АВАТАРНИ ИГРИ 5

• 29 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, извинявай Embarassed Hug

# 46
Диди, пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си Hug. Аз искам да се разходя по техните пазари, толкова са колоритни Simple Smile

# 47
Е,моля ти се!  Hug Просто ми стана интересно съвпадението ,затова го споделих.  Wink
Ето моята комбинация:
Скрит текст:

# 48
Май разглеждаме на едно и също място, понеже аватарът ти и първата и третата картинка в подписа си ги бях свалила Wink. Много са красиви, но не успях да ги напасна цветово в моя подпис. При теб са в идеална хармония Heart Eyes

# 49
Благодаря!  Simple Smile
Джой,на мен само последната ти картинка не ми се връзва много цветово. Аз бях свалила тази,ако ти харесва ,използвай я.  Peace
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 22:40 от nezito

# 50
  • in Wonderland
Благодаря Лока , ха дано  Wink  !!

Да кажа ,че и аз разглеждам от същото място , на Незито вс картинки съм свалила и на Джой 1-2  Joy Joy Joy Joy Мн сте чевръсти момичета  Crazy

Джой пожелавам ти да си изкараш мнооооого хубаво , където отиваш . Да си отпочинеш , да се забавляваш , да събереш много тен и после като се завърнеш да споделиш с нас къде ,как , какво  Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 22:43 от ~ _Dee_Dee_~

# 51
явно всички разглеждаме на едно място Laughing. Аз съм с по едно попадение от Нези и Джой Laughing

# 52
# 53
Благодаря!  Simple Smile
Джой,на мен само последната ти картинка не ми се връзва много цветово. Аз бях свалила тази,ако ти харесва ,използвай я.  Peace
Скрит текст:
Наистина не е супер идеална Laughing. Нея я бях напаснала с този аватар
Скрит текст:
а после като се отказах да го ползвам я оставих, защото самата снимка много ми харесва и е в  хармония с останалите като композиция.
(И дядото го имам, с него играх в приказките Laughing. Мерси все пак Hug)

Благодаря ти, Диди Hug. Със сигурност ще е супер, от Коледа не съм била във ваканция за повече от 4 дни и нямам търпение вече.

# 54
И така си страхотна!  Heart Eyes
Приятна почивка!  Hug

# 55
  • in Wonderland
И аз съм готова .Малко нахално от моя страна , но пускам 2 комбита и ще реша в последствие с коя ще остана .  Crazy

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 08:10 от ~ _Dee_Dee_~

# 56
Готова съм и аз  Simple Smile

Участвам с традиционен ритуален танц - наречен Танц на Арджуна. Изпълнява се от мъже от общността Ежава в щат Керала. Изпълнителите носят костюми, изработени от паунови пера и боядисват лицата си. Танцът се изпълнява цяла нощ - соло или по двойки.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 10:40 от mijjjka

# 57
  • в огледалото на живота
Namaste.... Simple Smile

Добър да е денят ви и да сте щастливи  Hug

Готова съм за играта.Свещени символи на Индия са в моята комбинация:слонът,символизиращ мъдрост,закрила и късмет;дланите за молитва изобразяващи Намасте/''Прекланям се пред теб''/;традициони  подправки в индйската кухня/къри,кориандър,анасон,кармфил и др./;ритуалните камбанки Гандхи/гонещи злите духове/ и розовия  лотос,символизиращ творческата сила и хармония.

Поздрав за всички:
http://www.youtube.com/watch?v=9vy2ESyXL00
Хубав ден!

# 58
И аз готова с конете марвари, страхотна грация и  истинско съвършенство. Породата е на косъм от изчезване, но в последните години се предприемат стъпки за запазване на вида.
Ако на някой му е интересно ето повече инфо Simple Smile

Скрит текст:
В Индия има една уникална порода коне, за която малко хора знаят. Нарича се „марвари“ по името на района, където се е развъждала, а именно – в сърцето на раджастанската пустиня. Не малко фолклорни песни възпяват изящната стойка, храбростта и лоялността на марварските коне. Произходът им не е съвсем ясен, но се предполага, че са се появили в резултат на кръстоска между арабска и туркменска порода. Резултатът бил впечатляващ – средновисок кон с изключително здрави копита, издръжлив на пустинни условия и дълги лишения. Неговата най-голяма особеност са ушите. Те са извити навътре и се събират в крайщата, така че почти образуват дъга. Това позволява на коня да извръща ушите си на 180 градуса.

Конете марвари са били обучавани от ранна възраст във военното дело. Те са имали огромен принос за успехите на раджпутските войни в Средновековието, тъй като на тях разчитали в неутрализирането на слонския корпус във вражеските редици. Разказват се множество случаи, в които тези коне издърпвали своя ранен стопанин, спасявайки го от копитата на препускащата конница или затова как домъквали обратно в къщи примрелия ездач. Само мъже от съсловието на кшатриите имали привилегията да се възкачат на тези чудни създания, които били смятани за божествени, за равни на мъжете с царска кръв.

Само че с идването на британците конете „марвари“ изпаднали в немилост, тъй като за албионците те били ниски и вироглави. Англичаните привнесли свои породи и отглеждането на традиционната порода западнало. След независимостта положението на породата се влошило. Tя била заклеймена като символ на феодалния строй и последвали масови кастрации и изтребвания. Популацията била сведена до минимум. Чак в последните години раджастанците се завърнали към традициите си и се захванали с възобновяването на стадата.

# 59
Честито на моята фаворитка в играта!
Благодаря на всички гласували за мен и за пожеланията. Много мило ми стана  Heart Eyes

Новата тема ми е на сърце. Била съм в Индия и тази страна е...уау! Дано успея да се включа в играта.

Общи условия

Активация на акаунт