Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 345
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Ямбол

От този род ли ти се гледат - всяка серия да е сама за себе си?

Да, нещо такова! Simple Smile

Значи не мога да ти помогна. Такъв тип сериали не гледам.

Иначе, бих ти препоръчала да пробваш: The Killing, Dexter, Broen, Broudchurch, The Fall - все добри кримки.  Simple Smile

# 376

От този род ли ти се гледат - всяка серия да е сама за себе си?

Да, нещо такова! Simple Smile

Някое CSI, ако не си ги пробвала. Wink

# 377

Иначе, бих ти препоръчала да пробваш: The Killing, Dexter, Broen, Broudchurch, The Fall - все добри кримки.  Simple Smile

Peace И още няколко  Heart Eyes

Luther

Wallander

Endeavour

Vera

Пo-лековатички:
Elementary

Perception

# 378
И аз зарязах Банши и да Винчи.

Имам въпрос за Walking Dead- зомбитата основен елемент ли са в сериите или са по-скоро за фон. Много гнусни ми се струват и това ме спира да започна сериала.

# 379
Имам въпрос за Walking Dead- зомбитата основен елемент ли са в сериите или са по-скоро за фон. Много гнусни ми се струват и това ме спира да започна сериала.

Присъствието им е осезаемо, но фокусът е върху човешките взаимоотношения, поведение на група и индивиди в критични ситуации по време на апокалипсис.
Зомбита и аз не обичам, игнорирам ги. Laughing И да, гнусни са, има доста гнусни сцени, гримьорите и специалните ефекти са много добри.

# 380

Присъствието им е осезаемо, но фокусът е върху човешките взаимоотношения, поведение на група и индивиди в критични ситуации по време на апокалипсис. Зомбита и аз не обичам, игнорирам ги. Laughing

Точно заради това имам желание да гледам сериала, ще пробвам, дано и аз успея да ги игнорирам.

# 381
  • Разпиляна във въображението
В Walking Dead героите какви бяха, а какви станаха... Както е писала Криста, наистина фокусът за мен е основно върху взаимоотношенията.

# 382
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали някой криминален сериал. Гледала съм Касъл, Кости, Psych, Чък, Менталистът.. и още няколко, но в момента не се сещам. Пробвала съм и Тайни афери, Warehouse 13, Breaking bad, Тайни афери, но не ми харесаха.
Гледа ми се нещо криминално от рода всичко в едно Grinning

Можеш да пробваш Crossing Lines, който почнах аз. Иначе Декстър, но там съвсем не мога да кажа, че е серия за серия...
The Following съвсем не е серия за серия, но е готин.
Другото е класиката CSI то май вегас трябва вече да почва и новия сезон.

# 383
  • Свищов
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали някой криминален сериал. Гледала съм Касъл, Кости, Psych, Чък, Менталистът.. и още няколко, но в момента не се сещам. Пробвала съм и Тайни афери, Warehouse 13, Breaking bad, Тайни афери, но не ми харесаха.

Любим жанр. Бих ти препоръчала Престъпления от класа (White Collar) и Престъпни намерения ( Criminal Minds). Първият "изядох" за броени дни. Вторият ме мъчи - още съм на 2-ри сезон, но по ТВ гледам по някой друг епизод напред и пак се кефя. Малко тежък ми идва за повече от 2-3 епизода подред. Следя и Ризоли и Айлс. Малко вече в 5-ти сезон ме губят, но първите 4 много ми допаднаха.

По едно време реших да гледам и Незабравимо, но нещо главната героиня не ми е особено приятна, въпреки хубавият замисъл.

# 384
  • София
Понякога се чудя на новите ни попълнения дали попрехвърлят темата преди да помолят за препоръка.
Едни и същи сериали препоръчваме и коментираме през страница-две. Както и да е.

За сетен път в тази тема - препоръчвам Менталиста на любителите на кримки, които искат да гледат такива с несвързани серии.

# 385
  • Свищов
Тя каза, че го е гледала. Аз обаче не съм и смятам в скоро време да "наваксам" този пропуск. Но като гледам колко сериала почват този месец и колко имам да доизгледам...едва ли ще е го бъде в близките месеци.

# 386
  • София
А, сетих се нещо различно - Spooks - британски сериал. Чудесен!

# 387
2-ри сезон на Graceland свърши с отворена вратичка за 3-ти  Mr. Green ... Доволна съм

Здравейте!

Body of Proof  Peace

# 388
  • София
Здравейте!

The Blacklist  Simple Smile

# 389
Да ви кажа да не си губите времето с Happily Divorced  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт