Отговори
# 675
# 676
# 677

ааа, неее.  Naughty Гъската е в бутилките дето ги надигате.  hahaha hahaha hahaha

# 678
  • Яко в Матрицата...
Ани,  Hug ти мене уважаваш ли ме? Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Няма паднали, това е временен ефект от опиянението...  Joy Joy Joy Joy Joy

# 679

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 680

Joy Joy Joy Joy Joy вярно е временен ефект, после скача отново която и да е от вас и свежарка изглежда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 681
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy вярно е временен ефект, после скача отново която и да е от вас и свежарка изглежда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Всичко сме изчислили, в природата нищо не се губи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 682
  • Яко в Матрицата...
Лека нощ и да сънувате Ча Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
Вие се смеете, ама днес шефът ми донесе домашно приготвено мохито. Познайте какво стана след 16ч. Пишем план за развитие за следващата година и пием мохито Mr. Green Mr. Green В понеделник ще чета какво сме написали hahaha hahaha hahaha

# 683
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugЛека и от мен-Ани,там ще видим кви ги къдрят-края на месеца започваме Peace Hug Hug Hug Hug Hug newsm46 smile3524

# 684
Скрит текст:
Ивче Hugбачкам къз Hug(излизам в 8 и до 19 , 20.00-ката ден) вече съм на батерии Joy Joy Joy.Отслабнала и черна Laughing

Мимииии  Hug Hug Hug Hug Hug и черна и слаба  Party Party Party Party
Моля момичетата ,превеждащи от турски да хвърлят едно око , лютфеееен  Hug Hug Hug

http://www.haberevet.com/magazin/ikinci-emir-vakkasi-h774531.html

Даниии, пише, че главният от този сериал, който май Мими го гледа имал сцена в която страшно напомнял на Чачо като Емир от ПЕ, когато страда на гроба на Ферия.  Peace
Явно има фрагман на сериала за втори сезон и там са показали такава сцена.  Peace

Иве, Ани , благодаря  ви за разяснението   Hug Hug Hug   Аз друго си помилих, яяяяя  ooooh!  ама ясно  Peace 

# 685
Лека нощ и да сънувате Ча Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
Вие се смеете, ама днес шефът ми донесе домашно приготвено мохито. Познайте какво стана след 16ч. Пишем план за развитие за следващата година и пием мохито Mr. Green Mr. Green В понеделник ще чета какво сме написали hahaha hahaha hahaha

Ще има веселба
  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Лека, Ренка.  Hug Hug Hug
Лека и на абличка
Hug Hug Hug

# 686
момичета все повече се чудя какво ще ни поднесе новия сезон искам вече да почва Praynig Peaceкак ли ще са селим и мерт без ендер ако ямира наистина не са вече заедно как ще играят изобщо толкова много въпроси имам в главата че ще ми се пръсне направо Joy Joy newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 687
Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох, че са сладкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ади да започва новия сезон.  Party Party Party Party

тук как се хилят  hahaha hahaha hahaha

Оффф,бееее, затъжихме се вече  Hug Hug Hug Ади още малкооооо  Peace  Много бяха хубави тук, наистина  Peace

# 688
# 689
  • близо до брега на морето
момичета все повече се чудя какво ще ни поднесе новия сезон искам вече да почва Praynig Peaceкак ли ще са селим и мерт без ендер ако ямира наистина не са вече заедно как ще играят изобщо толкова много въпроси имам в главата че ще ми се пръсне направо Joy Joy newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Joy Joy JoyФенчо,не се коси-Еджето ги е забъркала вече-кви,ще видим Winkне остана.И на мен ми липсват вече.Лягааааааам Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт