Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 072
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • КиТ
Супер  Party

# 676
Много нови сериали са напускали, а лятото като бях по-свободна се чудих какво да гледам  ooooh!
Едвам успявам да следя на старите новите сезони ...
Можете ли да ми кажете да смъквам ли и пробвам: The Flash, Strange Empire, The Kingdom, Jane the virgin?
Не знам кое би ми допаднало, при положение че харесвам фентъзи, сай фай и исторически. Женски филми и комедии само ако са добре направени и не тъпеят прекалено много  Mr. Green

# 677
  • КиТ
The Flash е подобие на Стрелата  Peace Другите не съм гледала  Crazy

По въпроса за статистиката ми излязоха,че съм гледала общо 80 сериала  Shocked за времето 6 months, 1 days, 17 hours, 5 minutes /обаче съм сигурна,че има нещо пропуснато/

# 678
Момичета, какво да направя в настройките, за да ми излиза като има нова серия по торентите?
Сверих да е по българско време и добавих 2 сериала, но нищо не излиза. Tired

# 679
  • КиТ
Ми намираш сериала съответно който гледаш,чукаш на заглавието и в дясно има ад шоу Peace Би трябвало на календар като отидеш да ти показва деня  newsm78

# 680
  • София
Аз нещо май съм разочарована от Готъм. Нищо особено не се случва и не знам. За разлика от него, Forever ми радва окото, прилича ми малко на Elementary.

# 681
Ако Kate Mara беше "журналистката" (не помня имената на героите), те очаква изненада.  Laughing
Няколко пъти гледах сцената.
Изненадата беше много приятна.  Mr. Green

# 682
А другите сезони на Кухня има ги някъде? По БТВ гледах някои, но не знам точно кои, може би първи  newsm78

# 683
  • КиТ
В замунда ги има качени предните сезони  Peace
Аз вчера изгледах първи от 4 сезон,перфектно  Heart Eyes

# 684
Може ли линк, моля? Може би не търся правилно. Като напиша Кухня ми излизат сезон 1 еп 1, еп 02-08, еп 09-14 (преполагам, че са от 1ви сезон) и въпросният сезон 4/1еп. Къде са 2ри и 3ти?

# 685
  • КиТ
Да тези са първи сезон  Peace

втори сезон
трети сезон
Кухня в Париж това се гледа след 3 сезон  Peace
4 сезон,първи епизод

# 686
Pelenė, много ти благодаря   bouquet Пречел ми е филтъра Сериали, а това се води към Филми/Русия.

# 687
Гледах еп. 1 на STALKER (http://www.imdb.com/title/tt3560094/) .... Започна доста обещаващо ... Добавям го в списъка със следените сериали

# 688
Мда точно си го харесах,
ще видя 2-3 серии и после присъда  Mr. Green

# 689
  • КиТ
И аз отивам да видя първи епизод  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт