Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 079
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз успях да избутам Да Винчи до край втория сезон... принципно е хубав, но въпреки това тегаво ми вървеше, не че е безинтересен, но някак не си го пусках с нетърпение и кеф, само аз ли имам този проблем не знам.
Даже не съм сигурна дали ще гледам ако има трети сезон.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 21:56 от Angel_Dust

# 646
  • Разпиляна във въображението
С изненада открих, че има втори сезон на Транспортер. Мислих, че окончателно е приключено с него.

Отделно пуснаха новина, че ще правят Реликвите на смъртните на сериал

# 647
  • София

Скоро му се чудех какво стана с филма, той направо си е по-добре за сериал... а с номер 4... за него нещо за сериал не се ли чува Simple Smile

# 648
  • КиТ
Аз успях да избутам Да Винчи до край втория сезон... принципно е хубав, но въпреки това тегаво ми вървеше, нече е безинтересен, но някак не си го пусках с нетърпение и кеф, само аз ли имам този проблем не знам.
Даже не съм сигурна дали ще гледам ако има трети сезон.

И аз съм така,даже на втори сезон само първи епизод съм изгледала,хич не ми върви  newsm78

Супер  Heart Eyes

# 649
Не, нищо за Аз съм номер четири.

За Реликвите - датата е 2015 г. Ще се опитат да заснемат епизод, който да се опитат да продадат за следващия тв сезон. Щели да се разгърнат повече и с подробности и т.н., които трябваше да бъдат пропуснати във филма.

# 650
# 651
  • София

Дано да сменят Джейс, поне с кеф да го гледам. Praynig

# 652
  • София

хахаххаха - а дано Simple Smile

Miriel  - жалко за 4, ни филмче, ни сериалче Sad

# 653
  • Пловдив
Добре, от къде разбирате дали даден сериал е спрян? Гледам аз в ИМДБ, ама не разбирам.

# 654

Никой от старите в момента не е потвърден. И аз се надявам на нови актьори.

Добре, от къде разбирате дали даден сериал е спрян? Гледам аз в ИМДБ, ама не разбирам.
Би трябвало да има начална и крайна година на излъчване.

От Транспортер май мина доста време от излъчването на първи сезон и го бях отписала. Е, не точно аз де - половинът го гледаше повече, но определено се изненадах, че продължава.

# 655
  • София

Излизат новини в сайта. За най-гледаните сериали, обикновено са на заглавната страница.
Отделно ако ме интересува някой канкретно търся в гугъл.

# 656
  • Пловдив

Излизат новини в сайта. За най-гледаните сериали, обикновено са на заглавната страница.
Отделно ако ме интересува някой канкретно търся в гугъл.
Mr. Green Сега като го каза се плеснах по челото. Изобщо не ми дойде наум. Да тръся в гугъл, ровя аз из ИМДБ, целенасочено и еднопосочно (демек тъпо и упорито).

# 657
  • UK
В ИМДб приключилите сериали ги пише като Име (2009 - 2011), а продължаващите - Име (2009 -).

# 658
  • Пловдив
В ИМДб приключилите сериали ги пише като Име (2009 - 2011), а продължаващите - Име (2009 -).
Това е интересна информация Simple Smile

# 659
  • UK
Също така ако имате регистрация в myepisodes.com (а ако нямате, защо нямате?), на Time I've Wasted след името на всеки сериал от списъка ви пише дали е приключил/прекратен, дали в момента дават/предстои последен сезон или ще продължават да го дават/не се знае последен сезон ли е или ще има още.

Общи условия

Активация на акаунт