БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Ето и един участък от близо

А какви са тези участъци с цирите?
Като гледам само цветово са принтирани знаците на панамата. Сякаш гледах в нета и такива, на които има и знакчета - както в схемата. Такива изгъзици искам аз  Mr. Green

# 406

Ето и един участък от близо

А какви са тези участъци с цирите?
Като гледам само цветово са принтирани знаците на панамата. Сякаш гледах в нета и такива, на които има и знакчета - както в схемата. Такива изгъзици искам аз  Mr. Green

Не съм Роси  Simple Smile , но в предвид как са сложени цифрите на средата на участъка, предполагам че е номера на конеца от ключа.

# 407
Аз пък мисля, че там трябва да се направи фр.възел с този номер конец newsm78
Нищо няма да поръчам, докато не ушия запасите Crossing Arms

# 408
  • София
Аз си взех поръчката от митницата, одрусаха ме с 20+лв, и накрая ми заявиха - така е, като си поръчвате глупости, вместо да седнете да се наядете като хората с тея пари! ooooh!
Но съм доволна и щастлива, че вече гоблените са при мен и следващ път май няма да има с поръчки от САЩ (дори аз не си вярвам, ама може и да се убедя де Whistling ) Joy

# 409
Нищо няма да поръчам, докато не ушия запасите Crossing Arms

Че аз тогава нищо дъъъъъълго време не трябва да си поръчвам  newsm78

Аз си взех поръчката от митницата, одрусаха ме с 20+лв, и накрая ми заявиха - така е, като си поръчвате глупости, вместо да седнете да се наядете като хората с тея пари! ooooh!
Но съм доволна и щастлива, че вече гоблените са при мен и следващ път май няма да има с поръчки от САЩ (дори аз не си вярвам, ама може и да се убедя де Whistling ) Joy

Точно щото съм станала .... кила искам да си поръчам нещичко  newsm56, а не да се тъпча "... като хората". 

И аз реших, че искам да си поръчам нещо - като на Роси,  но не точно такова като на Роси - само с цветовете, а да има и знакчета   Rolling Eyes  Сетих се за един виц,  но не е за разказване... ooooh!

И след като има две мнения по моето питане ще чакаме Роси да извади схемите и да каже  Peace

# 410
Вицът не бил за разказване...  те и поздравите ти не са за показване, че пораждат грешни мисли в изстадалите ни глави, ама тях ги показваш. Давай виц, че ми писна да бачкам.
Относно гоблена Мибобо е права, че уастъка се шие с този номер от ключа цвят. Иначе на панамата са нарисувани и контурите и френските възли (като точки са) , обаче като се ушият кръстчетата тези неща ще останат под тях, така че не е имало нужда, но хората са ги отпечатали и тях. Контура и възлите ще си ги правя от схемата, а другото си е щампирано и ще си го шия така. И на моя има отпечатани знаци, но голямата част е със цветове само. Доколкото го разгледах там, където са само цветове се шие с цяло кръстче, а където са знаците е на полукръстче. Довечера ще снимам пак и ще ви покажа.

# 411
Вицът не бил за разказване...  те и поздравите ти не са за показване, че пораждат грешни мисли в изстадалите ни глави, ама тях ги показваш. Давай виц, че ми писна да бачкам.

Да, ама са чакани с нетърпение ... Twisted Evil

Вица не си го спомням дословно,  но беше нещо от рода:
Скрит текст:
Жена казва на майстори как иска да й се направи ремонта в къщи:
- Искам в тази стая зелено, но не точно зелено, а покрай зелено..
 Искам в тази стая червено, но не точно червено, а близко до червено....
.... и така навсякъде, където е за ремонт.
А майстора :
- Госпожа, мога ли да те .../разбирай физическо действие/  в ..../разбирай едно отверстие/ , но не точно в ...., а покрай него.

Аз пък ще си търся да си харесам такъв, дето навсякъде си е със знакчета по панамата.  Crossing Arms

# 412
  • Казанлък
Мили момичетета, имам въпрос отностно Муркина Embarassed
Докъто получа кода си от Пейпал част от харесаните неща са свършили, как да  поръчам и тези които ги няма в момента , но да дойдат с наличните(боже как попитах и аз се обърках чак)
Та въпросът ми е с мейл, по телефон ли или втора поръчка и два пъти да плащам Embarassed

# 413
  • Rotterdam
Елка,
Заяви си тези които липсват и пиши ,че искаш да ти запазят наличните,
и като имат вече наличните ще ти пишат и изпратят заедно  Peace

# 414

Това е готовия ми гоблен изпран и изгладен

# 415
  • Казанлък
Елка,
и като имат вече наличните ще ти пишат и изпратят заедно  Peace
Благодаря , но пак не разбрах как да го направя и кое да платя и как ? Embarassed Embarassed

# 416
  • Rotterdam
Елка,
и като имат вече наличните ще ти пишат и изпратят заедно  Peace
Благодаря , но пак не разбрах как да го направя и кое да платя и как ? Embarassed Embarassed

Ще платиш на края ,когато всичко имат налично,те ще те уведомят,но ти
преди това трябва да им напишеш какво искаш да ти запазят и да си заявиш липсващите.
Когато го няма наличен натискаш заявка и там ще ти излезе прозорец да си въведеш мейла и името.
Но им напиши кой гоблени да ти запазят и им копирай линковете които ще изчакаш да станат налични.Не знам дали обясних добре Sad

# 417
Добър ден.

Днес спретнахме с Носфера една срещичка. Много хубаво си изкарахме. Похвал:)

МСК, тия са много ограничени, ама много! Само в БГ могат да ти кажат такова нещо, щото тук на първо място винаги е било - храната Mr. Green
Ще покажеш ли какво си си поръчала?

Започнах да шия сватбения и почти го преполових, като разбрах, че не е пълна  Confused Затова идвам за помощ, който може да ми помогне. Praynig Hug

Това е схемата по която ги шия:

Скрит текст:

а, това е от нета снимка с ушит:

Скрит текст:

Проблемите ми са 2!

1. Шала на булката е удължен, а на схемата по която го шия е изрязан.
2. Цветята на схемата са контур, а на снимката запълнени. Смятам, че няма да мога да запълня като на снимката без схема или ако пробвам ще стане грозно. Как да постъпя?

# 418
Реа, имам някакви спомени че разглеждах снимката на това гобленче и ми се стори че цветята са обемни- с лента да се шият, а на схемата не е показано как точно трябва да се направи. Не съм го сваляла, защото нещо не ми стана ясно. Дано някой ти помогне.
И аз идвам с молба. Синът ми е канен на РД на момиче и иска да му направя картичка с бухалче. Имам няколко, но той не ги харесва. Моля ви ако имате някакви бухалчета за картичка, да споделите. Пък дано си избере, че и да имам време да го ушия.

# 419
  • Плевен
Реа -  Shocked .Отново прегледах из нета за продължение на схемата но  Crossing Arms ,няма и няма Whistling Има линк към

http://www.liveinternet.ru/journal_post.php?fjid=4002900&fpi … &action=q_add

но аз не мога да ги отварям.Ако при теб е наред ,иди в търсисе на думата "любовь" или "Влюбленные"Пробвай и успех!

Открих това

http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/3/2/8/_/eskuvoi_emlek_1328124_8505.JPG

доста е голяма резолюцията  Peaceможе да я ползваш и като схема.За цветята-може и да импроизираш и с готови миниатюрне розички .Продават се в галантерията, или ги направи от лента  Peace виж тук

Роси -  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 21:25 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт