Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 179
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Ænima/Albuquerque
Мен веднага ме грабна, ама аз съм патологичен случай.  Mr. Green
Скрит текст:
Ще си призная обаче, че последните няколко серии ме поизгубиха.  Blush

# 61
  • срещу двата комина :)))
аз бях стъпаловидно - от началото по -малко, а накрая вече много  Joy

# 62
След 2 дни гледане на 1-ви епизод на "Фарго", установих, че това не е моя сериал.

и той грабва на втори епизод  Wink

Ще се прежаля за още един епизод.

# 63
Teen wolf е костюмна драма, защото се обличат в кожи на вълци ли? Или го разглеждаме от медицинска гледна точка - има ли лечение за върколака?

Ако са сериозни въпросите отговарям  Naughty .... Тинейджърски истории .... За сега НЕ няма лечение за върколака .... Разтоварващ ми е, хем има някаква заигравка, хем има много лек криминален акцент, който да ми раздвижва мозъчето  Peace

# 64
  • София
Може ли да ми препоръчате някое сериалче , подобно на Приятели и Двама мъже и половина? Някое разтоварващо, със серийки по 20-30 минути, забавно.

# 65
  • Ямбол
Може ли да ми препоръчате някое сериалче , подобно на Приятели и Двама мъже и половина? Някое разтоварващо, със серийки по 20-30 минути, забавно.

Пробвай Coupling UKPeace

# 66
и моя сериал го няма хд всъщност имам три най-най любими сериали и това са Doctor Who, Sherlock and Breaking Bad  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не съм гледала по-добри от тях, а гледам прекалено много сериали  Grinning
но наскоро свърших и първите сезони на true detective и orange is the new black и доста ми харесаха, въпреки че от първото очаквах малко повече като се има в предвид колко е известно и каква висока оценка има. Първите няколко епизода ми бяха доста скучни, но после стана интересно  Grinning
и да ви питам fargo и house of cards заслужават ли си, защото се каня да ги гледам от доста време?

# 67
  • София
Да, Бебето е пропуснала Breaking Bad в категория медицински!

# 68
За мен House of cards е един от най-добрите сериали на десетилетието.

Ех това Бебе  hahaha

# 69
  • София
Е, Шерлок може и да е медицински - доктор Уотсън. Flutter

The big bang theory. Peace

# 70
  • София
+1 за Биг Банг.
Може да пробваш и Мелиса и Джоуи, Guys with kids ми беше много приятен но го спряха... евентуално anger management, но мен ме изгуби в един момент.

# 71
  • София
Благодаря за предложенията! Ще ги пробвам един по един. Само anger management съм пробвала и нещо не се получи, не ми допадна. The big bang theory май всички го хвалят, явно наистина е много хубав, а аз все го избягвам, не знам защо. Ще взема да го пробвам.   Simple Smile

# 72
  • Ænima/Albuquerque
Първите няколко епизода ми бяха доста скучни, но после стана интересно  Grinning
и да ви питам fargo и house of cards заслужават ли си, защото се каня да ги гледам от доста време?

Fargo, да. Другия още не съм гледала.

# 73
  • Разпиляна във въображението

Аз харесвам и Модерно семейство

# 74
и да ви питам fargo и house of cards заслужават ли си, защото се каня да ги гледам от доста време?[/i]

И двата - да.

Общи условия

Активация на акаунт