Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 121
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
еййй, човек да не хване гората за 4-5 дена и вие света изписахте  Sunglasses Запис в новата темичка! Изгласувах се  Wink

# 46
Моя сериал го ням  Cry
TEEN WOLF
 Laughing
Снощи на THE LAST SHIP .... Изгледах 6-те излезли епизода наведнъж от 22ч до 2ч .... От доста време не ми се беше случвало да дам шанс на някой сериал след 00:30ч  Peace

TRUE DETECTIVE лично аз го гледах като излезе по HBO до 3 епизод и го зарязах .... Много ми се разводни  Whistling

# 47
  • София
Teen wolf е костюмна драма, защото се обличат в кожи на вълци ли? Или го разглеждаме от медицинска гледна точка - има ли лечение за върколака?

# 48
  • Ænima/Albuquerque
Бебе   kiss

Приключих Килинга в събота, и сега съм в някакво състояние на "абе, тоя сериал става ли за гледане, не става ли?".
В момента гледам Extant, The Strain и The Last Ship. За нито един не съм сигурна защо точно го гледам. Особено Extant! Само The Strain се отличава значително.
С една дума - скука.

Иначе, кво друго?

# 49
Нелиииии Joy Joy Joy

# 50
  • София
Teen wolf е костюмна драма, защото се обличат в кожи на вълци ли? Или го разглеждаме от медицинска гледна точка - има ли лечение за върколака?

тц, исторически ще да е Simple Smile

# 51
  • Разпиляна във въображението
Излезе legends. Шон Бийн оцелява след първи епизод Laughing

И единственият коментар от Замунда:

Ще залагаме ли в коя серия ще убият Шон Бийн? Grinning

# 52
  • София
Ох, Нелко!  hahaha

# 53
  • София
Гледам Game of Thrones , реших да видя защо е толкова харесван. За сега ми харесва, де, на пети епизод съм, но тези имена ме побъркват.  Laughing Докато ги запомня, докато схвана за кого точно говорят...  Crazy
Иначе си следя епизодите на Mistresses.

# 54
  • Разпиляна във въображението
Гледам Game of Thrones , реших да видя защо е толкова харесван. За сега ми харесва, де, на пети епизод съм, но тези имена ме побъркват.  Laughing Докато ги запомня, докато схвана за кого точно говорят...  Crazy
и те го убият Wink

# 55

Обичам те, ма! Joy

# 56
  • Ямбол

Обичам те, ма! Joy

Кво се хилиш бе, Бебище?! Младият вълк не беше ли завършил право? Или греша.  Thinking

# 57
 hahaha hahaha Нда, бе, съдия ще става. Mr. Green

Стига сте спамили, че трудно правя новите теми. Laughing

# 58
След 2 дни гледане на 1-ви епизод на "Фарго", установих, че това не е моя сериал.

# 59
  • срещу двата комина :)))
След 2 дни гледане на 1-ви епизод на "Фарго", установих, че това не е моя сериал.

и той грабва на втори епизод  Wink

Общи условия

Активация на акаунт