Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 049
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Някой мнение за Manhattan?

Хареса ми пилотката, чакам да видя още за окончателна присъда.

Похвала и за Outlander, да видим как ще продължи и той.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 08:16 от Бумър

# 31
  • София
Бумър   bouquet ще се радвам ако след още някоя серия пак споделиш мнение, че ми писна да заглеждам нещо, което за отрицателно време избозява или го спират Crossing Arms

# 32
  • в морето до колене
Аз не мисля, че "Манхатън" има потенциал за много продължително излъчване... ама това си е мое мнение. (И засега наистина се базира само на пилотката.)

На мен ще ми е интересно и определено покрай него ще прочета повечко по въпроса.
Но и аз като Бумър не мога да си определя отношението еднозначно преди да видя поне още една-две серии.

От гледна точка на направата:
Имаше някои интересни решения от чисто кинаджийска/телевизионерска гледна точка за мен. Имаше и някои неясни за мен решения. Музиката ми беше смущаваща.
От гледна точка на историята:
Не познавам в детайли въпроса, но въпреки всичко ми се стори, че има "робуване на стереотипи" и "предсказуемост" донякъде.

Но вероятно няма да го чакам с отворена уста всяка седмица (както примерно беше случаят с Masters of Sex, който също е посветен на неизвестна за мен история)... Пък може и да ме оборят, знам ли.

# 33
  • КиТ
Похвала и за Outlander, да видим как ще продължи и той.

Хм щом го хвалиш и аз ще го видя как почва  Crazy

# 34
  • София
За Проектът Манхатън, видях две излязли серии, за това реших да питам. Въпреки, че има неща, които от пилотката грабват.
Иначе гледах някакви  писания из нета, че не било съвсем ясно дали  сериала ще се придържа към историята или ще има разни sci-fi моменти и мистерия... ако обърнат към някакви такива, може да има потенциал за по-продължително излъчване, както го наричаш.... но ако е хубаво направен дори като мини сериал може да интересно... просто не ми стана ясно много, какво трябва да се очаква от сериите.

# 35
Четейки резюмето на "Манхатън" се сетих за "Алкатраз"- един сезон, това беше.

# 36
  • Be realistic - plan for a miracle.
Запис и аз тук Simple Smile Следя всичко... ама всичко. Гледам масово, каквото пуснат - аз го "пробвам". Има много ценни попадения напоследък, като "Tyrant", "Finding Carter", "Masters of Sex"... Изгледах и първата серия на "The Lottery", но нещо не ми действа добре психически - тежи ми да гледам жени, отчаяни, че не могат да имат бебе.

Гледах и Outlander, но понеже знам какво ще стане (от книгата)... малко по-скоро го гледам заради секси шотландеца Сам Хоган  Heart Eyes

Каня се тия дни да прегледам "Манхатън"  Simple Smile

# 37
  • София
Гледам нова адвокатска комедия тръгнала - Partners с Мартин Лоурънс и Келси Грамър.
Не съм много по комедиите, обаче заради каста ще я видя.
Някой дали вече хвърли едно око?

# 38
Chasing Life - женски, мелодраматичен, пълен с клишета,
но каста е приличен и засега (3 серии) ми харесва.

# 39
  • срещу двата комина :)))
искам да питам нещо гледалите True detective - първия епизод ми беше муден и леко заспиващ, променя ли нататък или такъв си е такъв по принцип ...

# 40
Муре, такава му е скоростта.

The Honourable Woman някой преслуша ли? Чудя му се от известно време.

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мда, Муре, атмосферата му е константна през целия сезон.

# 42
  • срещу двата комина :)))
пфууу, май ще го оставя за по-нататък тогава ... ще погледна и втори епизод, де

# 43
  • КиТ
Аз също си изтеглих  True detective и гледах първия епизод,ама верни много лежерно,чак ми доскуча  Rolling Eyes Ще видя и аз втори епизод и може да се откажа  newsm78

# 44
Всъщност след вторият епизод пленява  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт