БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Аз шия Риолис, но нямам 3 ката конец, само 1 и 2. Е, верно друга ми е разработката... Специалистките ще кажат. А ако искаш качи инструкцията...

Показвам ви рамкираните си гоблени. Балоните колко ги харесвам, толкова ме разочароваха при изпъването им, има една гънка в средата  Thinking Пак си ги харесвам де....

и     

# 331
  • В страната на мечтите
Не можеш ли да искаш прерамкиране?! Аз не бих се съгласила да платя на някой да ми окепази така труда! Трябва да го оправят за тяхна сметка...

# 332
  • плевен
Ето показвам комплекта и обяснението за изработване.За съжаление не мога да покажа по-големи снимки.Не мога да се ориентирам как става качването на изображение в " отговор на тема".

# 333
  • До сърцето...
Не мога да се ориентирам как става качването на изображение в "отговор на тема".

Във първия пост от темата го пише, даден линк към темата с обяснението http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0  Peace

Намерих инструкцията, там наистина пише 3 ката. Но всички шили този дизайн казват, че се шие много леко и приятно, панамата е едра. От тук съм чела мненията

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 12:08 от Radika

# 334
  • София
Тини, щом пише с 3 ката - ший с 3. Най-вероятно панамата е 11 каунт и с 2 нишки
няма да ти покрие добре. Аз съм шила "Риолис" с 3, в началото ще ти се стори малко дебело, но после панамата ще де отпусне и всичсо ще си дойде на мястото Simple Smile

# 335
Гоблените не ги взех аз, а приятелка... За сега ще е така, ако много ми вади очите ще му мисля  Peace

Да ви покажа и какъв подарък имам от една колежка. Специална доставка от Петербург Simple Smile Щампа е, шие се само момичето.

http://celufka.snimka.bg/tapestries/nochn-e-ogni.832183

# 336
  • София
Отдавна не съм писала, но ви следя - много красоти, и оформени, и започнати.
За Балоните с гънката - бих ги върнала да ги прерамкират за тяхна сметка, определено.
Поръчах си едни гоблени от разпродажбата в crossstitchworld, спряна е на митница... Ще ходя тея дни, като имам време, да я освобождавам, дано стане бързо и без разправии. Направо съм бясна, колко гоблени съм поръчвала досега, нито един не е спиран на митница...  #Cussing out

# 337
  • плевен
Тини, щом пише с 3 ката - ший с 3. Най-вероятно панамата е 11 каунт и с 2 нишки
няма да ти покрие добре. Аз съм шила "Риолис" с 3, в началото ще ти се стори малко дебело, но после панамата ще де отпусне и всичсо ще си дойде на мястото Simple Smile

Сигурно вече досаждам,но.....Разгледах в руския форум ушитите слънчогледи,прочетох и мненията и разбрах,че е много приятно за работа и само толкова,а аз се обринах от проби и все не ми харесва.
Да,Деси панамата е наистина 11 каунт,но въпреки всичко ме притеснява,че с тези три вълнени нишки въобще не става кръстче.Не,че ми се струва дебело,а просто безформено.

# 338
  • До сърцето...
.....Разгледах в руския форум ушитите слънчогледи,прочетох и мненията и разбрах,че е много приятно за работа и само толкова,а аз се обринах от проби и все не ми харесва.
Да,Деси панамата е наистина 11 каунт,но въпреки всичко ме притеснява,че с тези три вълнени нишки въобще не става кръстче.Не,че ми се струва дебело,а просто безформено.

Не съм Деси, но ще си позволя за последно да изкажа мнение - като не ти харесва, ший с 2 ката конец   Hug
В твоите ръце дизайна си е твой - направи го така, че да ти харесва!  newsm10

# 339
  • плевен
.....Разгледах в руския форум ушитите слънчогледи,прочетох и мненията и разбрах,че е много приятно за работа и само толкова,а аз се обринах от проби и все не ми харесва.

Не съм Деси, но ще си позволя за последно да изкажа мнение - като не ти харесва, ший с 2 ката конец   Hug
В твоите ръце дизайна си е твой - направи го така, че да ти харесва!  newsm10

Да, и аз след като уших по няколко бода с различен брой конци и консултирайки се със снаха ми как го вижда  - реших : два ката и дано не сбъркам.Надявам се да покажа готов и красив гоблен.

# 340

Пробвах да боядисам две -три рамки ,станаха перфектни. И то с бронз  Grinning

Първо ги измих хубаво , сложих ги на двора да съхнат и мазахме с четките.За една по-голяма не ни стигна бронза и е намазана тук-там , но отдолу се вижда един хубав бежов цвят .Да съм искала нямаше така да я направя.
Следващите може с друго.Но самия релеф си остана и напуканото остана и са много интересни.

# 341
  • В страната на мечтите
Е покажи де  Rolling Eyes

# 342
Много красоти видях и няма да ви изброявам, защото рискувам да пропусна някой...
идвам да си покажа Акварелните слънчогледи и етапче от Къщата на езерото. Снимките са лоши, но горе долу може да добиете представа...

# 343
  • София
Вече с контур: 

# 344
  • София и там където не се пуши
http://www.sl-news.sliven.net/index.php?id=148800 в гр Сливен изложба на съвременния гоблен.

Общи условия

Активация на акаунт