Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 054
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
Аз ще изчакам да прочета след няколко серии как ви се струва.

# 691
  • КиТ
Аз изгледах първите два,хареса ми  Crazy

# 692
Ах, че се зарадвах на КУХНЯ, но не мога да сваля суб. нещо страницата не работи...Някой ако има да може да ми пусне:)

# 693
  • КиТ
За първи епизод ли?

# 694
  • София
Jane the virgin... много странно ми е направен този сериал, но има нещо мило и приятно като цяло... само  самата Джейн ми е малко неприятна като лице. Но със сигурност ще му дам шанс Simple Smile

# 695
  • София
Някакви отзиви за Scorpion?

# 696
Някакви отзиви за Scorpion?

На мен ми допада ... И с 2-ри епизод не са ме изгубили  Peace
Само-цитирам се:
Гледах еп. 1 на SCORPION (http://www.imdb.com/title/tt3514324/) ... Не е лош замисъла нещо подобно на Intelligence и Чък, но не е имплантиран супер компютър в мозъка, а е отряд от четирима гении всеки със своите странности  Peace

# 697
"Как да ти се размине убийство" ми хареса, макар последните 2 еп.-а да нямат заряда на ударната пилотка, а и случаите не ми бяха особено интересни Thinking Направиха обаче любопитни завръзки, а и черната мадама е яко мощен влекач, тъй че май няма да се затлачи натам  Thinking Продължавам да го следя.

# 698
Ха, аз съм голям фен на "How to Get Away with Murder" (въпросният "Как да ти се размине убийство"). Силни персонажи, страхотен каст, основната сюжетна линия е заплетена. Иначе да, малките ежедневни съдебни случаи не са нещо кой знае какво, но то е ясно - главното убийство е най-важното.

"Scorpion" е забавен и разтоварващ - допада ми. От новите съм подхванала и "Gracepoint" с Дейвид Тенант  Crazy - изключително заплетен криминален сериал, разследващ убийството на малко дете. В стила на The Killing, но за разлика от него, действието се развива в красив и слънчев морски град.

"Stalker"също е със силни персонажи за главни герои и нов случай всяка седмица - ако някога сте били като обсебени от някого, може и да ви хареса.

# 699
  • КиТ
Някой гледай ли Rush ? newsm78
Сега пробвам първи епизод Crazy

# 700
Да се запиша и аз тук, че ми е таман темичката Flutter Тъкмо се чудих от къде да черпя идеи.
В момента следя Готъм, макар че последната серия нещо ми беше доста скучна и се чудя дали да продължавам да гледам. Чаках го с нетърпение, първите 2 епизода ми харесаха много, след това нещо не можа да ми задържи вниманието, та ще видим. Може да го оставя за по- нататък.
Изгледах първите серии на въпросния How to Get Away with Murder, но мисля, че няма да го следя вече. Не ми харесва. Като цяло сериалите на ABC не могат да ми задържат интереса и не са по мой вкус.
И въпреки това, чакам да видя The Whispers, Secrets & Lies и American Crime, пак продукции на ABC, пък дано поне един от тях се окаже хубав. Simple Smile
Много исках да пробвам Gracepoint, но гледам, че няма субтитри, а ми е малко трудно с превода, та затова още не съм го гледала. Знам, че е римейк на Broadchurch, но за съжаление и той май няма субтитри, а много ми се искаше да го изгледам. Confused
Пробвах се с американската версия на Моста, амаа... Naughty Не ми хареса. По- нататък все пак може да се пробвам отново да му дам шанс, но не виждам смисъл. Не знам изобщо на някой, който е гледал скандинавската версия, дали му е харесала американската и дали си заслужава изобщо да се мъча Thinking
Наточила съм се на The Strain сега, но нямам време да го започна.
И последно, след дългия фереман Embarassed, да попитам някой дали е гледал първия епизод на Cristela и как му се е сторила? Simple Smile Имам нужда от нещо разтоварващо и се чудя да започвам ли да гледам Selfie и този другия - Cristela, че те ми хванаха окото от новичките.

# 701
  • Ямбол
Бени, Броудчърч има субтитри. Ето ги: http://www.addic7ed.com/search.php?search=broadchurch&Submit=Search

# 702

Ооо, страхотно! Много благодаря! Hug

# 703

Знам, че е римейк на Broadchurch, но за съжаление и той май няма субтитри, а много ми се искаше да го изгледам. Confused

Има субтитри. Виж в коментарите на сериите в Замунда.

ПП
Видях, че Дими вече ти е дала линк  Peace.

# 704
  • Ямбол

За нищо!  Hug Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт