко и безпроблемно бременеене с красиво бебче на финала! Simple Smile
Зайче, честито! Много се радвам за теб!  bouquet
И аз загубих дядо си точно седмица след като разбрах, че съм бременна със сина ми, а баба ми (нейното име нося) почина, когато бях в 8мия месец бременна с дъщеря ми. Много ми липсват...
На мен днес ми е скапано настроението, кървенето продължава... Поне съм сама. Децата са при майка ми, а мъжа ми отиде на вилата при свекърите. Отивам да погладя малко, да се успокоявам с някой филм... Tired

# 133
Зайче, честито и от мен. Лека и безпроблемна бременност.

# 134
  • Варна
Здравейте мили бъдещи майски майчета Simple Smile Присъединявам се към вас, за да си бременеем заедно и да си помагаме и подкрепяме със съвети Simple Smile Днес видях моите  EFP и с ММ сме много щастливи. Имаме си 1 момченце, което стана на 1 годинка преди 2 дена и понеже искахме да имаме второ с малка разлика, то взе, че стана от 1-ия път. На 35 години съм, от Варна. Видях вече, че има варненски майчета - първият път раждах нормално в Майчин дом.
Терминът ми този път е 3.05.15 Simple Smile
Пожелавам на всички ни лека и безпроблемна бременност!  preggo

Общи условия

Активация на акаунт