Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 987
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте искам да ви задам един въпрос  Simple Smile  Бях с  Casting Crème Gloss 734
Боядисах се Schwarzkopf Nectra Color 500  като мислех че стана някакво светло кестеняво.
 Много тъмна станах  Sad ужас
Как да стана един или два тона по светла ? Не се харесвам
  bouquet

# 436
  • В полите на Пирин планина
Здравейте искам да ви задам един въпрос  Simple Smile  Бях с  Casting Crème Gloss 734
Боядисах се Schwarzkopf Nectra Color 500  като мислех че стана някакво светло кестеняво.
  bouquet

Опитай изсветляване с витамин C - имаше такава тема във форума, но на кратко се стриват хапченцата от една опаковка и се разбъркват с някакъв шампоан. Със сместа се намазва косат и се стои половин час. Помага за сваляне на боята. Може да пробваш и маска с жълтък и масла.

# 437
  • София !
  bouquet

Опитай изсветляване с витамин C - имаше такава тема във форума, но на кратко се стриват хапченцата от една опаковка и се разбъркват с някакъв шампоан. Със сместа се намазва косат и се стои половин час. Помага за сваляне на боята. Може да пробваш и маска с жълтък и масла.

Аз съм го правила това, докато бях с черна коса .
Аз стривах една опаковка витамин Ц + бебешки шампоан и стоях по 1 час . Честно казано имаше ефект, макар и малък, но все пак черното не се сваля толкова лесно .

# 438
  bouquet

Ако си взема ,  боя за изсветляване като например  9.1   ?

# 439

Ако си взема ,  боя за изсветляване като например  9.1   ?
От личен опит - с 9.1 няма да стане.
По-добре пробвай с витамин С, както са те посъветвали момичетата. Сваляла съм 2 тона, по този начин, точно след нежелано потъмняване.
Друг вариант - маслена маска, с нагряване / парна баня.

# 440
Може да пробваш с 12, но при мен в такива ситуации действа само блондора, оставям го да действа за малко, колкото да дръпне цвета.

# 441
  • София
Здравейте!Почти винаги се боядисвам в салон,но така и не съм открила все още моя си цвят.Този път сама ще се боядисам.Вчера си взех от едно магазинче за проф.бои- Cosmo N-9,003
Не знам точно какъв цвят се води,но има нещо златисто и нещо бежово в него.Продавачката много ми похвали боята.Каза,че е доста щадяща,точно като за моята много тънка косица. Simple Smile
Някой боядисвал ли се е с нея?  Hug
Ако е за Cоsmo Personal Color със слънчогледово олио/масло... аз се боядисах с нея преди седмица.... по -назад бях показвала и номера на боята..е цвета не стана като в каталога, но бях впечатлена от боята....не щипеше по време на боядисването, а след това косата ми беше и с много хубав блясък /този блясък съм постигала само с Лореал/.. Не усетих "изгаряне на косъма".. Доволна съм Peace
Да тази е боята,скоро ще се боядисам с нея  Hug

# 442
  • В мечтите
Belloslava с Матрикс ме прави,обачеее, смесва два цвята и не мога да и хвана спатиите Mr. Green,моя цвят не е бяло русо ,не е и пепеляво,един мек такъв Laughing,тя ми го избира и другия път ще я питам какви номера меси,но жената категорично си разбира от работа,разбрах какво е добър колорист, Peace
Praynig моля те ако можеш да разбереш...аз с тези три деца изобщо не мога да се добера до боядисване с час..второ последния път си беше чист провал при фризьорка  Tired и вече се отказах..

# 443
Belloslava ами ще питам следващия път обаче ми се върти някаква мока в главата за единия цвят,а другият е много рус направи  го с два броя оксиданти единия 6 а другия 9,поне така ги мернах на каталога но не запомних номерата,цветът ми е е мек и не е класическото русо,абе малко е странен,обаче просто при мен няма как да стане някакво много русо тъй като няма да ми ходи,аз отначало се пънах за едни пепелни цветове,но тя ме обори с доста добри аргоменти Whistling,снимка няма как да кача защото просто няма нищо общо цвета ми със цвета на снимката Thinking,другото което запомних е че цветовете са нови и на почти всички им ходи тази комбинация Mr. Green Mr. Green Mr. Green,оня ден комшията ми вика :Видях една същата като тебе в главата Joy Joy Joy

# 444
Здравейте следа темата доста често но да се запиша и аз вече  Simple Smile много години съм руса от най- светлото до тъмно и обратно  #Crazy и другата седмица ще я потъмнявам малко та тук намирам само полезни съвети, ще се радвам и аз да споделям моите Simple Smile

# 445
здравейте, естественият цвят на косата ми има лек червен пигмент и русото никога не се получава като равен цвят при мен. а имам и кичури супра. реших да си потъмня косата и взех гръцка боя Бюти колор, която имаше за резултат червено в корените и зеленикав оттенък по кичурите  Sad
искам да постигна цвят светъл лешник. някакви отзиви за боята на Елеа Профешънъл 7.3 ?

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 15:47 от sunko

# 446
Здравейте,

Според вас какво ще се получи ако на средно руса коса сложа омбрето на Loreal, само на половината коса? Краищата на косата ми са малко по-тъмни от останалата част. Искам да е обратното. Но не знам това боя ли е или действа на принципа на кичурите - т.е. с подобни съставки. Кичурите мн ми горят косата и не искам повече да си го причинявам, но ако този комплект на Лореал е боя, ще се намацам.

# 447
Блондор си е. В кутията има изсветляващ крем, прахче и окислител (при това 12%, до колкото ми е известно).

# 448
  • София
Според вас коя е най-деликатната към много фин,тънък косъм,боя?Моята е точно такава и от няколко години ползвам само професионални продукти за коса.Но!,единствено с боите за коса си правя експерименти и вече си мисля,че точно те ми съсипват косата.Вече няколко пъти се боядисвам в салон в който ме правят с Фарком,и косата ми в краищата е доста зле,и мисля да се насоча към по щадяща марка.Вие коя бихте ми препоръчали?Без Лореал кастинг,защото тя грам не ми изсветлява корна...Някоя амонячна,но много щадяща..В един салон много ми похвалиха Иноа... newsm78

# 449
  • В мечтите
Точно Иноа щях да напиша,правилно са те посъветвали.Искам да ти кажа,след всички бои какви ли не...косата ми стана супер изтощена,а тя е много тъничка.Откакто започнах да използвам Иноа,косата ми стана съвсем друга,все едно не я боядисвам. Peace

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:37 от Belloslava

Общи условия

Активация на акаунт