S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Добре завърнала се, липсваше ми твоя цвят  Hug
Прекалено много хора ме свързваха само със Здрач, затова реших, че е време по-категорично да си заявя позициите....
Но бях сигурна, че по цвета ще ме познаете!

# 391
  • # супернатурална #
Ма то твоята поза позиция не е била под съмнение никогаш  Naughty "По-добре от един Уинчестър е само ... двама Уинчестър"   Laughing

Ах вие, покорни такива  hahaha Властта прави Дженсън особено привлекателен, и аз бих се развихрила под режисурата му  Flutter

Импалке  Joy
Шефа на мъжа ми е  Crazy
Тук говорят за ебола хвана ме страх  Rolling Eyes

Стига глюпости, да се върнем на шефа на мъжа ти (май изядох някой пълен член) Снимка, нещо...?

# 392
Галче каква снимка мила. Ще ме помислят за луда, а и моят ще получи инфаркт, ако нахлуя в офиса въоръжена с фотоапарата и се втурна към шефа  Mr. Green
Но за протокола много харизматичен мъж е - около 40-те със страхотни сини очи.
Във връзка с тази ебола -  тук постоянно това дават по новините. Хората са в паника и т.н. Като гледам и мен ме обзема не знам защо при положение, че няма реална опасност. Луда съм и това е.
Лисе много е сладка малката   bouquet

# 393
Мистик ,,благодаря !  Hug

Гале,точно така по-хубаво от 1 Уинчестър са двама  Heart Eyes

# 394
"По-добре от един Уинчестър е само ... двама Уинчестър"
Това си плаче за подпис Laughing .

Мистик, всичко ще е наред Hug , сигурна съм.

# 395
Импалке  Hug така е, но като по цял ден само това дават по тв-то и се замислям.
Казах ли, че епизодът не ми хареса, май не. Толкова бързо да върнат Дийн към "човешкото". Исках още да се радвам на лош Дийн. Краули много се размекна  Crossing Arms

# 396
Ами, в такива ситуации правим всичко, което зависи от нас, пък останалото... знаеш.

Малко грубо гифче, но смешно:

# 397
"По-добре от един Уинчестър е само ... двама Уинчестър"
Това си плаче за подпис Laughing .

Мистик, всичко ще е наред Hug , сигурна съм.

Мале, мале, това си е за уики цитат отвсякъде  Joy
Мистик, голяма паника наистина всяват медиите, всичко ще е наред  Hug

# 398
 Hug
Готино е Импалке

# 399
  • # супернатурална #
Подарявам го на Импалка за подпис. И/или за следваща тема. Което ме подсеща, че вярно много бързо го очовечиха Дийн. Или ние бавно пишем. Темата вече не е актуална  Laughing Освен, ако не задълбаят в посока "кой е истинското чудовище", пътят към ада и т.н. Въпреки, че това, което показаха, че е правил Сам, не ми се видя кой знае колко лошо. Не е като да не са го правили и преди, и не е нещо, което не бихме направили за тях  Grinning

# 400
Много ми се коментира, но не ми остава време да се разпиша Twisted Evil . Може би в понеделник.

Снимки от партито за 200-ния епизод от официалните източници. Аз съм една много горда и щастлива фенка.

# 401
Пу-пу,много сладки  Heart Eyes

# 402
10.04 "Paper Moon" Sneak Peek:

Ах, как ми липсваха разните там униформи, с които виждахме братята под прикритие в ранните сезони. Вече ми писнаха костюмите и постоянното представяне за агенти на FBI.

# 403
О,да,наистина липсват униформи без униформи също  Mr. Green

# 404

Общи условия

Активация на акаунт