Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 356
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Ямбол
Откъде може да се свали с добро качество и субтитри Broadchurch :

http://www.imdb.com/title/tt2249364/?ref_=fn_al_tt_1

Май от никъде. Като гледам и по чуждите тракери е почти същото качеството, но можеш да пробваш оттук: https://kickass.to/usearch/broadchurch/
Че от зелката не е лошо качеството. Аз оттам го дърпах май.

# 331
В момента гледам Bates Motel и съм на втори сезон. Третият не знам кога ще го дават тук. Харесва ми засега. Обичам такива психарски истории.

# 332
  • София
На вас какво ви се гледа?

The walking dead най-вече, тази новата зомби-история, Оригиналите, че ми липсва Клаус, Тронове, Person of interest, Онсето, Свръха, Константин, Елементарно, Готам...

Между другото, Z-nation го дават да почне утре.

# 333

The walking dead най-вече, тази новата зомби-история, Оригиналите, че ми липсва Клаус, Тронове

Да, да, да! Особено Ходещите, едвам издържам вече. ooooh!

# 334
  • КиТ
Между другото, Z-nation го дават да почне утре.

О записвам си!

# 335
Ох, я кажете, вторият сезон на Arrow по- интересен ли е? newsm78
Започнах да гледам първия, тъй като нямаше какво друго да гледам, но едва- едва го избутах до средата, ама продължавам да си се мъча де, незнайно що.

# 336
  • КиТ
Що теракота на Стрелата не ти ли харесва Whistling,но завързват се нещата нататък на мен лично ми харесва  Peace

# 337
Що теракота на Стрелата не ти ли харесва Whistling

Хаха, чак сега успях да си отговоря на въпроса защо продължавам да го гледам!(Много ясно, че ми харесва) Mr. Green
Ами, ще се помъча още малко тогава. Дано пък ми грабне повечко интереса.

# 338
  • София
Ох, я кажете, вторият сезон на Arrow по- интересен ли е? newsm78
Започнах да гледам първия, тъй като нямаше какво друго да гледам, но едва- едва го избутах до средата, ама продължавам да си се мъча де, незнайно що.

Даа, по-хубав е 2-рия сезон. След 1-ви сезон много харесах филма, но след 2-рия направо се влюбих..  Heart Eyes Сега с нетърпение чакам трети сезон.

# 339
Аз мисля да повам Scandal .. имате ли мнение за него?

Започвай няма да сбъркаш. Е има някой моменти в които прекаляват, но като цяло е ок. Аз от тази тема го знам,  гледах го преди година. Както го представиха тук" в него има всичко... и т.н та в този ред на мисли, хубаво е да драсвате по някой ред в кой сериал какво има, понякога резюметата не са направени добре. За пример ще дам the unit, когато за 1 път му видях резюмето и снимката на войниците си казах, че това не е за мен, а всъщност е точно обратното и в него има всичко- интрига, конспирации, любов, наприжение, трилър, драма, екшън, комедия  всичко на куп:)

# 340
  • Разпиляна във въображението
Аз започнах Friday Night Lights. Държа го сигурно повече от година. Доста познати муцуни има тук. Grinning

# 341
  • София
Ей! Супер! Мисля, че ще останеш доволна.

# 342
  • София
Силки, аз си мисля, че ако до тук не ти е харесал, няма много да те грабне и напред.

# 343
Никой ли не гледа Satisfaction?

# 344
От къде мога да намеря читави субтитри на Скандал, първи сезон?

Общи условия

Активация на акаунт