БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 155
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • sof
Честит празник, дочетох ви с интерес и се хванах за фотото, както призовава Роси123, не че много напредък де. От вчера имам отвратителна нова програма Picasa, която ни експроприира всички снимки и нали върви с Win7U, вече антивирусната таксува всичко друго като вирус. Не разбирам дали успях да кача нещо в  snimka.bg, и в понеделник отивам за преинсталация. Вкл. във форума не ми показва ваши снимки.

Добре, а дразненето тука не е толкова интересно, колкото е поучително. На мен ми изпъква въпроса, Защо родните (пишман) фирми продават Толкова калпави комплектовки, с толкова некачествени конци и (зло)умишлено влошени копирани чужди модели, хм. То пък като ще крадеш права, направи го, бе. Пък търсели бързи дизайнери, ти да видиш. Еми, с такава липса на качество как да загледам нещо стъкмено-натамънено като да припечелят, то ми се разваля удоволствието. Като гледам в нета, ако човек му разбира руския, ще си намери дали схема, дали "китаец"... парите и те са си фактор, да. Гибли, все си мисля за Мазерати с този ник. Мисълта ми е, ако се предлагаха хубави изпипани добре направени неща, нямаше да е необходимо да се правят толкова маневри да си набави човек нещо прилично. А за паричките - скъпо си е хобито.

Да, не виждам на Реа, и на snimkd.bg ми бръмчи антивируса. Проба:

http://i-fotki.info/17/857406a0f1afa858475788b21db411d55e48b0192691830.jpg.html

Питане: какво се случва със снимките, качени в i-fotki? Зависват ли си завинаги там или нещо срок...

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 22:49 от dinkov2

# 616
Аз пък имам проблем със снимка.бг изобщо не мога да видя никакви снимки там, даже и моите албуми.
Динков и ти ли не можеш, или само аз съм с този проблем?

Не можах да видя на Реа гобленчето.

# 617
И аз не мога да припаря до снимка.бг. Антивирусната ми ръмжи че хваща някакви буболечки...

# 618

Добрииинкееее,благодаря  Simple Smile Имаме подарък за моята първолачка Hug

Не съм много чела ,но ще си наваксам  Heart Eyes

# 619
  • София
Готово ми е и последното слънчогледче Simple Smile

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Добрииинкееее, благодаря  Simple Smile Имаме подарък за моята първолачка Hug

Blush муна

# 621
Последно показвам едни сглобени за базара. Помните ли, когато Didida показа един гирлянд, за който беше ползвала стиропор за изолация? Диди, възползвах се от твоята идея.

И сватбеното етикетче:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 08:20 от ИнаТ

# 622
  • София и там където не се пуши
ИнаТ мога да кажа уау супер. А отзад също ли са направени по някакакъв начин .

# 623
  • Нощем на луната, денем при цветята
Здравейте момичета,
започнах си гоблена и до момента цветовете изглеждат добре. Имам, разбира се, доста забележки - на местата, в които са само два цвята знаците са супер контрастни, имам обаче петно, което се състои от 4 нюанса на жълто, което е невъзможно за шиене без схемата, както и червената част, която ще видите от снимката - вътре са червено, два нюанса на розово и оранжево. Като изключим това, се шие бързо и приятно, нямам търпение да стигна до лицата, защото само тогава ще мога да преценя колко добре е направен гоблена
Скрит текст:
Инат, присъединаявам се към възхищението на останалите, нещата ти са фантастични! Можеш ли да ми кажеш от къде купуваш заготовките на картичките, търсех с изрязано сърце, но не успях да открия.
Деси, слънчогледите ти са много красиви, до сега не са ми правили впечатление, но сега ушит ми хареса много.
Хубав ден на всички, на това намръщено време какво друго да се прави освен бродиране  Wink

# 624
Мили дами дами да се похваля до къде съм стигнала с моя Климт

# 625
На гърба на играчките съм сложила плат, на червените панделки червен плат на бези звездички, а на сребристите - сребрист плат.
Картончето с отвор сърчице е подарък от Аня за рождения ми ден, нека тя да каже от къде е. Иначе, такива картончета вече се правят на много места.

# 626
Здравейте. За пръв път шия контури и имам един въпрос. С една нишка ли го шиете или с две. В указанията към гоблена пише с една нишка да се шие, но не става ли много тънко? Rolling Eyes

# 627
  • sf
Шия както е указано по схема, най-често с една нишка. Става си чудесно, даже ако трябва да е с две , понякога не ми харесва как става.

# 628
DramaQween, аз съм купувала със сърце, но не е същото, от July Art - https://www.facebook.com/Trikreativiti.OOD/photos/a.177162209050 … ype=3&theater

ИнаТ, страхотни неща, особено тези изолационните  Grinning

Деси, ще ма накараш да ги харесам тези слънчогледи  Hug

# 629
Момичета СПЕШНО  ми трябва съвет.

Искам да си комплектовам гоблен на ДИМ, защото май ще се окаже, че колкото и да искам да си го купя оригинал, не го намирам в интернет пространството.

Намерила съм схемата и ключа на въпростният гоблен. Въпросите ми са няколко:

1. С ДМЦ ли да го комплектовам?
2. Как да разбера от кой конец по колко да закупя?

Това са като за начало СПЕШНИТЕ ми въпроси.

Ако не сте разбрали още за кой гоблен говоря ето го:

Ако пък го видите някъде в нета гоблена в оригинал, моля споделете с мен.

Общи условия

Активация на акаунт