БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 026
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Роси, еми поръчах си.... Повече хич няма, но тези слънчогледи наистина си бяха изкушаващи.... Имам 15388, останал от тигъра, от друг гоблен го нямам, някакви крайчета са останали (не е цяло 'чиленце'), но възможно и да стигнат. Ако има нужда пишете, ще ви 'покажа' колко са като количество  Peace

# 121
  • Балчик
Още едно етапче, останаха само 5 схеми.  Simple Smile

# 122
Благодаря ви момичета!
Утре се налага да пътуваме и след 10 дена ще съм си удома,така,че тогава ще се разберем с някои от вас за конците.Още веднъж благодаря за отзивчивостта,невероятни сте!  bouquet

# 123

Джема , браво , още малко остава  bouquet

И от мен етап, като охлюв съм:

А това е Спонджбоб:

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 10:42 от ina.

# 124
  • с.Николово, обл. Русе
Ина Спонджбоб не е ли по-голям?

# 125
Не  е  Simple Smile ето схемата :

http://rainbowrei.deviantart.com/art/Spongebob-CrossStitch-Template-148173229

Уший го , Ванче - на Мишо  ...

# 126
Показвам още едно етапче от цветята ми, първото цвете е завършено  Peace

# 127
Още не мога да реша с кой цвят да заменя DMC white и си шия другите цветове, а бялото го подминавам.

Не разбирам, бялото на DMC си е бяло, защо да е трудно да се замени?

# 128
  • София
В оригинал цветът не е толкова бял, колкото DMC бяло, ако правилно си спомням...

# 129
  • София
Защото има разлика между DMC blanc и DMC В5200, нали? Едното е по-снежнобяло от другото. А по ключ е DMC white, който не се продава вече.

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вече съм си у дома, мога да пиша от лаптопа и няма да ям букви като гладно ... ромче  Blush Blush Blush

кой разбрал, кой не, не знам и за това ще повторя: срещнах се с мноооого, много, много гобленарки хубавици Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ина и малко пиле-спондж-бобче   Laughing  какво сега? ами и тя е гобленарка Simple Smile макар и по-малка Simple Smile

след това Лили Simple Smile лилиното пиле 100 пъти прекръстих на Поли Joy Joy ама тя не се разсърди Simple Smile и на това име отговаряше Simple Smile

след това видях Графиня Джи, две каки, две бебета  Crazy и таткото  Crazy
не е истина колко много трябва да се гледа след четири деца (пет ако броим и моето)  Crazy
пък и някак успяхме да привлечем една група от детската градинка до тях  Crazy Crazy

и да не мислите, че ми се размина купуването на нови нещица? стисках се до последно, но при джи се изтървах  Blush сърце слабо,  ангелът и той Blush сега си имам три покривчици за боцкане

рапорт даден  Hug

# 131
Момичета, другата неделя, 17. 08 , заминаваме за Варна. Която от вас има поръчки, да свирка! Стига да може да си ги дочака до началото на септември...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много ви се радвам на красотите!!! Моята муза замина на почивка, мене не ме взе със себе си, та по тоя случай влязох във фаза. Картичкова фаза. Но няма да показвам сега...
  bouquet   bouquet   bouquet

# 132
Вижте на какъв "органайзер" за конци попаднах- специален поздрав за Дечко95

# 133
  • Нощем на луната, денем при цветята
Здравейте момичета,
от доста време ви хврълям по едно око, но най-накрая и моите ангели не издържаха Simple Smile
Засърбяха ме ръцете покрай други поръчки, които правя в аliexspress и си поръчах няколко гоблена. Не съм шила почти нищо последните две години, но сега като ви гледам красотите ме хвана щръклицата. Дали някоя от вас е поръчвала вече китайски гоблени? Притеснява ме малко кръстатия бод, защото до сега не съм бродирала по този начин, надявам се да не се окаже проблем за мен.
Дали имате галерия, в която да мога да погледна завършени китайски гоблени?
Иначе очаквам да получа ето тези:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6184602555.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6184939694.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6184939693.html - този го планирам за подарък, бродира се само малка част от него, останалото е отпечатано, май повече от любопитство го взех, пък и чудесно подхожда на дома, за който съм го предвидила
http://www.aliexpress.com/snapshot/6184939695.html - този е за декорация на стаята на едно малко моряче, чак след като го поръчах видях в отзивите, че са много мънички 9х10 см, но се надявам поне да изглеждат добре.
Ще дам отзиви като пристигне нещо, нядявам се да не се разочаровам. До тогава ще се възхищавам на вашите творения и ще въздишам тежко  Simple Smile
Хубава вечер от мен!

# 134
Не устоях, изкуших се...
Преди седмица говорих с Бачийска че ми се ще да си започна китайския гоблен и тя ми вика "Ама няма как да зарежеш конкурсния..." Вече минах средата, а до края на конкурса има три седмици... Та направих набързо една сметка че ми остават 14 знака за шиене и ако ушивам по един знак дневно ще успея преди крайния срок. И не устоях на изкушението и започнах китайското чаршафче. Та ето да ви покажа сега етапче от Слънчогледите и началото на Къщата на езерото.

DramaQween, и аз си поръчах от тези китайски щампи. Чакам го с нетърпение. Момичета, които са шили казват че са много точни щампите, няма разминаване и се шие леко. Като ги получиш ако имаш въпроси, питай тук- ще помагаме. Иначе този китайския, който аз започнах днес не е щампа, но панамата е същата- едричка е- 11 каунт и се шие добре.

Общи условия

Активация на акаунт