S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 34 829
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Нова снимка от сета:

# 661
  • # супернатурална #
  kiss

# 662
Да почерпя  Mr. Green одъртявам с още една година

# 663
Мистик,честит рожден ден ,душко моя!Да си ни жива и здрава и много щастлива!Много обичана и винаги засмяна !   newsm59  Gift  party023 newsm67  Party Time

Mr. Green

# 664
  • Buffyworld
Честит  рожден ден, Mystik  Hug Hug Hug Hug Hug

Да си жива и здрава ! Страхотна виртуална почерпка   bouquet

# 665
  • # супернатурална #
Mystik, ЧРД!

Да си здрава, весела, игрива и да те слушат и радват домашните любимци!

# 666
Блогодаря милички  bouquet

# 667
Mystik, честит рожден ден   bouquet Желая ти много здраве, щастие, късмет и много любов  Hug

# 668
Мистик, честит рожден ден и от мен.Пожелавам ти много здраве, любов и щастливи моменти.  bouquet Hug

Два интересни теста
Which ”Supernatural” Hunk Should You Hook Up With?
You got: Henry Winchester
Sam & Dean’s paternal grandfather is a total babe. As a member of the Men of Letters, he’s great with weapons and spells. Plus, he’s quick on his feet. He has a strong sense of morality, so if he tells you he’ll call in the morning, he’ll call. His kind heart makes him quite a catch.

Which Supernatural Lady are you?
You are Charlie! You are seriously nerdy, and that's what people love about you. The things you read or play in fictional worlds help you to be stronger in the real one. Even though you want to run away from your problems sometimes, you use your brains, and always pull through for those around you.

За епизода съм съгласна с вас.Интересен беше, имаше запомнящи се моменти, но ми се иска да има повече от сюжетната линия на сезона.

# 669
Добро утро   bouquet

Which “Supernatural” Hunk Should You Hook Up With?

You got: Dean Winchester  Mr. Green
Dean’s fantastic in bed and has a long list of ladies to vouch for him. He’ll make you swoon like no one’s business and will make you laugh with his quick one-liners. His undying loyalty to his brother is heartwarming. He’ll show you a damn good time that’ll probably end with pie and beer. Also, he’s hot af.

Епизодът беше интересен наистина  Peace

# 670
Честит рожден ден и от мен, Мистик!   bouquet

На първия тест и аз съм за Дийн.

С това ограничено мислене на авторите няма как да ми се паднат тези Whistling , които в действителност ми подхождат.

От дамите съм

Ruby
You got Ruby! You may not be the biggest demon, or the strongest, but you are a force to be reckoned with. People may not see you as a big threat, but your sheer determination proves otherwise. You may be a bit deceitful, but you will do whatever it takes to achieve your goals.

# 671
# 672
Прекрасен! Но не е само от униформата - до мъжа си е Peace .

Като се замисля, униформени (военни, полицаи и т.н.) познавам доста, пожарникар... лично не. Грешка Whistling !

# 673
Напълно се съгласявам с теб,Импала,до мъжа си е  Peace

И едни любими :

hahaha

# 674

Общи условия

Активация на акаунт