Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 987
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Varna
BBeLLa, казвам веднага! За този балсам научих тук (във форума). На Престиж е - в повечето магазини го няма, а още по-странното е, че го няма и на техния сайт.  newsm78
Цветът се казва "Розово рус". Прикачам снимки за да видиш нагледно как изглежда.  Peace
Чудя се само дали да не го "разредя" с малко балсам. Като знам със сребристите нюанси как ставам лилава ако намажа неразреден.... с този като нищо да стана цикламена!  Laughing
Скрит текст:

# 391
  • Чукарландия
Да, супер изглежда. И аз мисля първо да пробваш разреден с малко балсам, а ако не се получи нищо, тогава го намажи самостоятелно. Hug

Сега ще го издирвам и аз. Mr. Green

Благодаря ти, Fluffy^^!   bouquet  bouquet

# 392
  • варна
Успокоих се, че не само мен ме е хванала розовата вълна. Mr. Green
Миналия месец се пробвах с розовеещия нюанс на Палете-то...но нещо не се получи както исках. Та днес се сдобих с тази боя...
В каталога имаше даже лек виолетов отенък.
Някоя от вас да има впечатления за боята...за мен е съвсем нова и нечувана, но по препоръка на продавачката я взех.

# 393
  • Варна
Така,днес си закупих боята на Инебрия, цвят 9.11... Боята е 100 мл, а оксиданта е 20вол(6%) 150мл... косата ми е тъничка и стига до закопчалката на сутиена т.е. средно-дълга е...въпросът ми е, как да разпределя боята и оксиданта, по колко мл да сложа и да ги смеся? Сякаш 100мл. боя ми е малко множко...
П.П: В четвъртък ще се подстрижа и боядисам и най-вероятно същият ден или петък ще прекача снимка,да покажа какво се е получило като цвят(може да приложа снимки преди-след) и съответно да дам отзиви за боята, дали е хубава, дали изтощава и т.н. И най-вече, дали съм доволна  Laughing

Някой, моля?

# 394
  • Чукарландия
Така,днес си закупих боята на Инебрия, цвят 9.11... Боята е 100 мл, а оксиданта е 20вол(6%) 150мл... косата ми е тъничка и стига до закопчалката на сутиена т.е. средно-дълга е...въпросът ми е, как да разпределя боята и оксиданта, по колко мл да сложа и да ги смеся? Сякаш 100мл. боя ми е малко множко...
П.П: В четвъртък ще се подстрижа и боядисам и най-вероятно същият ден или петък ще прекача снимка,да покажа какво се е получило като цвят(може да приложа снимки преди-след) и съответно да дам отзиви за боята, дали е хубава, дали изтощава и т.н. И най-вече, дали съм доволна  Laughing

Някой, моля?

Боя:оксидант по принцип се смесват 1:1. Само супер изсветляващите се смесват 1:2. По тази логика, ако ще използваш половината боя ще смесиш 50 мл боя с 75 мл окислител. Peace

# 395
  • София !
Момичета, кой номер е тази боя според вас  newsm78
Скрит текст:

# 396
Момичета, за консултация съм тук

Дъщеря ми е със светло кестенява коса-естествена
Взех и 8.1 на Гарние-Светло пепеляво русо
Въпросът ми е- без супра преди боята изобщо ще стане ли нещо?

# 397
Според мен ще се изсветли един до два тона но и при номера който сте взели няма как да стане по светло.

# 398
  • Varna
Момичета, кой номер е тази боя според вас  newsm78
Скрит текст:

Лелеее... това е много красиво!  Heart Eyes Не знам от светлината ли изглежда розовеещо, но точно такава "розовост" целя.
Искам го!  Mr. Green Two Hearts

# 399
Момичета, кой номер е тази боя според вас  newsm78
Скрит текст:
Там от където си взела снимката си пише, а именно Гарниер Олиа 8.13 Peace Има две снимки "преди" и две "след". Момичето е естествена блондинка (тъмно русо).

# 400
  • София !
Момичета, кой номер е тази боя според вас  newsm78
Скрит текст:
Там от където си взела снимката си пише, а именно Гарниер Олиа 8.13 Peace Има две снимки "преди" и две "след". Момичето е естествена блондинка (тъмно русо).

Снимката не съм я свалила аз, ако бях я свалила аз, щях да видя и нямаше да питам .
Прати ми я позната и ми каза, че искала такъв цвят и на мен ми хареса и за това реших да питам дали знаете кой номер боя е това  Peace .
И благодаря за отговора   bouquet !
Освен да пробвам, пък да видим дали ще докарам нещо  Crazy . Моя естествен цвят е някъде 7-ца, бях черна, изсветлих се и в един по горен пост съм си пуснала сегашния цвят .
Мен ме притеснява обаче, че имам тук там още червенеещо/оранжево  Confused и не знам какво ще стане като сложа тази Гарниер Олиа ..

# 401
Като гледам си достатъчно изсветлена, че да ти се получи Peace

# 402
  • София !
Като гледам си достатъчно изсветлена, че да ти се получи Peace

Мхм, дано  Laughing .
Ето тук се вижда как жълтее/червенее, на живо се вижда по ясно :

Скрит текст:
Снимката е след боядисване, сега след 2 измивания косата ми малко потъмня .

Сега гледах това и много ми хареса  Heart Eyes  :
Скрит текст:

# 403
Днеска ще се боядисвам с тази http://www.simbg.com/sensido/violetovi-tonove/mnogo-svetlo-violetovo-ruso  сега ми е между 8-ца и 9-ка но с жълто....дано стане нещо. #Crazy

# 404
  • В полите на Пирин планина
За въпросната снимка с Гарние Олиа 8.13 да кажа, че момичето пише, че предварително е изсветлила корените си / не е уточнила с какво / и тази снимка е на изкуствена светлина, а на естествена светлина е пепелно руса, също много хубав цвят.
Аз също съм с естествена светлокестенява коса и с Гарние Олиа 8.13 ставам доста сивкава, но отенъкът се отмива бързо и остава естествен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт