БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
teddybearm, този загадъчен мъж и мен много ме плени още първия път, когато го показа.

# 496
Реа, този гоблен е много по-различен от този на Дим. Но в никакъв случай не е лош. Просто всички сравняваме с оригинала. Ако се абстрахираш от това, ще ти хареса.

Какъв ужас изпитах днес, като видях божурите на дим, които шия да се предлагат не само 1:1, ами и 1:4  #Crazy Това контур, цели кръстчета, половин кръстчета за нищо ги нямат.

# 497
Hrisi, грешиш - просто гоблена е супер несполучлив. Дори там където трябва да се вижда на табелата Cafe, не се чете. Освен всичко от фирмата ми предлагаха да си избера някой от новите им гоблени да ги шия ( на мен!! която купувам от тях за първи път и не ме знаят ква съм що съм - това ми се видя супер несериозно )  за да видят дали са ги нагласили сполучливо.
Извод: новооткрита фирма, която се мъчи да влезе на пазара. Направо не вярвам , че продават в Русия, ония там са много по серт от нас.

# 498
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
смейте се сега

Скрит текст:
ама се върнах три страници назад, за да видя "загадъчния мъж", за който пише ИнаТ  Blush
що реших, е последователка на Бачийска е пуснала нещо и аз не знам  ooooh!

теди, гобленчето ти е супер. кара ме да чувам музика  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=k2VmwamFjGY

# 499
  • с.Николово, обл. Русе
Иринка Джаз пианиста е станал веднъж, а Дим-а е много нежен.

Реа аз пък бях останала с впечатление, че се получава добре, макар и шит с гобленов бод. Отдалече как изглежда?

# 500
  • Димитровград
Страхотен е пианиста!И мъничето,де,ама пианиста ми е влязъл под кожата. Обаче толкова контур....Аз започнах тромпетиста,но още нищо не си личи-само петна.http://media.snimka.bg/s1/3850/033943378-big.jpg?r=0
Преди известно време гоблени Класик бяха писали по всички групи,че търсят дизайнери.Стана ми интересно и им писах.Момичето(Ани) ми обясни,че искали да правят гоблени от типа на Дим-с кръстчета и смесени бодове. Щели да плащат авторски права и т.н. Показа ми снимка на гоблен с котенце и пчелички и каза,че такива иска да се получават.Попита ме за колко време мога да направя една схема,защото това бил критерия за заплащане,за три,четири дни,седмица....И каза,че тя за толкова време ги прави. Отговорих и',че това не е нива,да я прекопаеш за седмица-всеки гоблен е различен и отнема различно време за обработка,но за три дена няма как да стане(особено от типа на Дим).А схемата на котенцето за мен е груба и грозновата и не бих си сложила името под такъв гоблен. И приключих с гоблени Класик.Някои от новите им гоблени наистина изглеждат добре на картинка,може да са попаднали на дизайнер,ако са променили критериите си. Но аз лично не бих рискувала с техен гоблен,докато не видя ушит,който да ми хареса и докато не съм убедена,че ще се получи и не е направен за три дни.

# 501
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Теди, пианиста е станал СУПЕР!  newsm10
В началото имах притеснения и до момента в който показа, че си го почнала, че ти харесва се успокоих.
Сега вече съм доволна от избора и се радвам, че и на теб ти е допаднало.  Hug

Реа, винаги си задавам въпроса: Защо, аджеба, като виджаш, че нещо не ти харесва в гоблена продължаваш да го шиеш? Дори да си млада, неопитна, незнаеща все пак имаш око да видиш, че нещо не става като хората.  newsm78

Като открих кръстчетата, вече и гоблените с различните бодове не се хвърлям на гоблени 1:1, камо ли на 1:4. И в момента имам един Замъка Мерсбург, купуван през дедоАдамово време, боднала съм 10 бода накръст и зарязан. Просто не ме влече да го продължа.

st. Dobri По почина на Дънов откривам своя общност със последователки  Wink Wink Wink и ще си играем и ние танците  Wink Twisted Evil Wink Twisted Evil
Скрит текст:
сега си представям как започва да се развива идеята на доста хора в главите
Скрит текст:
Въвеждаш мен в грешни мисли и грешни приказки, а аз не съм такъв човек  newsm03

# 502
 Ne sum shila ot edna sedmica Laughing imam piasuk i v ushite..no vi cheta i vi se radvam...
Az puk imam merak za niakoia ikona 1:1 .no ne sum reshila koia oshte.

# 503
  • с.Николово, обл. Русе
Ina RTO са пуснали страхотни икони - изглеждат много автентични.

http://shop.rto-mos.ru/stock/ogranichennaya_aktsiya_istoricheskoe_nasledie/

# 504
Ouuu, slagam gi v planovete.

# 505
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category27/product188.html
Какви са тези анхорени и памучни конци  Thinking

# 506
Коте , и от далеч и от близо е много зле.  Mr. Green

ba4iiska, аз разбрах, че не е хубав след като почнах да шия другите автори. Повярвай ми, но до тогава не знаех, че е несполучлив. Вярвах, че е най-хубавият гоблен на света, затова го уших. Ако беше сега - никога не бих го довършила.......
Една позната ми каза: ще му сложиш матиращо стъкло, хубава рамка и паспарту и може да заприлича на нещо.  Whistling

Не харесвам икони, но напоследък сякаш искам да ушия. На една разходка по БГ, разглеждах по църквите дарени гоблени на църковна тематика и има уникални произведения.

# 507
здравейте, майсторки  smile3501,
имам молба, мама си е загубила последните страници на гоблена "Бягащи коне", дали някой може да ми ги даде или да ми кажете от къде мога да ги намеря  Praynig

# 508
  • София
Искам да ви предупредя да не си купувате от тази фирма:
http://www.goblen.info/art.html

Не знам как си продават гоблените в Русия, но вижте моят дето ми отне 1 година, все едно го гледате през мъгла, а на живо е още по зле:

От любопитство исках да видя каква снимка има за този гоблен в сайта им, но не успях да го намеря. Да не би да е спрян?

# 509
От Гоблени Класик са най - хубавите ми гоблени. И доста хора са доволни от тях. Имам абсолютно същият гоблен като показаният - страхотен е. Не знам как се качват снимки тук. Бих качила всичките си гоблени от тази фирма.

Общи условия

Активация на акаунт