София - кв. Надежда (2)

• 19 344
  • 316
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, помагайте моля ви Praynig
От днес съм болна, всички мускули ме болят и стомаха, явно някакъв чревен вирус.Имах 37.7 пих парацетамол преди час и сега вече имам 38.3 #Crazy
Какво да правя , мога ли да пия нещо друго освен витамин С и парацетамол?
Дали мога да кърмя бебо, не знам дали и той не е болничък нещо, спи от няколко часа

# 76
ЩЕ ходи ли някоя мама днес на Силви

# 77
Аз мисля да ходя натам Hug Към 12.30 може би - ще съм с двете деца. Надявам се да се видим там Hug

# 78
 kleo_80 виж в кърмаческия, ще получиш доста подробно инфо. Можеш да пиеш парацетамол спокойно, вит С, чай с ломон и мед в промишлени количества. Ако се наложи да пиеш лекарства това не е причина да спреш да кърмиш, повечето лекарства са съвместими с кърменето, но направи справка в кърмаческия все пак. В противовес на педитърските препоръки при висока Т на майката не се налага преустановяване на кърменето!

pam,  inik ние с Ирина сме всеки ден на Силви, но рядко влизам предиобед за това не отговарям на време. Там сме от 14ч  до 16ч че и повече. Оставям тел. за спешни случаи Simple Smile 0889 483 105 -Мери

# 79
Здравейте, мами от Надежда - виждам че списъка се е разрастнал , дори и аз съм вписана вече.
аз не съм писала отдавна тук, първо бях отпуска известно време ,после на семинар, после нещо стана с форума смениха го имах проблеми а и не намерих темата, та сега я видях и се включвам пак.

Виждам че има мами, които са ми комшийки - аз също живея до Фантастико и съм в блок 114 (а там докато бях майчинство, само в моя вход имахме 5 бебета и две-три малки деца) , но май не сме се виждали, защото както писах и преди повече от година съм отново на работа и почтииии не излизам в Надежда, но пък когато излезем сме в градинката до Фантастико  - таззи с двете пързалки и пясъчника и много скърцащата люлка, или на кафето фреш, или на кафето Силви - та ще ми бъде приятно да се запознаем ако се сбият децата ни ooooh!

А може скоро да започна да се мотая и в градинката на 5-та част до трамвайните линии, т.е.градинките те там са няколко накуп, понеже етървами живее там и малката вече е навършила три месеца, и времето се стопля, а пък ние сме по-подвижни.

# 80
Здравейте!
Включвам се и аз- Луиза 35год. от Толстой бл.43 до супер Топ-гън, тел. 0887306-142.
Дъщеря ми Али вече трети ден е на ясла в 6 ОДЗ група Цвете, стикайте палци, че много плаче....
Педиатър - д-р Кунчева от 24 п-ка.
Целувки от нас за вас...

# 81
И аз- Ани, 29г- от жк. Толстой (до Надежда2), бл.43, дъщеря Анелия на 2г.4м., посещава яслата на 6 ОДЗ,група Цвете, педиатър- д-р Даниела Петкова-24 п-ка, много добър специалист

# 82
  • София
Мамета слагайте снимки, че да се познаваем Simple Smile В неделя срещнах една моя приятелка на Ломско, и взех, че я попитах дали случайно не пише във форума Simple Smile
Аз пратих лс на Мандаринка, ми турне една снимка Simple Smile

# 83
Здравейти, надежденски мами. Аз съм Оля и живея в "Толстой" в момента, а преди това живеех в "Надежда" 455 бл. Имам момиченце Теа, която се роди на 26.10.2005г.. Редовно чета форума, както и отчетната октомврийска група, но рядко пиша, което отчитам като грешка.  LaughingНаша педиатърка е доктор Михова от 8 ДКЦ, много е внимателна и сестрата и също. Надявям се да се запознаем в най-скоро време.

# 84
ДНЕС към 14 часа ще ходя в градинката пред църквата ако някоя мама има желание да заповяда newsm03

# 85
Малеее, от много отдавна не съм писала тук.
Пам, ние си висим на сладкарницата, някак си свикнахме с нея и ни е приятно там. Ако искаш - заповядай утре - там сме към 12,30 до... когато изкараме  Laughing Дано само да не вали...
На новите попълнения - на първа страничка има карта на сладкарницата и точния й адрес - ако някои се интересува - да идва. Ще ми бъде много приятно.
Айде, стига толкова, лека и спокойна нощ!

# 86
  • София
Мами, да се похваля, вече си имам момиченце Лия, роди се на 01.03. И да ви попитам вие от къде взимате млечната кухня? Аз съм в Толстой 44 блок, имаше една до нас, но я затвориха, знаете ли коя е най-близката и от колко месеца е и колко време преди това се чака?

# 87
  • София
Да ти е жива и здрава малката дъщеричка Simple Smile

Маменца дайте да добавим и коя къде си води децата на градина, става дума за малко по-големите дечица.
Трябва ми мама, която води детето си в 24та в Надежда 3. Интересува ме дали там има логопед, и дали може при този логопед да се води дете от друга градина. Логопедката в 38ма се била пендионирала преди няколко месеца, а искам да заведа Дияна за консултация.

# 88
Мами, да се похваля, вече си имам момиченце Лия, роди се на 01.03.

Честито! Да ти е жива и здрава момата. Много да ви слуша и да ви направи най-щастливите родители на света! Simple Smile
Поздрави! Simple Smile

# 89
Синът ми е в 169 ОДЗ,и съм много доволна,сега даже са задействани нещата да се направи и ясла.Така,че мамчета,колкото повече молби има подадени за яслата,толкова по-голяма е вероятноста да има такава.

Общи условия

Активация на акаунт