Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 348
  • 756
  •   1
Отговори
# 360

И аз се каня на The leftovers, Outlander и Extant, но все не успявам да намеря време. Четох доста добри отзиви за тях.

Този спокойно можеш да го пропуснеш.
Той ще има ли втори сезон изобщо? Аз не успях да изгледам първи, та не знам, завърши ли.

# 361

И аз се каня на The leftovers, Outlander и Extant, но все не успявам да намеря време. Четох доста добри отзиви за тях.

Този спокойно можеш да го пропуснеш.
Той ще има ли втори сезон изобщо? Аз не успях да изгледам първи, та не знам, завърши ли.

Не съм го започнала още. Изтеглила съм 10 епизода, а май са общо 13. Мисля, че няма да има втори сезон.
Яд ме е, че много трудно вече откривам хубава фантастика, или нещо, което да ме грабне от раз.

# 362
  • София
Пробвай Falling skies.

# 363
# 364
Ми.. аз пак пристигам с въпроси. Embarassed
Ама вече много се дразня на себе си. Нищо не мога да си харесам, откакто изгледах Bones. Не зная какво толкова ме впечатли тоя сериал, ама.. Ако не си намеря друго за гледане съм на път да го започна за.. трети път Blush, а хич не ми се иска Crazy
Пробвах се с The leftovers, ама не ми хареса. Всъщност, не му дадох и особено голям шанс де. Пробвах и Outlander, изгледах една серия, сега се чудя дали да го доглеждам, ама ако няма какво друго, ще го гледам. Не е лош. Peace
Ако може да ми препоръчате нещо.. Спряла съм се на Da Vinci's Demons, The Following,  Banshee (заради Антъни най- вече Heart Eyes) и мнооого се чудя на Sons of Anarchy Rolling Eyes Към всичките съм скептично настроена, а не ми се иска само да свалям и трия, че и без това ми се свалят по 4 - 5 часа. Crazy Та затова, ако може мнения, че да решавам кое да гледам.
Чудя се и на 24, понеже не съм го гледала Laughing, също и Досиетата Х, ама не ми се гледат много- много приключили сериали.
И да питам още нещо Blush Gotham кога почва? Скоро май мярнах, че е излязъл някакъв епизод от тия, дето ги пускат преди пилотката. Някой гледал ли е?
Да, извинете ме за феремана и мерси предварително за мненията!

# 365

Ако може да ми препоръчате нещо.. Спряла съм се на Da Vinci's Demons, The Following,  Banshee (заради Антъни най- вече Heart Eyes) и мнооого се чудя на Sons of Anarchy Rolling Eyes Към всичките съм скептично настроена, а не ми се иска само да свалям и трия, че и без това ми се свалят по 4 - 5 часа. Crazy Та затова, ако може мнения, че да решавам кое да гледам.
Чудя се и на 24, понеже не съм го гледала Laughing, също и Досиетата Х, ама не ми се гледат много- много приключили сериали.

Давам мнение за Banshee и SoA - страхотни и двата. Динамични, увлекателни и с прекрасни актьори.

The Following - бива също, но и нерви хабим с него  Wink

# 366
  • в морето до колене
И да питам още нещо Blush Gotham кога почва? Скоро май мярнах, че е излязъл някакъв епизод от тия, дето ги пускат преди пилотката. Някой гледал ли е?

Започва на 22-ри (по тракерите 23-ти).
Гледах нулевия епизод, да. Доста стегнато представиха сериала. Става ясно от него, какво може да се очаква - като история и като стилистика. Така че ето, за теб това би било едно добро решение да прецениш сама, дали ще отговори на твоите изисквания, интереси...

# 367
а не ми се иска само да свалям и трия, че и без това ми се свалят по 4 - 5 часа.

Защо сваляш целите сезони? Аз като много се чудя дали да гледам някой сериал си свалям само първата серия, после евентуално втората и тогава решавам дали ще го гледам Simple Smile

# 368
Скрит текст:

Давам мнение за Banshee и SoA - страхотни и двата. Динамични, увлекателни и с прекрасни актьори.

И аз за тях да кажа - започнати и недовършени. Изгубиха ме по някое време.

Продължавам с трети сезон на Homeland, дълго го заобикалях и подминавах скептично, сега не мога да се спра. Всеки сезон е все по-добър.

# 369
  • София
Силки - от мен глас за The Following, обаче наистина сваляй 1 серия, пък ако ти хареса поне тя, тогава целия сезон.

Da Vinci's Demons - аз още събирам сили за втори сезон... хем първия ми хареса доста, но някак, все не ми идва музата за него.

# 370
  • в морето до колене
Продължавам с трети сезон на Homeland, дълго го заобикалях и подминавах скептично, сега не мога да се спра. Всеки сезон е все по-добър.
Whistling
Аз сигурно ще съм така, като намеря време да нахлузя ония обувки.  Wink

П.П. В интерес на истината на мен последните сезони и на Банши, и на Да Винчи ми отлежават негледани... което е може би показателно не само за моите настроения. Щото за някои други все съм намерила и време, и настроение.

# 371
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали някой криминален сериал. Гледала съм Касъл, Кости, Psych, Чък, Менталистът.. и още няколко, но в момента не се сещам. Пробвала съм и Тайни афери, Warehouse 13, Breaking bad, Тайни афери, но не ми харесаха.
Гледа ми се нещо криминално от рода всичко в едно Grinning

# 372
  • Ямбол
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали някой криминален сериал. Гледала съм Касъл, Кости, Psych, Чък, Менталистът..

От този род ли ти се гледат - всяка серия да е сама за себе си?

# 373

От този род ли ти се гледат - всяка серия да е сама за себе си?

Да, нещо такова! Simple Smile

# 374
  • КиТ
Не съм го започнала още. Изтеглила съм 10 епизода, а май са общо 13. Мисля, че няма да има втори сезон.
Яд ме е, че много трудно вече откривам хубава фантастика, или нещо, което да ме грабне от раз.

Ако няма да има го трия с лека рака,гледах до 10 епизод аз,ама нещо  newsm78

Да Винчи и на мен ми отлежава харесваше ми нещо,а все си пускам нещо друго и съм на кантар,да го къткам ли още  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт