Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 985
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Аз май бях чувала Златка да казва че косата и била присадена (или нещо подобно) Thinking

Има нещо много интересно, и още като участваше във Вип Брадър  ми направи впечатление, че косата й някак си матова изглежда, а не бляскава  Thinking Това не знам как се получава или е просто някаква илюзия  Crazy

# 496
  • София
Да,косата е удължена Peace
Но съм виждала жени с подобен цвят без да имат удължена коса Peace
Наистина е нещо русо-златно-медно,но какво,и с каква боя да го постигне фризьорката?Като отида на фризьор и като им покажа определена снимка и те почват-"Ама това няма как да стане,ама този цвят е капризен...и т.н. Sad

# 497
Да,определено почти си нямаше разлика между дължините и корена Peace
А сега искам цвят като този на Златка Райкова,не по тъмен в никакъв случай.Виждала съм по улиците жени с подобен цвят,без никаква разлика в корена,толкова наситен,толкова плътен... Peace
https://www.facebook.com/zlatka.raikova.58/photos/pb.13878349414 … ype=3&theater
Какъв е този цвят?

Пясъчно русо е според мен.  Peace

# 498
  • София
А не е ли по скоро нещо като 8.34 или 8.04 на Иноа?
http://www.zlatnaribka.com/Boya-Inoa-60-ml

# 499
А не е ли по скоро нещо като 8.34 или 8.04 на Иноа?
http://www.zlatnaribka.com/Boya-Inoa-60-ml

По-скоро 9.32, 9.31.

# 500
  • София
В момента съм с подобен на 9.32,но стои по скоро бежово русо.Няма я тази лееко медно-златна нотка,а аз искам да я има Peace

# 501
В момента съм с подобен на 9.32,но стои по-скоро бежово русо.Няма я тази лееко медно-златна нотка,а аз искам да я има Peace

9.32  е с този търсения ирис риж мисля, 9.31, 1 е пепеляво. С фито таква съм се правила, питай в магазина като отидеш. Подобен и същия има разлика.

# 502
  • София
Ами ще се доверя на фризьорката си този път,ще и обясня какво точно искам и дано стане,но нейните бои са на EXPERTIA(фарком) newsm78

# 503
  • В мечтите
Намерих този линк,дали този цвят се получава наистина с тази комбинация...с преводача я преведох ,но не разбрах много,честно казано  newsm78..Aз съм забравила линка http://andyfromhell.blogspot.com/2014/08/zimny-blond-pauli-nowy- … lor-na-gowie.html

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 14:47 от Belloslava

# 504
минавам да ви се покажа и аз  Flutter

не се стърпях и пак си взех 9.11 ,но на loreal majiblond ultra
станах от раз много руса , харесва ми цвета ,но бих искала да присъства повече пепелявото ,но нищо ,хубава боя покри равномерно и ми изсветли косата без рижи отенъци  Peace

на снимката ,по средата е директно на слънце ,затова изглежда по друг цвета

Скрит текст:

# 505
минавам да ви се покажа и аз  Flutter

не се стърпях и пак си взех 9.11 ,но на loreal majiblond ultra
станах от раз много руса , харесва ми цвета ,но бих искала да присъства повече пепелявото ,но нищо ,хубава боя покри равномерно и ми изсветли косата без рижи отенъци  Peace

на снимката ,по средата е директно на слънце ,затова изглежда по друг цвета

Скрит текст:

Много добре  ви си  получило .Преди това какъв ви беше цвета ?  bouquet

Аз съм нещо като 7 .24 искам да стана по светла към 8 и се чудя ако си взема MAJIBLOND  дайли ще стане  и кой номер да везма ? Благодаря   bouquet

# 506
Artemis, този прекрасен цвят с 9% окислител ли го постигна и една боя беше ли ти достатъчна за цялата коса?
Цветът е уникален  Heart Eyes

# 507
радвам се ,че ви хареса цвета .на мен ми идва доста светъл ,но е ок  Peace
аз се направих с една боя ,те са по 50мл. +100мл. окислител ,моята коса е дългичка ,но редичка  Confused

с 9% е окислителя
а моя цвят ...последно се правих с 8.1 ,тоест един тон по тъмничка ,по назад в моите постове съм показвала снимки на който му се рови може да гледа  Peace

# 508
Artemis, благодаря за инфо-то  Hug
Според мен цветът е станал светъл по дължините заради окислителя. Може да използваш 6% за дължините - те вече са достотъчно светли и е по-щадящо за косата. Мечтая си за твоя цвят  Heart Eyes

# 509
Като говорите за Лореал да кажа, че през януари ще пускат нова силно изсветляваща. Не знам дали/кога ще я пуснат в България. Нюансите ще са бежово (.13), натурално/неутрално (.0), виолетово (.2), пепел (.1), пепел + (.11).

Общи условия

Активация на акаунт