Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • В мечтите
Belloslava, аз миналата година се потъмнявах от 10-ка на 8-ца и използвах 6% оксидант за корените (между 5.ца и 6-ца съм по спомени), а по дължините в същата смес сипвах малко вода и така нанасях  Peace
Успя ли да я потъмниш и да се задържи цвета ти? Rolling Eyes
Donitoo подобни става и с 8.23 с 9-ка окс...определено е златно нещо  Peace

# 226
 БЛАГОДАРЯ МНОГО. До преди две седмици бях "платинено русо" но  се намацах с "бежово русото" НЕЗНАЙНО ЗАЩО! и в момента съм КАФЯВА!  smile3511  newsm78

# 227
БЛАГОДАРЯ МНОГО. До преди две седмици бях "платинено русо" но  се намацах с "бежово русото" НЕЗНАЙНО ЗАЩО! и в момента съм КАФЯВА!  smile3511  newsm78
Не се притеснявай, при следващото боядисване пак ще изсветлее, русата коса трудно задъжа цвят, аз през месец два слагам по тъмна боя и точно след три дена осъзнавам че не мога с=да се гледам и се нацапвам пак с моята си.

# 228
  • В мечтите
На русата основа се измива всичко...освен черно може би и червено ..така,че споко  Flutter

# 229
  • около Варна
Здравейте! Години наред поддържам платинено руса коса, реших да сменя цветя. Направих си кичури тъмен кестен, ефектът е страхотен, ноооо както знаете върху обезцветена коса нищо не стои, не е минал и месец и вече русото преобладава, само корените се чернеят ooooh!

Твърдо съм решила, че ще сменям цвета, искам точно такава коса като на светлокосата мацка от снимката, ако имате идеи как да го постигна ще съм много благодарна:)
https://www.facebook.com/AlessaFashion/photos/a.416399608394103. … ype=1&theater

# 230
Най - добре иди на фризьор, той ще знае какво да ти сложи  Peace Наскоро ми докараха страхотен пепеляв цвят, но понеже не е наслагван и след като мата ми се отмие и отново се появява жълто-оранжевият оттенък,а ми идва доста скъпо да посещавам фризьора  всеки месец . Онзи ден си взех безамонячната боя на Schwarzkopf за удълженията си и останах очарована, но дали ще хване и моята коса? Какво мислите  Hug Ето снимка отпреди 1 седмица https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-1 … 9f224c5831e0969ba

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 17:46 от ladyshrew

# 231
  • София
Здравейте!В момента съм с доста светло рус цвят-10ка,но искам да я потъмня малко.Каквото и да си говорим светло-русото вече не е актуално..Преди време го направих в салон.Стана нещо като медно русо,но много бързо падна,още след второто измиване..и аз се отказах от този цвят.Сега обаче пак искам,нещо такова.Според вас цвета на снимките какъв е?Аз в салон мисля да се боядисам,но понякога и там не са много компетентни Grinning
https://www.facebook.com/238335363034150/photos/pb.2383353630341 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/Eli.Kuchkova.Official/photos/pb.1436592 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/Eli.Kuchkova.Official/photos/pb.1436592 … ype=3&theater

# 232
  • София !
Здравейте  Hug !

Естествения ми цвят е, някъде 7-мица мисля  newsm78  Laughing .
Години наред се боядисвах черна . От доста време се каня да ставам руса и все се отказвах, накрая реших категорично и отидох на фризьор да ме обезцветят .
Това беше преди няколко месеца .
Вече 3-пъти се боядисвам с Палете А10 и това е, резултата :
извинявам се за рошавата снимка, друга в момента нямам  Laughing

Скрит текст:

Искам такова русо :
Скрит текст:
Знам, че няма да е, лесно, но поне да ми препоръчате с каква боя мога да го постигна ?

# 233
  • около Варна
Бяло русо постигнах с обезцветител Салерм, доста е изтощаващо, но въпреки всичко поддържам дълга коса и платиненорус цвят без жълти отенъци вече 7-8 години поне, много ми е лесно защото веднъж постигнат цвета после поддържам само с боядисване на корена и косата става напълно еднаква. Сега пък реших да потъмнявам вече, друг проблем:)

# 234
  • София
Момичета, знаете ли какъв е оксидантът в боя Wellaton 9.1? Или как да разбера? Гледах дълго и продължително кутията, но не успях да видя точно? Благодаря предварително. Simple Smile

# 235
Момичета, знаете ли какъв е оксидантът в боя Wellaton 9.1? Или как да разбера? Гледах дълго и продължително кутията, но не успях да видя точно? Благодаря предварително. Simple Smile
9% трябва да е Peace

# 236
На Елена Кучкова цвета е много хубав.....снощи я гледах в Вип Брадър.

# 237
Идете при Ивайло Колев в Лозенец и ще се сдобиете със същия Grinning
Мацки, какъв оксидант ползвате или няма значение? Защото ще си поръчвам и боята Koleston за каква дължина я ползвате? Simple Smile

# 238
Идете при Ивайло Колев в Лозенец и ще се сдобиете със същия Grinning
че даже и по-хубав Peace

# 239
Аз я ползвам с 12 %, зависи какво просветляване търсиш, при мен 9% дава много рижави отенъци, докато с 12 става идеално.

Общи условия

Активация на акаунт