Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 343
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Under the dome започна да става по-интересен напоследък, Extant нещо не мога да го догледам, но ще се помъча, Удовлетворение - Satisfaction никой не го гледа май. Много приятно филмче, не е с претенции, но повдига някои въпроси въпреки че първия епизод е малко муден.
За в момента личен фаворит - Outlander.

# 391
  • София
Extant - не е лош, Person of interest, The Marvell's Agents of S.H.I.E.L.D., The Blacklist - много добър, Crossing lines - също много хубав, европейски, The Tomorrow People

# 392
Финала на Extant беше много добър за мен, но аз много обичам филми с роботи изкуствени интелекти...ако се сещате за нещо подобно пишете, но да има и човещинка малко:)
 но пак по темата 24 за децата със способности Kyle xl , гледала съм ги преди години, но помня че много ми харесаха.

# 393
  • София
 Отказах се от Еxtant и то на третата серия по средата. Отидох до тоалетната и след това нищо не ме накара да продължа нататък. Ама го плюх в съседната тема. За мен е отчайващо зле, при това с претенции за изключителност, което го прави тотално зле.

# 394
Съгласна съм че на моменти е голяма психария, не само ти не си го завършила, но като идея  е ок и не съжалявам че го догледах. Сега гледам Revenge, много дълго му се чудих, веднъж го започнах но го спрях, в крайна сметка ми идва идеално за момента, че като се сетя как не си доспивам когато силно се зарибя...

# 395
Гледах Rush, който всъщност е Час Пик  Rolling Eyes, защо не го кръстиха доктор Ръш или Адреналин?
На мен ми е приятен, но малко - губи време. Модерен, забързан, но няма нещо, което да ме развълнува.  Може би повече хумор щеше да му се отрази добре. Все ми харесват филми при които мога да намеря нещо поне малко общо с някой от действащите лица, а в случая с доктор Ръш не се покриваме поне и малко на никакво равнище. Поне да беше забавен.
Extant ще го догледам, може би сега. Харесвам Хали Бери, даже имам чувството че тя "носи" филма, който страда от лоша режисура и сценарий, въпреки че може би е най-скъпия сериал който върви в момента.

# 396
  • София
Аз почнах Хевън и съм супер доволна. Три серии изгледах и много ме кефи. Хем е загадъчен до някаква степен, хем актьорите са ми приятни, хем не е задължително да го зяпам съсредоточено. И най-хубавото за момента е, че има 5 сезона, с които мога да релаксирам между Синовете на Анархията и Хоумленд, който ще почне сравнително скоро. А те са си тежички.

# 397
Хевън го зарязах към 6-7 серия на първи сезон, започнат навреме.
Extant си го догледах и отворения финал ми хареса, надявам се да има втори сезон.

# 398
  • София
Изгледах Extant
Като цяло съм разочарован.
Съмнявам се, че ще има втори сезон.

# 399
  • Ямбол
Extant го зарязах след втори епизод. Нямам намерение да му дам втори шанс. Бих му дала малинка, обаче.  Mr. Green

# 400
  • София
Extant го зарязах след втори епизод. Нямам намерение да му дам втори шанс. Бих му дала малинка, обаче.  Mr. Green

Аз ще я разделя на две половини и ще дам и на Хеликс.

# 401
Финала на Extant беше много добър за мен, но аз много обичам филми с роботи изкуствени интелекти...ако се сещате за нещо подобно пишете, но да има и човещинка малко:)
 но пак по темата 24 за децата със способности Kyle xl , гледала съм ги преди години, но помня че много ми харесаха.

Ще ми напишеш ли на лични или в скрит текст как свърши. Реших да не си губя времето с него и го зарязах след 4 или 5 епизод. Интересно ми е какво се случи все пак.

# 402
И на мен ми е интересно, питах по-рано, ама никой не ми казва. Crossing Arms

# 403
Гледам "Лотарията" не е лош.

# 404
И аз искам да помоля за развръзката на Extant в скрит текст.
От Лотарията изгледах две серии, но не смятам да продължавам. Започнах Walking Dead, много ми харесва засега.

Общи условия

Активация на акаунт