Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Идете при Ивайло Колев в Лозенец и ще се сдобиете със същия Grinning
Мацки, какъв оксидант ползвате или няма значение? Защото ще си поръчвам и боята Koleston за каква дължина я ползвате? Simple Smile

А знаеш ли колко струва боядисването при него?

# 241
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета,  може ли някой да обясни кога кой оксидант се използва.
Кой е добре да се слага на корените, кой по дължините?

# 242
Преди ползвах винаги 12% окислител (доста ми е светъл цветът). От около 4-5 месеца минах на 9%. Доволна съм от 9-те процента, добре ми изсветляват, а косата е в по-добро състояние.
Правя само корени  Peace

# 243
Преди ползвах винаги 12% окислител (доста ми е светъл цветът). От около 4-5 месеца минах на 9%. Доволна съм от 9-те процента, добре ми изсветляват, а косата е в по-добро състояние.
Правя само корени  Peace
А как оеднакви дължини с корени? Предполагам корена изсветлява в по малка степен от дължините, минавани с 12%?

# 244
Според мен корени с 9%, а дължини с 3йка - колкото за обливка и леко матиране , понеже 12 ми се струва много агресивно всеки път. Колкото до цените при Ивайло - доста скъпо взима, поне за мен - боя, подстрижка - под 100 няма да падне. Моят ми взимаше същите цени и след няколко посещения удрям фалит  Laughing и за това разчитам на домашните си пособия хихихи  Hug

# 245
Правя корените с 9% и после с малко вода разпределям и по дължините и седя така около 5 мин.
С 12% даже се получаваше понякога жълтеене, което при 9% го няма  newsm78

# 246
А с каква боя се правите? Аз мисля да се спра на Иноа 10.01.. имате ли отзиви за този цвят?

# 247
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, споделете с какво си матирате косата.
Моята коса е много суха и  краищата винаги ми стават ужасно жълти.
Искам леко да ми сивее косата.
С какво мога да постигна този ефект и да е сравнително щадящо за косата.

# 248
С матиращ шампоан е най добре, има за различни отенъци има и различни марки.

Аз използвах преди време такъв, евтин беше, но имаше резултат ( не помня марката)

# 249
  • UK
Момичета, споделете с какво си матирате косата.
Моята коса е много суха и  краищата винаги ми стават ужасно жълти.
Искам леко да ми сивее косата.
С какво мога да постигна този ефект и да е сравнително щадящо за косата.

Аз ползвам матиращ балсам на John Frieda. Цветът ми харесва, но доста суха ми става косата от него (а уж е за изрусена коса, моята е 11.). Така, че бъркам добрата стара матировка: малко боя за коса, окислител и балсам. Не е много трайна, но върши работа.

# 250
  • София
Момичета, искам да ви попитам следното - чета, че доста от вас смесват по две бои за получаване на желания цвят. Въпросът ми е остатъкът от боята хвърляте ли го или може да се съхрани за следващо боядисване.

Конкретно питам за Majiblond. Цяла опаковка ще ми дойде много, искам да боядисам само корените. Остатъкът от тубичката (естествено без да е смесена с оксиданта), при положение, че е разпечатана, може ли да се съхрани или се изхвърля?

Благодаря предварително!  bouquet

# 251
  • около Варна
Щом е в тубичката, а не е объркана, може да се съхранява.

# 252
мацки предложете някакво хубаво олио за коса newsm78,вече съм блондинка и нещо косата ми стана многоооо суха и разхвърчана Confused

# 253
  • София
Ей, благодаря много! Супер! Party

# 254
  • В мечтите
Аз не хвърлям тубичките,докато не свършат...купувам си само вече от големите разфасовки на окислителите,защото първо не ми стига някой път и второ ми казаха,че при всяко отваряне и изливане,както в случая при по малките разфасовки в златна рибка,окислителят "изфирясвал"...може и да има някаква истина,може и да няма Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт