С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  По повод заливането съм изумена от Берен -Не трепна , не реагира smile3508 smile3508 smile3508

Впечатлена съм.
Видиото го взех без разрешение но мисля ,че няма да ми се сърдят от темата Embarassed за Фахрие и Бурак

http://vk.com/video263876777_169878899

# 196

Доста по- мрачна е снимката в черно- бяло,но преклонението на Джансел пред гения на Бетховен е явно!

# 197
 Peace Още една нова снимка от Джансел  Wink ама толкова отдалеч е сниман  Mr. Green направо на пощенска картичка ми прилича  Joy

Себи  Hug  благодаря за видеото със "заливката" на Берен   bouquet
И този път със свой "почерк" го направи  Peace а искрения и смях в края  Wink  според мен  Grinning  е отправен към ... третия "призован" с кеф да се залее   Joy Joy Joy
Отидох в руския форум и така разбрах тримата, които приканва да "поемат щафетата"  thumbsup  много добре ги е избрала  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
http://vk.com/berensaat_fan?w=wall-55257822_8151

Цитат
Берен приняла вызов Эдже Еренч и взяла участие в благотворительной акции «Ice Bucket Challenge» и передала эстафету Энгин Хепилери, Эсра Дерманджыоглу и Кенан Догулу.
Енгин Х. е Хакан в Интикам  Peace  Есра Д. е Мукадес в КВФ и   ... ако Кенан Д. познава добре съпругата си  Grinning   е бил сигурен, че няма му се размине ...  
 Party  Със страхотен интерес очаквам видеото на Хаки и Мука  Crazy  с невероятно чувство за хумор са  Peace и ще го видим и ... Кенан бей как ще се представи   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 21:03 от dai4e

# 198

Още нещо от  Джансел.Малко е намръщен но нищо.Рядко му се случва Laughing

Лека нощ! Hug

# 199
 wavey  Добро утро и ако не друго  Wink   то поне приятен съботен ден   thumbsup
Себи  Hug  Джансел и ... намръщен  в реала ...  newsm78 и да го видя няма да повярвам   #Crazy   само в сериал или филм добре го дава ... защото  Sick  така трябва   Peace Heart Eyes Laughing
 smile3506  На тази снимка според мен Джансел съвсем сериозно отново е удивен от красивата пеперуда newsm09  която довчера е била само една "грозна гъсеница"  newsm10 smile3521
Този израз съм го чела написан от Джансел за феновете си в туита  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts
Цитат
Daha bu sabah gülümseyen, gece geldiğinde kederlenebilir.Bugün tırtıl, yarın kelebek…

Wink В този смисъл слагам и една снимка на Ойкю   #Crazy  която стои много добре в този час на първия почивен ден  Crazy  

Ще допълня и една подробност, която дори и в руския форум я съобщиха  Grinning
http://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_254061
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы
August 15, 2014 at 12:19 am
Цитат
Вчера состоялась свадьба актрисы Ойку Челик и бизнесмена Ахмета Мурат Чакана.
Счастья молодым!

Без да привлича вниманието върху себе си  Peace със скромно сватбено тържество Ойкю на 14 август се е омъжила и избраника на нейното сърце е един много хубав младеж  Heart Eyes не е актьор  Hug Щастие и любов в реала на Ойкю Heart Eyes  и много успешни роли в бъдещите й сериали и филми   Peace  bouquet

Hug Hug Hug

# 200
Добро утро и хубав ден. Hug   bouquet Hug

Дайчеbouquet

Честито на Ойкю и щастлив семеен живот. Hug  bouquet

# 201
Здравейте Hug Hug Hug

Дайче  Heart Eyes прекрасни новини за Ойкю.
Това момиче със скромността си и поведение заслужава цялото щастие на Света. newsm51 smile3525 newsm51

Чудесно допълнение и за пеперудата.Такъв си е Джансел -задълбочен и мъдър!

Снеже  Heart Eyes кафето си го пия с удоволствие във вашата компания  bouquet

С това ви пожелавам приятен и спокоен почивен ден Постнато е от сем.Елчин.

# 202
Себи   bouquet

С това ви пожелавам приятен и спокоен почивен ден Постнато е от сем.Елчин.

smile3555   Хубаво си се разхождат сем.Елчин  thumbsup направо са си в ... безкраен меден месец  kiss Two Hearts Two Hearts
 newsm78  Ама да не ни залъгва Джансел само със снимчици "от тук и от там" сега   hahaha hahaha hahaha  
 smile3506  Ние си чакаме повече информация за новото дизи   smile3521 и от него   smile3534   и от ... менажерката му Йелда   smile3512  най-вече от нея  smile3511  Като е казала А да каже и Б ... стига вече с това   smile3505

ooooh!  Образувах си и аз нерви и добре, че видях този хубав тазгодишен клип  Peace та малко да се успокоя с любимите не само на мен /както е видно/ Crazy  влюбени като в приказките Ахмет и Ясемин  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

">#t=108[/video]

# 203
 #Crazy  Като гледам този колаж си мисля  newsm78 че Джансел сигурно за по-направо от Виена ще мине през Париж ....   Wink ... за Турция   #Crazy  ooooh!

# 204

И нещо новичко Laughing

# 205
# 206

Лека нощ!

# 207
Добро утро  и приятен ден Hug Hug Hug

# 208
Добър ден и приятна неделя. Hug Heart Eyes Hug

Себи, Дайче,    bouquet Heart Eyes  bouquet

# 209

Ееееее.... чакаме те с отворени очи и всички сетива Джансел Wink Laughing Hug