Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са традициите за кръщаване на бебе в България?
Кога обикновено се провежда първият преглед при бременност и колко време трябва да изчакам след закъснение на менструацията, за да увелича шансовете за откриване на сърдечната дейност на бебето?
Кога трябва да се направи преглед при бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са традициите за кръщаване на бебе в България?
-
Кога обикновено се провежда първият преглед при бременност и колко време трябва да изчакам след закъснение на менструацията, за да увелича шансовете за откриване на сърдечната дейност на бебето?
-
Кога трябва да се направи преглед при бременност?
-
Какви са препоръките за балансирано хранене и физическа активност по време на бременност?
-
Кога е подходящо да се каже на близките за бременността?

А по принцип маслини не ям, защото ми миришат гадно, а сега... ММ в чудо се видя с мен
И отсега за утре ми се яде ... леща.
И аз ги ядях в промишлени количества 

Хубаво е, че се увеличаваме, а термините са все още до средата на месеца
И на мен до 4-ия месец преди ми беше много лошо, направо ако някой ме питаше дали ще искам второ, бях крайно категорична НЕ, не мога да мина пак през този кошмар, но ето, че се забравя и пак сме на фронтовата линия : D
Добре, че шефът е в отпуск, а и в момента не съм претрупана с работа. Много ми е трудно да се концентрирам.