Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 924
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми допада много 2 минутния реконструктор на aphogee.

# 586
Момичета, имам нужда от бърз съвет. Не мога да отлагам повече. Simple Smile
Цвета на косата ми е пясъчно рус - светъл, равномерен, наситен/леко ми жълтее. Много красив цвят, който не ми отива особено  Crossing Arms
Моля ви, предложете някоя боя, с която мога да постигна тъмно рус цвят. Като този:

Mисля си за Olia 7.0 Thinking Дали би могъл да ми потъмни пясъчно русият цвят?!  Cry

# 587
  • В мечтите
Този цвят определено има и медно...

# 588
Олия 7-ца ще ти дойде тъмно. Аз се боядисах с 8.31 и стана почти като този. Имай в  предвид, че не е много трайна и на 2-рата седмица ще се отмие.

# 589
Чудесно е, че боята не е много трайна, защото бих искала да експериментирам с цветовете и различните отенъци на тъмно русият цвят. До сега винаги съм се правила при фризьор. За къса коса плащам по 200лв. , но най-добрите си резултати постигам винаги сама с леки бои (безамонячни). Вече си купих 7-ца.

Резултат:  1) Селфи-та на косичката ми, направени сега /дневна светлина/. Ако има заинтересовани по-късно ще помоля някой да ми снима цялата коса Flutter

http://prikachi.com/images.php?images/266/7835266o.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/267/7835267x.jpg

2) Не очаквах нищо интересно от боя за 7лв. Единственото което очаквах е да ми матира леко жълто-оранжевите неравномерни отенъци, причинени от "опитната фризьорка". Та да продължа за Олиа: прекалено лесно нанасяне. Купих си 2 кутии, като едната използвах за светло-жълтите корени, а другата кутия разредих с малко вода - за краищата. В инструкцията пише да се стои 30мин, но аз стоях 40 мин, за да матира и "слее" равномерно двата цвята по косата. След това измих косата единствено с балсамчето от опаковката. Изсуших.. и ефекта уау. Толкова хубаво нещо не ми се бе случвало от дни насам  Heart Eyes Равномерно тъмно рус. На места кичурите ми са леко по-светли, които според мен създават лек ефект на балеаж. Така придаден релеф на тънката ми коса, оформяне с качествен сешоар + кръгла чета, все още не е изгубила здравият си вид. Следват маски с Аминокеартин Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 13:38 от deskata_75

# 590
  • В полите на Пирин планина
Deskata_75, чудесно ти изглежда косата на селфитата.   Peace

Изобщо не ми изглежда тъмно - на моята коса става по-тъмно, но и аз с Олиа доста уеднаквих цвета си, даже след къносване  Grinning

# 591
Интересно на мен 8-цата ми става доста по-тъмно newsm78 .Явно зависи много от основата.

# 592
От години се боядисвам черна,но реших да стана руса мазах  се с блондор и съм  рижава сега мога ли да използвам боя за коса или да продължа с блондор докато постигна това което искам? newsm78

# 593
Ние не ти ли отговорихме вече на този въпрос?.... newsm78

# 594
Здравейте, исках да попитам някой използвал ли е боите на Макадамия или Лакме?

# 595
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, исках да попитам някой използвал ли е боите на Макадамия или Лакме?

Аз съм ползвала и двете  Peace

Какво те интересува?

# 596
От около 10 месеца съм блондинка. Цветът ми е много светло може би перлено русо, което успях да постигна с изрусител. От юни месец си боядисвам само корените с Алфапарф, но се получава една неприятна разлика с дължините ми, която е около 6-7см. Колкото и да я минавам тази разлика с боята, тя просто не става и не става. Косата ми стои една по-жълта и тъмна в корените и ми е грозно. Иска ми се да пробвам друга марка освен Алфапарф. Коя боя би ми свършила по-хубава работа според вас? А може би ще е най-добре със супра?

# 597
От около 10 месеца съм блондинка. Цветът ми е много светло може би перлено русо, което успях да постигна с изрусител. От юни месец си боядисвам само корените с Алфапарф, но се получава една неприятна разлика с дължините ми, която е около 6-7см. Колкото и да я минавам тази разлика с боята, тя просто не става и не става. Косата ми стои една по-жълта и тъмна в корените и ми е грозно. Иска ми се да пробвам друга марка освен Алфапарф. Коя боя би ми свършила по-хубава работа според вас? А може би ще е най-добре със супра?
При мен е същото, само дето изсветлялата коса по дължините се получи от слънцето лятото, така или иначе разликата не се заличава и при пряно боядисване. Според мен не е от боята а пт повечето пигмент в корена и наслояването на изсветляването по дъжините, които вече са обезцветени, в моя случай.

# 598
Ако я намажа тази част със супра няма ли да стане  newsm78

# 599
Ако я намажа тази част със супра няма ли да стане  newsm78

Нормално е да имаш разлика между корени и дължини при положение, че си ползвала блондор.
Сега ако пак изплаваш блондор, ще изчезне разликата, но трябва да знаеш, че той доста ще ти увреди косата.
Ако разликата не е много голяма, можеш да пробваш да си боядисваш често корените и да ги матираш с нещо.

Аз снощи си забърках коректор с 6% оксидант и балсам на Balea Mr. Green
В купичката сложих до половината оксидант и другата половина беше балсам. От коректора сложих доста и заради това трябваше много бързо да си измия косата  Laughing
Мислих да си купя един шампоан на Matrix, но се отказах  Rolling Eyes
Вие от кои матиращи продукти сте най-доволни?
Аз не останах доволна от шампоана и балсама на Loreal, a нямам възможност да си купя от балсамите на Престиж  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт