С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

Добре изглежда и мокър Джансел .

Може да се полее спокойно.

# 181
 Wink Един колаж за интересния и провокативен Селим/Азиз на Джансел   #Crazy newsm78  

smile3555 Не може да се отрече чара и магнетизма на този герой  Kissing Heart Kissing Heart  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Себи   Hug

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 23:47 от dai4e

# 182
Добро утро!  Hug Hug Hug

Азиз Тюркмен. Wink

Хубав ден.  bouquet

# 183
 wavey  Приятен ден  wavey wavey wavey
Снежи Hug
 ooooh!    Азиз Тюркмен ...  

Цитат
Любовта е емблема на сляпата необмисленост
                                                                            Уилям Шекспир
 Hug Hug Hug

# 184
 #Crazy   Aziz & Zeynep     newsm78 ooooh!

# 185
 Wink  Не знам нов ли е и този хубав колаж на капитан Джемал и Назлъ   Praynig  страхотно партньорство на Джансел и Йозге Йозберк  Peace

Grinning  Още с появата на Джансел в ролята на капитан Джемал в първия му турски сериал ПК   Crazy  във всяка една публикация се чете  Peace  че  зрителите са приятно сюрпризирани и очаровани Kissing Heart
Nazli & Cemal - Endless Love   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

"Назлъ & Джемал - Безкрайна любов"  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 186
Здравейте Hug Heart Eyes

Много ми е чудно как Джансел не е реагирал на тази световна акция със заливането  с ледена вода newsm78

Той е човек кален и спортист ..... Стелиан и Гришо се заляха .

Половината от турските звезди и известни личности Shocked Shocked Shocked

Както и да е .Така е преценил или са го посъветвали.

А ,това медийно участие  не ми е много ясно но му се радвам!

# 187
 Peace Това е любимото ми фенско видео от срещата на Джансел със студенти в Uludağ Üniversitesi /Улудаг университет" от 15.12.2011 г.  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

Ето и една публикация за тази среща  bowuu  Hug
http://www.uludag.edu.tr/haberler/oku/dn/220
От превода с  google а и от снимките се вижда препълнената зала и големият интерес към Джансел.  Една "подробност" от публикацията  smile3555  за дублажа на гласа му в първите три сериала е френския акцент в говоренето му на турски и употребата на "стари" думи. Джансел споделя със студентите, че в САЩ и Франция това не е проблем, но в Турция ...  е недопустимо  Naughty ...  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Студентите се срещнаха с Джансел Елчин
Известният с ролята си в телевизионния сериал "Спомни си любима" актьор Джансел Елчин, който дойде по покана на Cinema Society се срещна с фенове в Улудаг университет.
В голямата препълнена зала на Културен център Мете Дженгиз на Улудаг университет актьорът Джансел Елчин отговаряне на въпроси, с номер за него, за да се появи на хоризонта до септември 2012 г., каза той. Студентските въпроси, свързани с "Животът е твърде кратък, аз не разбирам нищо и" желание "не можах да намеря време, за да каже" той е Cansel посланик на студентите "Иска ми се", посъветва той не може да направи нищо.
30 години в Франция след като живеят в Турция започнаха да действа правилно, когато турски и някои стари думи трябва да разберете кой е казал трудно на посланика, въпреки че, "По-специално, последователно, successes'm съжалявам", като думите се научат само от френски да остане "R" Напредъкът в, Измир-смесен акцент да се взема уроци по дикция, за да реши проблема, каза той. В Съединените щати и във Франция като актьор акцент някога игнорирани изрази Cansel посланик в Турция, причините считат важно да се разбере, че трудно, каза той, и малко детективска серия сега ще правилно турски Акценти тревожност Гюнтер Леви, че хората също така да им се насладят, заяви той.

Себи  Hug  доколкото попрочетох в няколко теми трябва някой да го "предизвика" ...  Wink  А дали ще го направи ...  newsm78  и аз на 100% съм сигурна, че Джансел не се страхува от съприкосновение с "ледена вода"  Grinning  Малко съм  #Crazy  ... не е лошо това ... шоу на "звезди"  newsm78  но ... е с благотворителна цел за болни хора, нали  ooooh!  и срещнах този израз  Thinking
Цитат
Благотворителен флаш моб, обливаш се или изпращаш 100 долара, и предизвикваш и други да го направят.  
Това значи ли  newsm78 че който от "звездите"се облива  ... "не се охарчва" със 100 долара ... за болните демек  #Shocked

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 18:00 от dai4e

# 188
Дайче  Hug така е !
Някой трябва да ти подаде щафетата в заливането .
Сам не можеш да проявиш инцеатива.

Дори някъде прочетох ,че не 100 , а 10000 долара е дарението , ако не се залееш.

А тази физиономия защо е  newsm78

# 189
 #Crazy  Аз тази нощ може и да го докарам със "спането" като ...  Ахмет  newsm78  как може никаква нова снимка днес  cry  никаква вест ...  ooooh!

Хич даже не ми се спи ...   newsm46  

# 190
Дайче Heart Eyes и мен сън не ме хваща без новини около Джансел но все пак утре съм на работа и лягам Laughing

Това , ако може да мине за не толкова популярно ще спя спокойно Wink Laughing

че и това....

Три профила на Джансел Laughing

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 00:39 от sebilMM

# 191
 wavey  Добро утро и приятен ден   thumbsup  redecoration
 Wink От малките часове на днешния ден "нова" снимка е сложил в инстаграма си Джансел   Kissing Heart за радост на феновете си Two Hearts Two Hearts Two Hearts
http://instagram.com/p/r-jmTlp28N/?modal=true
Снимката на Джансел е пред монумента на Бетовен във Виена  Sunglasses

Много хубава снимка  Peace със стойност на художествена фотография Praynig
 Rolling Eyes  Ето снимка само на монумента   Flowers Rose
Beethoven monument opposite the Konzerthaus, Vienna

Hug Hug Hug

# 192

Beethoven-Fur Elise   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

С приятни спомени и за очарователния ни Мурат оджа  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

# 193
Добро утро. Hug Hug Hug

Себи, Дайче,    bouquet  bouquet

Да, инициативата е благотворителна, наречена Ice Bucket Challenge. Това е благотворителна кампания, в която или се поливаш със студена вода, или даряваш средства за американската неправителствена организация ALS Association, която помага на пациенти с амиотрофична латерална склероза. Повечето хем се заливат, хем даряват пари. Всеки, който се полее, предизвиква и други трима да го направят. Това успях да разбера от тук-таме. Peace

Хубав ден.     bouquet

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 23:52 от ·٠•Snejka•٠·

# 194
Здравейте Hug Hug Hug

Дайче  Heart Eyes,Снеже Heart Eyes

Явно Джансел разтоварва след снимките и то на хубаво място
wavey  Добро утро и приятен ден   thumbsup  redecoration
 Wink От малките часове на днешния ден "нова" снимка е сложил в инстаграма си Джансел   Kissing Heart за радост на феновете си Two Hearts Two Hearts Two Hearts
http://instagram.com/p/r-jmTlp28N/?modal=true
Снимката на Джансел е пред монумента на Бетовен във Виена  Sunglasses

Много хубава снимка  Peace със стойност на художествена фотография Praynig
 Rolling Eyes  Ето снимка само на монумента   Flowers Rose
Beethoven monument opposite the Konzerthaus, Vienna

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт