Отговори
# 135
Зайче, честито  Hug Hug Hug Знаех си!!! Много се радвам за теб Wink
Bubulina, Selicita, честито и на вас, момичета! Това е страхотно  Hug Hug Hug Колко много станахме  Heart Eyes
Аз направих един голям следобеден сън покрай детето  Blush

# 136
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте и от мен, честито на всички бъдещи мами. Да се впиша и аз в темичката, според календара ми моя термин е на 06.05.2015г. Все още не съм била на преглед и ми е много притеснено, но след 4 месеца очакване се радвам безкрайно много. Ще следя темата с интерес.

# 137
Добре дошли на всички нови попълнения Hug  bouquet
И аз дремя с децата следобед Blush Аз исках да ви питам дали ви се хапват някакви по- странни неща? Rolling Eyes
Никога преди това не ми е било сред симптомите, но сега... Ядат ми се маслини и кисели краставички.. и мога да си ям на поразия ooooh! А по принцип маслини не ям, защото ми миришат гадно, а сега... ММ в чудо се видя с мен Grinning

# 138
Bubulina, Selicita, Nushinka добре дошли момичета, лека и безпроблемна. Heart Eyes Hug Събираме се все повече и повече, много се радвам. Heart Eyes

Кате, нямам нещо конкретно, което да ми се яде, но ми се яде само солено. Нетипично е, защото аз обожавам сладкото, а сега му се мръщя. Даже преди малко хапнах сладолед, бях с бременна приятелка на разходка, не можах да й откажа, но изобщо не му се насладих, все едно ядох нещо, което няма вкус. Crazy И отсега за утре ми се яде ... леща. Mr. Green Да ти кажа, едно време майка ми е хапвала като луда кисели краставички, така, че може и да е госпожица. Mr. Green

Айде няма ли да ходи някой на лекар вече? Аз съм в четвъртък.

# 139
Кате киселите краставици са си на госпожица Simple Smile И аз ги ядях в промишлени количества Simple Smile Сега пък умирам за диня и вода и течностии кока кола Simple Smile

Вчера видяхме плодния сак. Сега остава да си седи на мястото и да се развива. Нещо съм голямо шубе тоя път, преди 4 години изобщо не бях така. Преди шест месеца изследвах прогестерон и други хормони,нно той беше много нисък. Изписаха ми утрогестан които така и не вземах, но сега се чудя да пусна ли един прогестерон да се изследва?

# 140
  • Варна
Ох на мен пак започва да ми се яде тесто като с първата бременност, но ще се помъча да се ограничавам, защото много кг качих - 22 кг! Ужас! Чудя се и аз кога да отида да ме погледне доки, може би в петък, и преди много обичах този ден за прегледи Simple Smile Тогава ще е минала точно 1 седмица закъснение. Трябва и да си взема витамини и крем против стрии, и този път ще съм стриктна с мазането! А фолиева киселина пия от месец и нещо насам- когато с мм решихме да си имаме второ бебче Simple Smile

# 141
Честито на мамите видяли 2 чертички! Определено киселите краставички са сигнал за момиче, просто при мен е доказано Simple Smile Помня ,така в началото 6-7ма сед.изядох един буркан на две на три. Но пък има и изключения . Сега този път нямам желание за кисело, нямам голям апитит и предпочитания за храни, но днес следобяда след двучасова обиколка в близкия мол на излизане изядох една Морена и веднага след това еден снакс Стар пица, хихи....

# 142
Благодаря ви, мили майчета. Много сте мили.  Hug  newsm51

Кате, какво е това кървене което имаш? Пропуснала съм нещо. Confused Оправяй се бързо!  Hug

Дами, на мен ми е много лошо, а едва утре трябва да ми дойде. От сутринта до късния следобед (вече трети ден) едва се сдържам да не повърна, а още нямам закъснение. Просто предчуствам какво ме чака - трета тежка бременност. ooooh! И с двете предишни до 4 месец постоянно повръщане по 5-6 пъти на ден с припадане. ooooh! Отивам в банята наведена и след секунди се намирам паднала на плочките. ooooh! Това по думите на лекарите беше от итощяване на организма и прекалено повръщане.
А да не говорим и сега колко ми е трудно при миенето на зъбите. Едва се сдържам от пастата за зъби. Confused

Нещо ме е хванало безсъние и една такава свръхенергия. Бях толкова изморена, а спах 3 часа и се събудих. Shocked И сега цяла нощ ще будувам.

На всички да ни е честит новия месец - септември. Нека ни носи само хубави новини. Hug

[/color]

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 01:45 от Великденски заек

# 143
Айде и аз с безсънието да се включа по никое време  #Crazy Хубаво е, че се увеличаваме, а термините са все още до средата на месеца  Hug леко и безпроблемно бременеене и да си останем всички заедно до края   bouquet
Все още не усещам някакви силно изразени хранителни предпочтания, само гърдите ми са огромни и в продължение на седмица имах почти постоянни болки в областта на яйчниците и стягане на корема. От вчера почти не ги усещам, първо се притеснявах от болките, а сега че ги няма  ooooh!. С първата бременост до 5 месец изобщо не можех да ям сладко, а по принцип го обожавам. Едно Баунти стоя непокътнато 5 месеца в хладилника, хапвах солени и киселки неща, всички методи за определяне на пола показваха момиче, а си имам един прекрасен син  Grinning. Също ми се гадеше от пилешко месо. Повръщала съм сигурно 3 пъти за цялата бременност, но само при мисълта за храна ми се гадеше и постоянно имах един ужасен вкус в устата.
Сега сме на море и снощи ядох пържена цаца, направо не можех да се спра, с половин чаша бира и тоооолкова ми се усладиииии.

# 144
  • Варна
Добро утро на всички, много ми се иска да си изпия обичайното сутрешно кафе, но ще се въздържа май. Вие пийвате ли кафенце?
Бамбукита, аз пък винаги съм си мислела, че солено и кисело е за момче, а сладко за момиче. Като бях бременна с момченцето ми, само солено и кисело ми се ядеше, сладко не исках да близвам и още преди да разбера пола всички ми викаха, че щяло да е момче Simple Smile
Зайче, много е кофти такава бременност Sad И на мен до 4-ия месец преди ми беше много лошо, направо ако някой ме питаше дали ще искам второ, бях крайно категорична НЕ, не мога да мина пак през този кошмар, но ето, че се забравя и пак сме на фронтовата линия : D

# 145
  • Варна
Добрютро!
Добре дошли на новите момичета!  bouquet
И аз съм недоспала днес. Лошото е, че трябва да работя. Tired Добре, че шефът е в отпуск, а и в момента не съм претрупана с работа. Много ми е трудно да се концентрирам.
Зайче, кървя от самото начало. Беше кафеникаво, след посещението при доктора и съвета да пия Вит. С, стана баш кърваво червено. Днес пак ще му звъня. Много ми е притеснено.
И мен много ме боли корема ниско долу, яйчника също, не ми се яде сладко, като цяло нямам апетит, което е супер странно за мен. Гърдите ме болят от време на време. Така или иначе днес ми е едва първи ден от закъснението. Обикновено при мен по-силните симптоми започват поне седмица по-късно. И все пак ми е некомфортно, сякаш леко ми се гади от време на време.
Със солено много се тъпчех, когато бях бременна със сина ми. Още си спомням едни зелени маслини. Цяла вакуумирана опаковка бях изяла. ooooh! Е, после стардах от високо кръвно и отоци. Сега ще внимавам много. Naughty
В началото и двете ми бременности бяха леки, гадеше ми се, но съм повръщала по един-два пъти. Нищо фрапиращо не беше. Сега имам чувството, че ще е по-тежко, но да видим...
Хайде, ще ви оставям засега. Хубав ден на всички!  bouquet

# 146
Аз си пия кафенце Simple Smile Биричка ми се пие ама се въздържам.

# 147
Добро утро и от мен. Hug

Да ви кажа аз съм се подготвила за госпожица, говоря й така в женски род, и сега като прочетох, че който бяга от сладко е на момче. Crossing Arms

# 148
Добро утро, мами!

Ох, да се оплача. Тази сутрин си направих дигитален тетс за бременност, който показва с дума бременна или не бременна. И ми показа не бременнаShocked

Със същата урина си направих отново тест с чертички и се появиха отново две, като втората леко розова, но я има. Rolling Eyes

И сега какво? Бременна ли съм или не?! Ще полудея....  Crossing Arms

Тази нощ дежурих в тоалетната. През час ставах.  ooooh!

# 149
Кате, а какво казва докторът? От какво е това кървене?

Това не е шега работа. Бягай на преглед, само с разговор по телефона няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт