S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • # супернатурална #
 Whistling Whistling Идааа!

Данийл много хубава на последната снимка. Ето, че може  Laughing

Ми освен важната мисия да е белегът  Thinking Може да е нещо по-драматично, отколкото допускаме. Пък и ми се струва, че Краули твърде лесно го пусна. Сигурно има за какво.

# 467
Описание на 10.06 "Ask Jeeves":
DEAN GETS A SURPRISING MESSAGE FROM BOBBY’S CELL PHONE — Dean (Jensen Ackles) is surprised when he checks Bobby’s cell phone and hears a message that says Bobby or his next of kin have been named as a beneficiary in an heiress’ will. Hoping that means extra money, Dean talks Sam (Jared Padalecki) into hitting the road to claim their fortune. However, what they encounter at the house is far from a treasure chest.
Johnny MacCarthy directed this episode written by Eric Charmelo & Nicole Snyder.

График и заглавия до голямата зимно-коледно-новогодишна Grinning почивка:
(болдвам го и не приемам въпроси кой, кога, що, колко, ама има ли/няма ли и т.н.)

11 ноември - 10.05 "Fan Fiction"

18 ноември - 10.06 "Ask Jeeves"

25 ноември - 10.07 "Girls, Girls, Girls" aka "Let Her Go"

02 декември - 10.08 "Hibbing 911"

09 декември - 10.09 "The Things We Left Behind"

# 468
Най-запомнящото се от 10.04:

Mr. Green

Кво му правят newsm12

# 469
Реално (в епизода) поема дъх след като беше позадушен; в контекста на фантазиите, присъщи на темата ни - освобождаваме го, така да се каже Flutter .

Ето я и Дженевив на партито:

Всички заедно:

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 19:34 от Impala

# 470
  • # супернатурална #
За пръв път да се загледам повече по жените им  Laughing Харесаха ми много.

Няколко кадъра ала "добър деннн"

И много як трейлър, има една зашеметяваща сцена, точно както ги обичам да ме гледат отгоре Не знам, дали ще се види от всички
https://www.facebook.com/video.php?v=10152914301657323

Тук вече става  Shocked  hahaha

Обачее  Flutter

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 23:04 от Г. Краули

# 471
  • Buffyworld
Импалка, тази седмица няма ли да има епизод ? Като гледам в болднатия списък не пише  Mr. Green

Серията Paper Moon  си беше пълнеж и за мен си беше пълна скука. Иначе ми харесват задушевните разговори между братята. Вече така съм свикнала в края на  вески епизод да има по един такъв разговор , че иначе ми се струва , че няма завършек на серията  Joy

Данийл не мога да  я харесам и това е !

Не знам каква ще е следващата серия, но искам повече Кас и Краули. И особено Кас !  Heart Eyes

# 472
Няма да има тази седмица Mr. Green .

Не знам каква ще е следващата серия, но искам повече Кас и Краули. И особено Кас !  Heart Eyes
Следващият епизод (пети за сезона и 200-ния за сериала изобщо) ще е мета-епизодът, посветен на феновете. Четох някъде, че Миша и Марк нямало да участват, но не е казано, че е вярно Joy - все пак никоя продукция не си казва всичко Wink .

Още за 10.05 "Fan Fiction":

Q: Can you tell us ANYTHING about Superatural‘s 200th episode, other than it being ”musical-ish”? — Danielle
A: As most of you know by now, the 200th is all about the fans, who will be putting on a show of the Carver Edlund books during the episode. ”Meta-fans are kind of saluting Sam and Dean, which allows them to kind of salute back,” Jared Padalecki explains. Adds Jensen Ackles: ”It’s walking into a theater and seeing your life in pictures before you, but it’s from the perspective of the fans of the series.” Perhaps the most intriguing tease is this Ackles claim: ”[Jared] and I are the only men in the whole episode, save one person.” Please let it be Chuck. Please let it be Chuck.

И нещо любопитно:
Things looking real good for a 2nd soundtrack release of Supernatural music. incl. our original songs...from 200th epi.

# 473
Интервюта от партито в Лос Анджелис:

- Jeremy Carver previews 'Supernatural's' 200th episode and beyond:

Точно си мислех тези дни, че ми липсва сезонната братска гушканка Laughing .

- 'Supernatural' writer Robbie Thompson previews 200th ep + return of Charlie: https://www.youtube.com/watch?v=WZppB8YRtoAA

- Има и интервюта с актьори, по-късно очаквам тези с J2.

# 474
Въх,Краули ,снимката Дийн - автомонтьор ми взе ума  Mr. Green Heart Eyes

# 475
И снимката на Джаред е чудесна. Сякаш не е промо снимка за епизод, а именно на Джаред, някъде, в свободното му време Heart Eyes .

От мен две прекрасни двойки:

# 476
Джаред и Джен ми харесват повече като двойка  Peace
Има нещо в Данийл, което не ми харесва  Rolling Eyes тоалетчето и горе също не ми допада.

# 477
Пфу, тоя лелеян Дженсън, сал до таз ли кобила опря! Cry
Ами не може да чете български, кво да прави човекът Sad

# 478
# 479
Ся, ако трябва да съм честна, не съм """флюбена""" в Данийл или Дженевив. Предпочитам екранните превъплъщения на съпрузите им Flutter .
Мисля, че Данийл има черти на характера, които не биха ми допаднали. Но това никога няма да разбера. Намирам я за наистина красива жена, допада ми вкусът ѝ за мъже Mr. Green и усетът за интериор.

Дженевив обира много по-малко от негативизма на фенките. Може би защото е по-позната (от сериала), може би защото Джаред е по-малко харесваният от двамата Wink , може би защото изглежда по-миловидна, "достъпна"/"обикновена" (в добрия смисъл, разбира се). Не знам.
Не защитавам и не критикувам никого, а уважавам и [се старая да] разбирам. Достатъчно ми е, че J2 са избрали половинките си и спътнички в живота, майките на децата им. Изглеждат щастливи с тях. Затова е ми е неприятно да чета до какви крайности и безумни коментари - особено нападки към децата Sick - се стига по социалните мрежи. Нашата малка темичка е приятно изключение   bouquet .
Накрая, ето какво мислят самите ни любимци по въпроса:

Подкрепям напълно Peace .

Общи условия

Активация на акаунт