Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 325
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
И на мен ми е интересно, питах по-рано, ама никой не ми казва. Crossing Arms
Остава ни да се прежалим и да изгледаме последния епизод.

# 406
  • Разпиляна във въображението
Докато чакам Сървайвъра ще гледам Бойна звезда Галактика по Диема.

# 407
Аз още не съм догледала Extant, Неделя дъждовен следобед ми се струва идеално време. Някой каза, че финалът бил отворен така че едва ли има кой знае каква развръзка. Дават ли извънземното дете?
Тоз Хейвън го бях почвала отдавна, но излязоха по-интересни сериали и го спрях. Ако нататък става по-интересно ще го почна пак.

# 408
Outlander се оказа повече от зарибяващ, но жалко, че е само 8 серии. Преди около две седмици изгледах A Young Doctor’s Notebook, от който останах много доволна, особено от първия сезон. Даниел Радклиф ме изненада повече от приятно, много ми хареса играта му. Опитах се да гледам Crossbones, но не знам защо така и не стигнах до втората серия, въпреки че първата не беше лоша. Ако някой го е гледал ще ми бъде интересно да чуя мнение. В момента гледам Secret diary of a call girl, който започнах единствено заради Били Пайпър, но ми допада ужасно много и само след няколко дни съм вече на последния сезон. Който не го е гледал му го препоръчвам Wink

# 409
  • София
Crossbones на нас с ММ много ни хареса и много съжаляваха, като разбрахме, че е прекратен. Лично на мен ми допадна в пъти повече от черните платна, на които пък аз не стигнах до втора серия Simple Smile

# 410
Аз изгледах 1та серия на The Unit, но нещо не ми допадна особено. Нататък става ли по-интересно? Чудя се да продължавам ли или да си търся нещо друго.

# 411
  • срещу двата комина :)))
някой питаше за кримки с различни случаи във всеки епизод - The Finder - много добър

# 412
Аз изгледах 1та серия на The Unit, но нещо не ми допадна особено. Нататък става ли по-интересно? Чудя се да продължавам ли или да си търся нещо друго.
Нататък става супер интересно, има всичко в този филм.

за  финала на Extant незнам как да се разкаже тази психария
Скрит текст:
В най- общи линии се наложи да изключат Итън, заради бомбата, после обаче пак го събудиха, като се чудиха как да му съхранят мрежата, за да може евентуално пак да го възстановят. Моли я пратиха в космоса, за да се оправи с оня кораб и евентуално да върне дъщерята на Арън, която всъщност се оказа  мъртва отдавна.  Намериха се с Шон , но се заразиха и Бен отказа да ги върне на земата, 2 живота приемлив риск, отколкото живота на милиони. Потомъка в тяло на дете нахлу в контролната кула на земята, пуснаха аларми , той се опитвал да спре Моли, и единствено на Инът не може да повлияе, защото в него няма биологично. В крайна сметка Итън го обезоражи, и се свърза с Моли, за да и помогне да изтреля совалката към земята, защото всякаква електроника беше отказала, но за целта трябваше да нагреее ръката си до 37 човешка температура и естествено не издържа, загубиха го, потомъка се изпари, Моли се върна и накрая дават Итън се абгейднал и е като програма навсякъде в къщата, всички супер се зарадваха,т.е. остава да му възстановят тялото, Потомъка го дават по улиците и едно чернокожо семейство го прибира с колата си, Моли не се чувства вече заразена, общо взето отворен край, малко лаишката ви го разказах, за което съжалявам...

# 413
  • София
Божееее, Шон, Арън и Бен нищо не ми говорят. За Итън се сетих, че е момченцето-робот.

# 414
И аз много много не помня имена например забравих как се казва кораба и т.н. Шон е колегата на Моли, Арън или Алън е бившия и шеф , които губи дъщеря си при мисия и от там  тръгват проблемите, Бен е изкуствения интелект на кораба. За китаеца, който си подържаше живота изкуствено не ми стана ясно.

# 415
  • София
The Unit е един от най-хубавите военни сериали, които съм гледала.

# 416
Военни сериали не съм гледала досега, но щом казвате, че The unit е хубав и интересен ще пробвам с още няколко серии.
Може би това, че съм фен на лекарски сериали и на такива тип Отчаяни съпруги, ме прави подозрителна към разните му военни неща Simple Smile

# 417
Не е съвсем военен филм, много човешки истории има, малко като трилър, крими, драма

# 418
  • КиТ
Така като прочетох края на Extant,на мен не ми се струва много отворен края,потомъкът се изпарил/а около него повечето неща се въртяха Thinking/Итън е излязъл извън строя,но ще го оправят евентуално и какво друго ще покажат след това?
Абе изтрих го вече от компютъра си тоя сериал,нямам излишно време за губене с него  Crossing Arms

# 419
Моля, препоръюайте сериал подобен на The blacklist или на Homeland.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт