С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Иф   Hug   bouquet
 Rolling Eyes  Още не съм се съвзела  ooooh!  но хубавите отзиви за Джансел и да иска никой не може да ги изтрие и заличи   Peace
Cansel Elcin Fans Passionated
1 час  
"Ηρθε από τη Γαλλία και κατέκτησε τις καρδιές"
__"Fransadan geldi gönülleri fethetti___

В превод с  google и от гръцки, и от турски едно се чете :  "Той дойде от Франция и завладя сърцата"
Shatzi   Peace благодаря  Hug
Цитат
Качила съм ги в дейлито

# 391
Признавам си  Embarassed  че трудно "като български реотан загрявам" и ако  google не греши в превода на този текст : Soz verdigimiz gibi; Kitap Bagiscilarimizin Listesi  
 #Crazy   Може би и аз не ви вкарвам в заблуждение  newsm78  че този лист в ръцете на Джансел е списък на подарените книги   Wink  и това означава, че Джансел е отделил време и лично е направил избора им  Peace  а на децата аз ... благородно им завиждам   Hug  щастливци ...  Blush  Flutter

# 392
# 393

И нещо изиграно перфектно от Джансел дори без Ясимин.
И в радостта и тъгата си  е еднакво убедителен.

# 394
Себи    Peace    bouquet
 newsm78 В тази сцена и преди нея от 31 епизод до 37 много нерви ми докара Ахмет  Sick  Ясемин беше най-виновна за него  Crossing Arms  а майка му ... "света вода ненапита"  #Cussing out Баща му и той веднага се поведе на ината  да осъдят Ясемин и се "сдобие" с ... внуче   Thinking 
 Peace  Още една такава сцена с чудесната игра на Джансел  Hug

Mr. Green  Майка му до последно само като чуеше Ахмет да произнася името на Ясемин скачаше готова за поредния скандал ...  Naughty  че и тръгна след това да разпитва Ясемин защо не била и казала, че е бременна ...  Shocked

# 395
 Rolling Eyes  Ето я и сцената на майка му на Ахмет с Ясемин ... търсеща "обяснение"   Crossing Arms  в това промоклипче с гръцки субтитри  Peace

Naughty   Поиска си дори снимка на внучката да и се радва   Shocked   но не можела да помогне на Ясемин Ахмет да престане с обвиненията и яда си към нея   Sick

# 396
Дайче   Cry толкова съжалявам ,че нямам време ,чисто физически да изгледам до 10 серия на руски този невероятен сериал.

Няма и няма да има след него, нещо толкова стойностно в турските сериали.

Какво няма в него-
Изпепеляваща любов.
Отношения в богати и образовани семейства на/Ахмет/  и такива на политиците през 60-те ,които трябваше за да са в крак с модата да имат любовници.
Най- реално представената действителност на 50-60-те години на миналия век- морал ,политика , мода , прически.
И най- вече макар и натоварващо  политическите  събития и  отношения в нашата съседка ,които са решили страшно много съдби на нашите любими герои също!

Всички актьори са на супер ниво.

Айда ката майка и свекърва много убедителна.
И други герои , които не се забравят лесно!

Лека нощ! Hug

# 397
# 398
Себи  Grinning  няма да ти избягат преведените епизоди   Joy Joy Joy
 Rolling Eyes   По-важното е  Praynig  че "чудо" стана за наша радост в руския форум да открият и харесат толкова много точно този сериал  Grinning  излъчен само в Турция преди 6 години и екипа, започнал превода работи вече с невероятна скорост и амбиция  Peace  Чета и коментариите след всеки преведен епизод  Grinning  интереса е невероятен ... ето 2 от тях  Heart Eyes
 Peace  Прекрасный сериал! Продолжают выкладывать - а то я долго его искала с субтитрами!!!!
 Peace  Ура!!!!! ДОЖДАЛИСЬ!!!!!
 Naughty  Ахмет непрекъснато настояваше да се оженят ... и имаше основание да е тревожен  Heart Eyes  и Ясемин най-после щеше да приеме ... 

Приятни сънища     smile3524

# 399
 wavey  Добро утро и успешна нова седмица  Flowers Four Leaf Clover

Grinning Коментар в туита на цитат от публикацията за дарението на Джансел  Peace
http://www.televizyondizisi.com/index.php/hayranlari-kitap-bagis … sturdu/216801/08/
Cansel Elcin @CElcinadamking  ·  11h
"Sevgiyi anlamli hale getirebilmek icin biz ne yapabiliriz? "Tam olarak bu!  Laughing #canselelçinkütüphanesi #canselelcin
kutuphanesi-olusturdu/216801/08/

С помощ от  google  :  "Любовта е осмисляне какво можем да направим, за да го направи?" Точно това!  Laughing

Hug Hug Hug

# 400
Добро утро. Hug Hug Hug

Себи, Иф, Дайчеbouquet  bouquet Heart Eyes Hug

Честит първи учебен ден на ученици и учители.  Hug   bouquet  Много успехи през новата учебна година. Praynig Hug

Приятен ден.  bouquet

# 401
Снежи   Hug  благодаря и за кафенцето  Heart Eyes  и за подсещането, че днес е празничен ден за учители и ученици   smile3555
 Wink Да поздравим и пожелаем успехи  thumbsup  и на очарователния ни  Kissing Heart     lovekiss   Мурат оджа  

lovekiss  На учителя с любов !   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Hug Hug Hug

# 402

Дайче Hug не съм те изоставила сама в темата ,но днес освен Пънар друго от обкръжението на Джансел не виждам Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Радвам се на това щастливо и модерно семейство.
Всеки си гони целите и хобитата ,а  заедно щастливи без да се натрапват на феновете си.

# 403
Себи Hug  не се притеснявай за днес  Grinning ама от утре 16.09. до 21.09. ще имам нужда от помощ  #Crazy   няма да насмогна със снимките на Джансел от Адана   newsm78  Joy Joy Joy

Wink  Дори са пуснали са във ФБ това съобщение  Peace

Cansel Elçin Fan Page/Cansel Elçin Hayran Sayfası
преди 10 часа · Редактирано
Dikkat, dikkat! Adana'da yaşayan Cansel Elçin fanlarına duyurulur. Sevgili Cansel Elçin'i görme şansı kapınıza kadar gelmiştir. Kendisi Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışmasında Jüri Üyesidir ve 16 Eylül Salı sabahı Adana'da olacaktır. Kendisini görmek isteyen herkes gelebilir.

В превод с  google  :  Внимание, внимание! Феновете на Джансел Елчин, живеещи в Адана. Имате шанс да видите севгилито Джансел Елчин ще дойде до вашата врата. Той е член на Националния студентски филмов конкурс журито и на сутринта на 16 септември ще бъде в Адана. Може да дойде всеки, който иска да го види.
 Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
ooooh!  И мен утре може да ме няма  Sad  ако до сутринта не привърша с ... тръстиката   Praynig

# 404
Дайче Heart Eyes ти се справи с тръстиката , а аз ще следя проявите на Джансел в Адана.

Жалко ,че съм по 9 часа на работа ,защото ми предстои изчезване през октомври за 15-20 дни и  сега ме товарят като магаре Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт