Рио де Жанейро

• 6 820
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз гледах някаква екскурзия до фавела - хем отвсякъде те заливат с предупреждения, хем направо на лъва в устата да те заведат, че и пари да им дадеш, един вид one way ticket да си купиш.

# 46
  • В града на тепетата
Ние бяхме миналата година по време на световното по футбол, нямахме никакъв проблем с престъпността, чувствахме се спокойно, иначе и аз много бях чела и се бях постреснала, но просто трябва да сте малко по-предпазливи.
Сещам се, че мога да препоръчам едно заведение за хранене, но предупреждавам, че е само за любителите на месо  Wink , казва се Fogo De Chao, намира се близо до захарната бучка, много се впечатлих.

# 47
Това с фавелите са бутафорни турове в тези социализираните.
Докато се разхождате се появява някой с пищов или гранатомет на рамо Simple Smile
Става да се снимате за пред роднини и приятели. Не си струва парите и времето. Разходете се във Филиповци или Столипиново , същите гледки for free.
Аз прецапах самосиндикално през една фавела на слизане пеш от Корковадо ...нищо интересно.

# 48
Относно сигурността - дръжте се нормално и няма да имате проблем. Това на предната страница са пълни смехории.
Само тази година близо десетина познати си пътуваха самостоятелно и никой не е имал проблеми.
Парите в сейфа в хотела , без да се набивате на очи със скъпи бижута и не си мислете , че всеки иска да ви обере.
Със сигурност по улиците ще виждате и по-богати , по-добре облечени и по-красиви от вас.
Не сте центъра на Вселената , радвайте се на Рио денем и нощем Simple Smile !

# 49
Виж, сигурно се е случвало, то човек никъде не е застрахован от такова нещо, но не е масово. Аз, например си представях, че по улиците  е пълно с агресивни типове, които правят постоянно грабежи, но не е така, хората са много мили, на никой не му правиш впечатление, има доста мизерни типове, които когато съм излизала сутрин рано ми е правило впечатление, че са спали на улицата или на плажа, но те не са агресивни, а много усмихнати хора. От агенцията, с която ходихме ни казаха, че от 10 години организират почивки в Рио и до сега са имали само един случай на откраднат фотоапарат, което се е случило в центъра на Рио
  През българска агенция ли резервирахте ,коя е ? Изкочи ни пътуване до Рио,но нямаме време  да организираме Моля, посочете ми  агенции,които могат да организират бързо пътуването -може на лични /разбира се/

# 50
Някой ходил до Рио скоро? Моля споделете впечатления!

# 51
Здравейте!
Резервирах почивката през агенция, но не бяхме група, а само аз и съпругът ми.
от агенцията бяха уредили трансфер до хотела.
С английски не можеш да се оправиш извън хотела, но няма проблем, защото гледат по всякакъв начин да се разберат с теб.
Само с такси сме се разхождали.
С гид ходихме на всички забележителности, бяхме платили предварително в агенцията и не сме се разправяли с покупка на билети.
Има разнообразна храна и всякакви заведения за хранене.

Може ли да обясните по-подробно за организацията. Аз и моят приятел също искаме да отидем, но не с група. Ако може да кажетемкоя е агенцията и как се случват нещата. Благодаря

# 52
Здравейте!
Резервирах почивката през агенция, но не бяхме група, а само аз и съпругът ми.
от агенцията бяха уредили трансфер до хотела.
С английски не можеш да се оправиш извън хотела, но няма проблем, защото гледат по всякакъв начин да се разберат с теб.
Само с такси сме се разхождали.
С гид ходихме на всички забележителности, бяхме платили предварително в агенцията и не сме се разправяли с покупка на билети.
Има разнообразна храна и всякакви заведения за хранене.

Здравейте, темата е от доста време, но ме интересува с коя ангенция бяхте? Понеже аз и мъжът ми също искаме да пътуваме двамата, но понеже не сме пътували толкова далеч, ще ни е по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт