Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 160
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • срещу двата комина :)))
аз нямам проблем с това да приключи, така или иначе стана каквото имаше да стане  Wink

# 511
  • UK
Аз си го харесвам, различен е от другите в жанра, а и този сезон пак ще видим Морена Бакарин, която е невероятна в сериала. Simple Smile

# 512
Гледах еп. 1 на SCORPION (http://www.imdb.com/title/tt3514324/) ... Не е лош замисъла нещо подобно на Intelligence и Чък, но не е имплантиран супер компютър в мозъка, а е отряд от четирима гении всеки със своите странности  Peace

# 513
Не стигнах до Sleepy Hollow, гледах Rush до към 9 епизод. Преди това Nashville.
Сега сядам за последния епизод на Outlander  Heart Eyes

# 514
Той последен ли е, 8 епизод? Аз така разбрах, но да не бъркам нещо.

# 515
Той последен ли е, 8 епизод? Аз така разбрах, но да не бъркам нещо.

За Outlander ли питаш? Правят голяма пауза ще продължи през април 2015.

# 516
  • Разпиляна във въображението
След толкова хвалби май ще взема да хвърля едно око на The Mentalist. Засичала съм го по телевизията, но не съм се заглеждала.

# 517
Аз си го харесвам, различен е от другите в жанра, а и този сезон пак ще видим Морена Бакарин, която е невероятна в сериала. Simple Smile

Морена в Менталиста??? Останало и е време от Хоумленд..

Охоооо ще се включа и аз в партито Party

# 518

Морена в Менталиста??? Останало и е време от Хоумленд..

Охоооо ще се включа и аз в партито Party

Тя само в първи сезон беше широко застъпена, после с всеки следващ - все по-малко. Що да няма време? Simple Smile
Харесвам я и аз.

# 519
  • UK
Участвала е в два епизода досега, сега ще й е третия. А тя още ли е в Хоумленд, мислех, че не е там вече, нямаше ли такива новини по едно време? Аз не го гледам и може да не съм разбрала. Страхотна е в Менталиста, много добра роля.

# 520
Не знам дали още е в Хоумленд, предстои да разберем, но не мисля, предвид развитието на сюжета. Евентуално да има спорадични появявания.

# 521
  • UK
Май правилно съм чела, понеже последната новина за нея е за нова пилотка, някакъв медицински - Warriors.

# 522
  • София
Менталистът само по тв съм го засичала, все ми се струва симпатично и се каня да си го дръпна и после забравям Simple Smile
Сега загледах  Досиетата на Дрезден (но книжките са по-хубави, въпреки всичко ще си го изгледам).

# 523
  • София
Коя е Морена?

# 524
  • UK
Ъм,
Скрит текст:
фем фатал с къса коса, обвинена в убийството на мъжа си, взе ума на Джейн, целуна го и накрая избяга от затвора.

Общи условия

Активация на акаунт