S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
10.06 vs. 6.09

Joy

# 631
# 632
Яя,кой не спи  Crazy

# 633
# 634
# 635
Тези двамата са  Joy
Сега изгледах  Joy беше много забавна серия. Изморена съм лягам си  Mr. Green

# 636
Приятни сънища Hug .

Промо снимки за 10.07 "Girls Girls Girls":

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 10:46 от Impala

# 637
  • # супернатурална #
Обичам вещици  Party

Ми то най-хубавото от серията го видяхме в гифчетата  Laughing
Иначе да, не беше лоша. Финалът много не ми хареса, за разлика от предишния. Отново има стена между тях. А Сам изглеждаше много самотен, погледнал навън, в тъмнината. Той затова блъсна куче.
И направо не знам как са оцелели, (да не говорим, че са спасили света няколко пъти) като се оставиха един ловец на...фазани  Joy да ги заключи. Сам пък изкара голям късмет, че попадна на лош стрелец, някой маалко по-добър щеше да му отнесе прекрасната глава. Това да влезе като на парад в стаята и то при положение, че видяха на камерите въоръжената прислужничка  ooooh! Очаквах претъркаляне по земята, да му се повдигне малко ризата...А той вместо да изненада чудовището изненада мен, като влезе "на пусия"  Laughing

# 638
Малко снимки от последната за годината конвенция:

# 639
Много е готин Джаред.

# 640
Дълго интервю с J2 за Сезон 10 -
'Supernatural' stars Jared Padalecki, Jensen Ackles discuss what's next
Има за Сам, Дийн, братските отношения, вещиците, Коул.

Ново и интересно ми беше да прочета мнението им относно бързото превръщане на Дийн обратно в човек -
Were you all surprised at how quickly Dean became human again?
PADALECKI: Yes. I was disappointed.
ACKLES: Yeah, I thought they probably could’ve dragged that on a little longer. They wanted to get Dean back to Dean and get the brothers back to being brothers again. I like that. I’m thankful that, for the first time in several seasons, [Sam and Dean are] kind of back together as brothers. That being said, I wouldn’t have minded a handful of more episodes with that separation. That would’ve been fun.
PADALECKI: My wet dream was like having a cat-and-mouse chase ala De Niro and Pacino in Heat. I wanted to be on his trail for a while.
ACKLES: We could’ve explored more of what Sam went through too because a lot of that is being implied and not seen, which will come back in the future, and I think maybe we’ll get to see some of that in flashbacks. I hope so.
PADALECKI: I felt so blessed that I was able to play soulless Sam for half a season or Gadreel/Ezekiel Sam for half a season, and it’s so fun to watch that dynamic. Part of me wanted that action movie, like Sam on Dean’s trail or vice versa to dance around it for a little bit, but I understand we have other stories to tell.
ACKLES: It could’ve very easily been five to 10 episodes of leading up to that meeting of Sam and Dean. But they’ve only got 23 episodes and they gotta get to the point, they gotta move the story along because they got places to go.
Така ми се искаха още 1-2 епизода с Demon!Dean. Толкова очаквания и... Ехх #Puppy dog

За сезона като цяло -
All we know about this year’s mythology is that it’s very ”personal.” What more can you say about that?
PADALECKI: The big bad, I think, is hard to specify at this point. We’re going to see Crowley, Cas, Dean and Sam, all going through their own personal struggle [...] so we see these four characters that have been through so much. But [now], we’re all going through very human struggles and we’ll see where that takes us. Supernatural kind of plays with macro and then micro and then macro and then micro. So this year, we’re definitely focusing on the specifics.
Ясно е, че сезонът ще е с доста по-различна структура от предишните. Да видим как ще се развие нататък. Можа би пък ще е интересно да няма една главна, основна сюжетна линия както досега, а успоредно да вървят тези няколко различни "лични" линии на отделните герои Rolling Eyes .

# 641
На мен много ми хареса серията!!!
Обичам такива самостоятелни серии!
Имаше много хумор, много красота и интересен случай.
А по принчип не харесвам сериите със шейпшифтъри.

# 642
Хубава статия -
Why Supernatural Still Matters, 200 Episodes Later

Кадър от промото на 10.07:

Съ-вър-шен Heart Eyes !

# 643
Страхотен направо  Heart Eyes

Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy

# 644
Нямам търпение за албума Crazy !