С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 375

А ,това е от мен за НЕ музикалния Wink Джансел с много любов Hug

Зная ,че сме го изгледали 128  Wink ,но като си струва ...рискувам да го постна Laughing Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 17:40 от sebilMM

# 376
# 377
Себи  Hug  поздравления и много благодаря   bouquet че ни припомни този клип с хубавото изпълнение на Джансел на пиано   Hug а и музикалната композиция е просто  newsm74  
 Wink  Джансел изпълни всъщност само част от саундтрака "Амели" на Ян Тиерсен за френския филм  "Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain" /"Невероятната съдба на Амели Пулен" /  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 378
Дайче Heart Eyes,Иф Heart Eyes

Ха , тези двамата Джанселовци заедно не бях ги виждала.

Голямо израстване голямо нещо е сторил самият Джансел. Браво на него!

От дете на турски емигранти  в Париж ,до уважаван и обичан турски  актьор  е голямо постижение от където и да го погледнеш!

# 379

Ербу иска да ни изненада с нещо  newsm78

Дали това между пръстите и не е Джансел Crazy

# 380

Дайче ,това е специално за теб , не че на мен не ми харесва  Hug

На втора серия преведена на руски съм Laughing

# 381
Себи  bouquet
 Wink Аз пък попаднах на тази хубава снимка на Ахмет  Peace   Heart Eyes Hug

Party И тази снимка от сета на Джансел и Берен ...   говори много за чудесната им игра още в първите епизоди   Peace Grinning

# 382

Тази комбинация не ме говори нищо  newsm78,но може и да излезе нещо Laughing Laughing Laughing

Лека нощ Hug

# 383
Добро утро. Hug Hug Hug

Себи, Иф, Дайче, Hug  bouquet Heart Eyes

Комбинацията е в главите на феновете, предполагам, но кой знае.  Wink Жената е Мерве Болуур, а мъжът Каан Ташанер. Мисля, че той участва в някой сериал, а Мерве се омъжва. Wink

Приятен ден.  bouquet

# 384
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyesблагодаря за кафето и инфото  bouquet

new #CanselElcin 2

# 385
 wavey Привет и хубав ден  wavey
Снежи   Hug  Себи    Hug
 Wink  Една "нова" от старите снимки на Джансел  Peace  поне за мен   Embarassed
Shooting "kirak Kanatlar"

#Crazy  Джансел със сигурност не е чувал българската поговорка :  "Пушката веднъж гърми и празна !"   newsm78  ...   hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Shocked  Опитах се да изгледам един епизод от "Прекършени криле" от колекцията със хърватски субтитри и ми се изписа, че е блокиран от канал Д ... авторско право  #Crazy  Няма ги и целите оригиналните епизоди на този сериал  newsm78   Не съм наясно, но това означава ли, че този сериал на Джансел вече не може да се гледа в нета ...   Embarassed

# 386
# 387
  • София
Снежи   Hug  Себи    Hug

#Crazy  Джансел със сигурност не е чувал българската поговорка :  "Пушката веднъж гърми и празна !"   newsm78  ...   hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Shocked  Опитах се да изгледам един епизод от "Прекършени криле" от колекцията със хърватски субтитри и ми се изписа, че е блокиран от канал Д ... авторско право  #Crazy  Няма ги и целите оригиналните епизоди на този сериал  newsm78   Не съм наясно, но това означава ли, че този сериал на Джансел вече не може да се гледа в нета ...   Embarassed
Естествено, че Канал Д да предявява претенции, на мен ми затвориха и изтриха всички преводи на Лош път, ако помниш, сега сигурно и Стар тв ще предяви претенции и ще изчезне и Лъжовна пролет.

# 388
Снежи   Hug  Себи    Hug

Скрит текст:
Естествено, че Канал Д да предявява претенции, на мен ми затвориха и изтриха всички преводи на Лош път, ако помниш, сега сигурно и Стар тв ще предяви претенции и ще изчезне и Лъжовна пролет.
Ужас !!!   smihesorry  Скоро не бях гледала епизод от Лп, но наистина е така   #Shocked  и това само канал Д ли го прави за всички ли излъчени сериали или само за  ...  някои   smile3512

# 389
  • София
Качила съм ги в дейлито, то и много народ дето крaдене готови преведени сериали са ги качили  в vbox.

Общи условия

Активация на акаунт