БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Привет!
Пиша от тел,да ви се оплача колко е крив света наоколо.Тук четох/или в групата Дименшънс във фейса/,че Дим сами си багрят конците и ги няма по магазините.И така аз шия travel memories и само за контура не ми стигнахс два цвята от кафявото.Отворихси едма табличка и от дим към дмц си видях съответните номера и днес отивам аз в едния/от двата магазина с нашия град/  и говоря с продавачката обясняеам и и дава ми тя двата конеца,в това време влиза явно шефката и.Намеси се в разговора и онясних и аз че замествам димски конци и тя ми казва: ми те дименшънс самл с дмц конци комплектоват!
И ааз обясних,че сами си багрят конците аала балс,тая ми се скара чак,нищо не съм разбирала.Много се ядосах,понеже влезна вкисната и крива тая ми ти лелка,и почна спор.А аз съм клиент,нали попринцип знам ,чеклиент се уважава? Ама толкова грозно ми стана,та реших да ви се оплача Sad в крайна сметка кой прав,кой крив ?!
П.с. извинете ако има ггрешки ,пиша от тел...и съм афектирана още Sad

Не се стягай и не се ядосвай на чуждата простотия. Сама каза, че си се ядосала, защо - заради глупостта на някой.......... В такива случай казвам благодаря и .....довиждане Simple Smile

# 106
Така и направих-благодаря и довиждане,но просто от вратата почна да спори с мен.
:Дименшънс е фирма,която работи само с дмц!!!
като не е толкова добре информирана,да не спори.тази същата преди съм търсила гоблени на дим и ми се сопна,че били мн скъпи и никой в бг не ги купувал,затова само на ланарте зареждала!!!
както и да е ,сега конците ,които купих ама никак не отговарят на липсващие ми и се чудя какво да правя,а ми остана само контура Sad
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 13:38 от BLackKisSs™

# 107
BLackKisSs™ с кой конвертор ги обърна? Ето този е добър и изпитан от много от нас Simple Smile
http://www.cyberstitchers.com/stitching_tools/floss_conversion_calculator

# 108
Ако не го бързаш, пиши в сайта на ДИМ, те мисля че пращат безплатнo конеца.
http://www.eksuccessbrands.com/dimensionsneedleworks/contactus.htm

# 109
  • Пловдив
Или кажи кои номера ти трябват, може някой да има останали........

# 110
  • София
Здравейте!
Не съм писала отдавна, пропуснах миналата тема, но ви чета. Бройте ме и мен в групата на тези, които търсят да си купят някакъв гоблен и не могат да си харесат. Бях решила, че ще си направя подарък, но нищо не можах да си избера и се отказах. Май най-много ми харесва да си ровя за схеми из интернет и да си събирам конците сама.

Ето и нещо готово - вече подарените неща: - друго оформление му бях измислила, бях избродирала и надписи с мерките на бебето от двете страни, но не ми остана време да го довърша и да го занеса за рамкиране. Затова накрая махнах надписите и го сложих в тази рамка /малко тясна дойде/.

Една много, много бърза картичка, експресна направо:

И етап от това, с което се занимавам сега.Още не мога да реша с кой цвят да заменя DMC white и си шия другите цветове, а бялото го подминавам.: 

# 111
  • Балчик
Или кажи кои номера ти трябват, може някой да има останали........

Peace Кажи номерата, ще погледна и аз в моите останали.

# 112
Много сте мили всички.
номерата,които не ми достигат са 15379 и 15388,замених със 3863 и 842 обаче нямат си нищо общо по между си Sad Дион ми каза,че има 15379,така,че остава 15388 ако някоя от вас го има,ще съм благодарна и ще си го платя   bouquet

# 113
BLackKisSs™ с кой конвертор ги обърна? Ето този е добър и изпитан от много от нас Simple Smile
http://www.cyberstitchers.com/stitching_tools/floss_conversion_calculator
  с този ги обърнах,с идеята да не ви занимавам,а да си заменя липсващите цветове и да го завърша,ноооо тая лелка в магазина ми промени плановете  Mr. Green

# 114
  • София
както и да е ,сега конците ,които купих ама никак не отговарят на липсващие ми и се чудя какво да правя,а ми остана само контура Sad

Здравей, дай адрес и ще ти го изпратя още утре. Аз съм го шила в оригинал и мога да помогна.
Иначе аз се занимавам в момента с това

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 16:19 от eminav

# 115
Черна ЦелуФке, и аз ще проверя за 15388, имам доста останали конци на Дим. Ако го имам ще ти драсна на лични. Сигурна съм че все на накоя мила другарка, ще са й останали 2-3 конеца  Peace

ПП. О, виждам Еминав се е включила. Просто от цитирането не можах да разбера  Blush

А, някой ако прави поръчка от али-експреса на тези слънчогледи, и ако съвсем случайно иска, нека ме включи. Плащам веднага  Peace Ако не, ще чакам следващо теглене, не е като да нямам какво да шия  Joy

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 17:06 от celuFka

# 116
  • Балчик
Нямам 15388, за съжаление.

# 117
Целуфке, от Али експрес доставката е безплатна, така че ще е по- добре сама да си го поръчаш, защото иначе ще трябва да платиш една куриерска  или пощенска доставка за Бг. А доколкото си спомням ти се оправяш с пазаруването он лайн. От там може и само едно нещо да си поръчаш, не е необходимо да натрупаш определена сума...

# 118
  • София
В голяма чуденка съм. Понеже по-рано днес си конвертирах разни Anchor в ДМЦ с ето този конвертор http://coricamo.com/photo/colours.php?lang=en&utm_source=cor … ign=kanwa-rozmiar, та сега ги минах същите през пуснатия малко по-назад такъв http://www.cyberstitchers.com/stitching_tools/floss_conversion_calculator. От 16 цвята, само при 7 има съвпадение на номерата. Защо така се получава и кой е по-верен? Има ли въобще отговор на тия въпроси според вас?

# 119
....Има ли въобще отговор на тия въпроси според вас?

мисля, че няма  Simple Smile . Честно казано не знам на какъв принцип се правят конверторите, в смисъл някой хваща челето конец в ръка и сравнява, или по цветни карти...нямам си на идея, но винаги може да се получи разминаване тъй като оценката е субективна според мен.

Аз винаги отивам в магазина с набелязани номера (т.е. от конвертор), но ако не ми хареса съвпадението на цвета оглеждам и другите цветове.

Общи условия

Активация на акаунт