S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Честита годишнина, Лиса  bouquet !

Снимка от конвенцията в Торонто:

# 286
Благодаря ти ,Импала  Hug

Мале какви са сладури  Heart Eyes

# 287
Здравейте Hug
Нови попълнения приемате ли? Страхотни теми, страхотни материали!  Peace
Гледах преди малко. Сами - секси тридневна брада, тъй го обичам! Само прическата му някак не ми идва, много зализан. Пак да е с дълга косица, ама по-разрошен да е! Що не го показаха без риза, като беше пленен? Беше съвсем логично - или без риза, или поне с разкъсана такава, ми поне с кофа вода да го беше залял оня. От двамата братя той повече заслужва. Наистина странно и наивно се държа с оня, реагира прекалено бавно - имаше поне 1-2 секунди да му вкара някое кроше. Въобще не си спомням историята с въпросния отмъстител, ама и той можеше да е поне в без ръкави Crossing Arms.
Дийн - на мене пък ми хареса как дразни Краули и най-безотговорно не оправдава очакванията му. И това с караокето всъщност беше готино - колко е бездарен и как се кефи сам на себе си. За голите снимки обаче се налага да поработи повечко във фитнеса (не ме убивайте с камъни, плс! Laughing) Няма странно, че не се държи съвсем като социопат, нали Краули обясни, че му пуща по някой демон, за да засища белега и да не се превърне в демон (поне това разбрах аз) - значи нещо като демон, но сигурно е със запазена душа. Плюс това нали се разбра, че и демон може да се "излекува" от демонството. Очевидно това ще е темата на този сезон - лош и секси Дийн, добър (и секси - не се бръсни напълно, плс!) Сам, който прави някои лоши неща, за да си върне добрия брат.
Краули също го бива. Много се очовечи и той, не знам как ще я кара с тая нездрава нужда от любов Laughing
Кас, не разбрах, излекува ли се, като утрепа оня ангел? Защо си е останал на земята?

# 288
Гале,благодаря ти  Hug

Joy

# 289
Black_Sapphire,
Приемаме, разбира се. Здравей!   bouquet
И аз смятам, че на Сам му е най-добре така:

Mr. Green

а за косата - така:

Ма не дават Sad ...

Кас, не разбрах, излекува ли се, като утрепа оня ангел? Защо си е останал на земята?
Не - просто го уби, без да му взема сиянието/благодатта. Щото е принципен, а и драма да има, т.е. сюжетна линия и за него Wink .

# 290
  • # супернатурална #
Black_Sapphire,  Hug Логиката ти е жеуезна  bowuu
Чакай да видя дали съм разбрала: гол, мокър, рошав и брадясал? Одобрявам. Дай те черпя един голям Джаред , щото при Сам още я няма тази четворна комбинация (лоши, лоши сценаристи  Crossing Arms )

hahaha
Въобще не си спомням историята с въпросния отмъстител, ама и той можеше да е поне в без ръкави Crossing Arms.

Ще се разберем ние с теб  Wink Въпреки, че въпросния отмъстител ти го отстъпвам. С целият му внушителен ръст от 149 см  Laughing

# 291

С целият му внушителен ръст от 149 см  Laughing
Shocked
Абеййй, вързах ти се Joy . И после проверих - висок е цели 175 см. пък Mr. Green .

# 292
  • # супернатурална #
 Mr. Green  Laughing

hahaha вижте ги как се подпичватщипват, моля ви се

# 293
  • # супернатурална #
Абе аз ли нещо съм се объркала или бях разбрала, че първият епизод ще е някаква ретроспекция  newsm78 иначе хубава серия  Heart Eyes[/color][/b][/i]

Това съм го пропуснала. Има ретроспекция, но епизодът е нулев(не съм го гледала, чакам субтитри) . Първият си е първи. Ама го обясних  Laughing

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 16:45 от Г. Краули

# 294
Black_Sapphire,  Hug Логиката ти е жеуезна  bowuu
Чакай да видя дали съм разбрала: гол, мокър, рошав и брадясал? Одобрявам. Дай те черпя един голям Джаред , щото при Сам още я няма тази четворна комбинация (лоши, лоши сценаристи  Crossing Arms )

hahaha
Въобще не си спомням историята с въпросния отмъстител, ама и той можеше да е поне в без ръкави Crossing Arms.

Ще се разберем ние с теб  Wink Въпреки, че въпросния отмъстител ти го отстъпвам. С целият му внушителен ръст от 149 см  Laughing

Съвсем точно ме разбра!!!Ее, тъй ли няма кой да го стопли, милия, че той направо настръхнал! И да - сценаристите да вземат да прочетат тук, какво иска публиката.
А "отмъстителят" - чиста гавра със Самчо! Бива ли на такава шпинга да се даде! (не бях се загледала в ръста му, ма те всички изглеждат дребни край нашия левент)#2gunfire

# 295
Torcon 2014 - Misha buys Jared a glass dildo:

Joy Joy Joy

# 296
Краули, кой епизод е нулев? Аз гледа 10.01 има ли преди това някаква серия newsm78

# 297
Хаха,Импала  hahaha

Beauty ,има това : Supernatural S10 Special
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=419387&hit=1

# 298
Хубава е Саша, одобрявам Mr. Green . Тук ми се стори най-безопасно да я видите и вие Wink . После ще сравняваме на ЛС с мои снимки Flutter .

# 299
Лисе, честита годишнина  Hug
О, благодаря за линка, явно това съм била разбрала. Ще го изгледам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт