Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 172
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • в морето до колене
А, аз пък се канех от няколко дни да кажа, че са подновили "Tyrant" за втори сезон.
А днес гледам, че и "Defiance" онзи ден е потвърден за трети.

# 496
  • UK
Има ли нкой тук който да гледа Боунс и да ползва myepisodes.com? По някаква причина не ми излиза в календара, чудех се дали при всички е така.

# 497
  • КиТ
А, аз пък се канех от няколко дни да кажа, че са подновили "Tyrant" за втори сезон.

А Thinking

# 498
  • София
И аз с малко новини:
Dominion и Defiance са подновени
The Mentalist е с последен сезон

# 499
  • София
Е как бе, Доминион нали го спряха. Thinking

# 500
  • София
Ама нали Менталиста свърши?

# 501
# 502
  • София
Ъх... Добре де, ще се гледа. Аз се бях разделила с него в сърцето си. Все пак прекрасен финал му лепнаха.

# 503
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Outlander започна да ме губи, и то точно след епизода, по който всички въздишат Thinking. Поне няма да ми е тежко да преживея огромната пауза.

# 504
miss_666 мерси   bouquet
За Dominion и Defiance се радвам много, и двата си ги обичам (Defiance повече)
Аз съм болна и искам да почвам нещо старо епизод след епизод, така изгледах целия сезон на Heroes за 2 дена, не помня кога, беше много отдавна. Ако някой може да ми препоръча нещо. Предпочитам сериали за свръхестествени събития или такива които се развиват в бъдещето. Също и такива като Reign и
The musketeers  които са за миналото или пък за вещици и вампири. Да е зарибяващо и да искаш веднага да гледаш следващия епизод. Ще почна Sleepy Hollow.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 19:27 от yani_cat

# 505
  • КиТ
Outlander започна да ме губи, и то точно след епизода, по който всички въздишат Thinking.

Честно не ти ли трепна нищо при сцените с Джейми  Crazy

# 506
  • София
Изгледах и последния епизод на 1ви сезон - 10ти на The leftovers. Тъкмо ми хареса и то взе, че свърши.. :d
Сега може би Outlander да почна.

# 507
  • срещу двата комина :)))
Ване, не е бил последен сезон на Менталиста, бе  Joy само, че новия ше почне чак януари  Sunglasses

# 508
  • София
Ване, не е бил последен сезон на Менталиста, бе  Joy само, че новия ше почне чак януари  Sunglasses

Е, не мога да отрека, че съм сравнително щастлива...

# 509
  • UK
Отдавна се говори, че вероятно е последен, за съжаление, но официално потвърждение няма. И те не са сигурни какво искат да го правят, след като хванаха голямото зло, сега минават със стария номер "ще пуснем половин сезон, да видим дали ще го гледат, и после ще решим". Като цяло кратките сезони след толкова години не са на добро - често просто им пускат едни 13 епизода за да си приключат каквото имат за приключване, от уважение към екипа и феновете. Доста от дългогодишните сериали приключват този сезон, обаче. Двама мъже и половина е с последен сезон, Glee, White Collar, Mad Men, Sons of Anarchy, Cougar Town, Boardwalk Empire, Justified, The Newsroom, Parenthood, Strike Back, The Killing, True Blood, Parks and Recreation...

Аз гледам Нашвил. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт