София - кв. Надежда (2)

• 19 093
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мерси за успокоението Grinning   Hug
Дано да издържим до Нова година Joy

# 256
За нищо. Ще де справите. Има театър по 2 пъти на месец. Децата много му се кефят. Направо ни е супер детската градина.  Grinning

# 257
  • Някъде на път....
Ехооооооо, мами от Надежда, пишете де!  Flutter

# 258
  • София
Софийска вода
Цитат
Следното съобщение се отнася до абониралите се за следните райони:
Надежда, Нови Искър
Съобщението на кирилица:

Уважаеми клиенти,

На 26 октомври 2006 г. (четвъртък) във връзка с подмяната на спирателен кран с диаметър 600 мм, от 11:00 до 23:00 часа  се налага временно прекъсване на водоподаването в кв. „Илиянци”, кв. „Требич”, село Мировяне, кв. „Славовци”, кв. „Кумарица” и ул. „Петър Панайотов” в кв. „Свобода”.

С понижено налягане ще бъдат кв. „Надежда” 1, 2, 3, 4, 5, 6, кв. „Свобода” и кв. „Лев Толостой”.

При продължителност на строително-монтажните дейности над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски в кв. „Илиянци”, кв. „Требич”, село Мировяне, кв. „Славовци”, кв. „Кумарица” и до пожарната на ул. „Петър Панайотов” в кв. „Свобода”.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

# 259
  • Някъде на път....
AnMary, благодаря за инфото!   bouquet

# 260
Ама понижено нали не означава спряло водоподаване? Привет на всички надеждански мами!   bouquet

# 261
  • Някъде на път....
Ама понижено нали не означава спряло водоподаване? Привет на всички надеждански мами!   bouquet
Май ще си означава спряло......... Cry

# 262
Таничка винаги и предупреждава навреме!  bouquet Благодаря ти!
Добре дошли на новите мами в темичката! Grinning Много се радвам на коремчетата и приканвам да се присъединят към нас още преди да са се родили бебетата  Hug Ние с irina_m_k сме всеки обед и късен следобед на детската площадка пред FF в първа част.

# 263
  • София
На мен не ми остава никакво време за срещи. Бачкане до дупка. Сега и съботата ми се запълва, понеже пак, т.е. отново са прая на студентка Simple Smile

# 264
Хайде да организираме нещо в Неделя. Времето е хубаво. Около обяд в някое кафене с детски кът. Да се видим поне веднъж преди студа. Давайте предложения.

# 265
  • Някъде на път....
Хайде да организираме нещо в Неделя. Времето е хубаво. Около обяд в някое кафене с детски кът. Да се видим поне веднъж преди студа. Давайте предложения.
Аз съм за! Но... къде ли?  newsm78

# 266
Здравейте мами!  HugДа се включа по съседски и аз, и ако мога да рефрешна темата! Казвам се Надежда и съм от Надежда V! Grinning При нас  много духа, в къщи е голяма скука! Бебо спи, мен ме чака работня, но вместо това мързелувам с форума и измислям римички! Ами това е засега, поздрав за всички мами и тяхните беба!  bouquet  Специални поздрави за Донинка!   bouquet

# 267
момичета, препорачайте ми надежден човек да гледа бебето ми на 5 месеца! ако може да е от квартала, че да не пътува по студа.
предварително благодаря!

# 268
  • София
Здравейте, момичета! Казвам се Михаела и съм от Надежда-1. Моето бебче е на месец и половина и си търсим компания в квартала да се разхождаме заедно.
Поздрави,

# 269
Привет на мама Михаела и добре дошла комшийке   bouquet Аз съм в бл.126 и в готовност за бебешки разходки  Hug
Поздрави на chochka_nadik и чакаме гости  Wink
etiiordanova, намери ли подходящ човек за бебчето си? За съжаление не мога да помогна с идея  newsm78
Надежденски мамчета как си разнообразявате ежедневието в лошото време?

Общи условия

Активация на акаунт