БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Динков, не разменяме, на доброволни начала сме Simple Smile. Пускаш това, което ти трябва и ако някой има или намери - праща ти я Simple Smile

# 676
Динков, намерих ти я, започвам да я свалям. Дай имейл.
Намерих ти и градинската лейди.
В графика са.
За тези конци си мисля да не са ДМЦ. Гледах  и трите цвята са светлосини, като 794 е най-тъмното, а най големия номер най-светло синьо.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 23:20 от olenka63

# 677
  • Плевен
dinkov2
 - Това което разбрах от поста ти е ,искаш  да ушиеш тези девици/превода не е мой  Grinning/ заедно.По принцип те така и си вървят.като сезони.Имаш схема на едните и искаш да направиш смяна за схема  на другите две.Имаш ли ги в РМ и не можеш да ги отвориш ?Ако е така , качи файла и ще ти ги превърна във вид удобен за теб .Аз също ги открих в РМ.Казвай че да ти ги тегля ако трябва Peace

За другата  "My Lady's Garden" #9

още не съм търсила схема.Нека се разберем за девиците  първо и после  следващия   Peace Нали няма да ги шиеш наведнъж! Mr. Green

Открих и в графика /не е добра резолюцията.Чакам д а я споделят и в РМ.Не се притеснявай ще ти я обърна в др вариант. Peace

Забележка
-когато  качваш нещо в ифотки .Избираш файла, може и няколко, натискаш най-отдолу "загрузить" и като ти се покажат картинките ,на всяка една копираш/преди това трябва да кликнеш за да посинее адреса/ третия по ред- BBCode: Превью - увеличение по клику  и го поставяш в отговора си тук  Peace.Така както си ги дала нищо не се вижда Sad

Ето и  olenka63  ти е отговорила   newsm10 smile3525, аз докато се натутам LaughingТака че ще имаш богат избор Hug

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 23:46 от pepen

# 678
Оооо, Пепи, приятно ми е, че поне тук се засякохме, нали живеем далеч една от друга. Joy Намерих всичко в галерито. Има маса Мирабилюшки.

# 679
  • sof
Благодаря ви много!

Значи, търсех кои/какви са Kreinik 794, 3753 и 3756, че тях щях да ги купувам, ама съм ги нанесла неправилно в мойта табличка и ето вместо да се вгледам. Много се извинявам, и мерси че пагледнахте заедно с мен.

За Девиците: имам оригинална книжна нова схема на едната двойка, и достатъчно голямо парче лен за да се направят и четирите заедно. Гледах в osinka и извадих един .rar архив с много модели, ама наистина какво от това, като имам PM Viewer и не мога да се оправя, май трябва официално пълната версия на софтуера и сигурно и курс за употреба, че съм си малко бавна. Да взема да си я купя, тази поне не е изчерпана. Olenka63, за "Мирабилюшки" посмъртно нямаше да сетя да потърся, верно, че в руския език имат уклон към умалителни. Pepen, мерси за упътването за i-fotki, и ако позволяваш да ти препратя архива, който съм докопала, за да видиш защо питам. А в "графика" какво по-конкретно означава? Аз си признавам, че съм направо казано първосигнална - взимам и сканирам.

Не са спешни нещата, аз като жабата дето повдигнала крак - още съм на средата на текущото ми, и си имам, ама пусто се зарових в принадлежностите ми и понеже съм си направила една екселска инвентарна таблица, ми върна резултата, че тези работи ги "събирам" почти. Още веднъж сърдечно благодаря!

# 680
Аз нещо съм на всяка страница Blush
Хриси , размъхва ми се конеца към края вече ,като го ушивам и освен това по гоблена на места виждам . Погледнах си снощи други ,шити с такива конци , изпрани и изгладени и го нямаше този проблем,но са по-малки.Тоя е по-голям и повече го размятам.

# 681
Имам един рамкиран гоблен от преди 5-6 години. Тези дни се загледах и забелязах, че са се появили няколко петънца по него.  Shocked Сигурна съм, че в началото ги нямаше. Въпросът ми е от какво може да са се появили и по-важното е как мога да ги премахна? Дали мога да махна от рамката вече рамкираният гоблен и да го изпера? Не знам дали няма да я повредя и дали ще успея да го върна обратно на мястото му след това. Ако някой може да ми помогне със съвет  Rolling Eyes

# 682
Здравейте момичета,влизам набързо с една молба. Спешно ми трябва моделче за 50 годишен юбилей за жена. Малко като за картичка.Извинявам се че нахлувам като тайфун, но времето страшно ме претиска.

# 683
И аз на големия гоблен видях, че ушитото малко се размъхнало. Шито е с ДМЦ и Росаче. Сега шия малък гоблен и шитото с китайските си е идеално. Да не те притеснява това.

# 684
Здравейте момичета,влизам набързо с една молба. Спешно ми трябва моделче за 50 годишен юбилей за жена. Малко като за картичка.Извинявам се че нахлувам като тайфун, но времето страшно ме претиска.

Виж тези

# 685
  • Казанлък
Ето какво сътворих чакайки поръчката от Муркини да пристигне
http://media.snimka.bg/s1/3874/033992114.jpg?r=0
Благодарение на една дама от форума е това, още веднъж и благодаря  bouquet

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 12:59 от elka52

# 686
  • По света и в нас.
Момичета ,имам едно запитване.
Наскоро свалих от фейса един триптих с макове за една приятелка,но в ключа не е оказано с какъв бод се шие ,има само номерата на конците.Според мен с кръстче ще стане перфектно,но приятелката шие само 1:1 или 1:4 на гобленова панама.Иска да го шие 1:1 ,но не знам дали ще стане  сполучливо.Та въпроса ми е да дадете съвет с какъв бод да го шие?
Това е триптиха

# 687
Момичета, благодаря на всички за отзивчивостта.  Hug
Има шанс да си го закупя оригинален и затова ще изчакам още малко, ако ли пък не се получи моята работа ще се обърна към did_tag за помощ.

Една дама във ФБ си разпродава конците на ДМЦ по 0,90лв или 0.95лв, не помня точно, ако има някой интерес ще напиша и ФБ й.

аз ги вземам по 0,80лв /бр при поръчка на 100бр ,
ако някои иска може да се комбинираме Simple Smile 
пишете ми на ЛС ,ще искам актуален списък с наличните номера на дамата Simple Smile

# 688
  • Керодиспансера
 Момичета , извинявам се ,че нахълтвам така , но моля за помощ Praynig
Моя позната е видяла гоблен - сиво коте с червено кълбо, много го е харесала ,но не може да намери схемата .Ако някоя от вас го има тоя гоблен или знае за какво става въпрос , бихте ли ми помогнали  newsm78 къде можем  да намерим схемата или някакво упътване  Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 20:44 от Zaribena :)

# 689
Момичета , извинявам се ,че нахълтвам така , но моля за помощ Praynig
Моя позната е видяла гоблен - сиво коте с червено кълбо, много го е харесала ,но не може да намери схемата .Ако някоя от вас го има тоя гоблен или знае за какво става въпрос , бихте ли ми помогнали  newsm78 къде можем  да намерим схемата или някакво упътване  Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug Hug

Гобленът е на Alisena. Не намерих схема в нета. Фирмата има сайт, вижте там.

Общи условия

Активация на акаунт