Херкулес, ти ги намеси мюсюлманите, а сега защо ги коментираме. Ти знаеш ли какво искаш??? Явно не си наясно, че всяка една религия цели да държи едно общество от хора в определени граници. Нормално е животът там да е устроен по-различно. И понеже слабият пол са мъжете или по-точно ангелът им е слаб, са оставили тази отговорност за семейната чест и всичко свързано с нея на жените. Нали знаеш, че по принцип на мъжете мозъкът им не функционира, когато някоя жена им хареса. И не прехвърляй вината за многото болести на жените. Явно каквото и да се случи в този свят, все жените са ти виновни, защото ти си неспособен да се справиш с проблемите си и си търсиш на кого да си го изкараш. А за платената любов любов ако говориш за Кувейт, явно ти не си наясно. Явно си мечтаеш за неща, за които ще ти отрежат главата и ще я окачат в центъра, за назидание на всички покварени. И още модовете не действат избирателно, а дават на всекиму според заслуженото, така че каквото си надробил, това ще сърбаш, да ти припомня аз пък една чудесна българска поговорка.
И не ме разсмивай, моят съпруг не е нито ограничен, нито е на мнение, че мислите ми са лоши, напротив, много е щастлив с мен, така че не се безпокой, по-скоро ти се притеснявай жена ти да не и´ писне и да си замине от теб. Но дори и да допуснем невъзможното, че съпругът ми си замине. Е и??? Аз не съм зависима от никого. Имам си всичко, нямам нужда да чакам мъжът ми да ми купува каквото и да е било. Искам ли нещо, купувам си го без да имам нужда да питам или да чакам, кога ще е възможно на съпругът ми да ми го купи. Така че Харки, мисли за себе си, аз мога да се погрижа сама за себе си ако ми се наложи. Имам къде да живея, имам си всичко необходимо.
Фактът, че ти си в женски форум и се заяждаш с жените, вместо да осъществяваш нормална конверзация с тях, говори за огромни комплекси. А колкото до мъжете, които бият жените си, ти го казах вече, но ще ти го потретя, толкова им е умственият потенциал, затова вкарват в действие юмруците си. Така че ако всички мъже бяха като теб, то може спокойно да се каже, че мъже вече няма.
И а и като видях написаното от теб, колко килограма си и че това е само мускулна маса, е, сега не мога да не поискам доказателство.
Искаме снимка и тогава вече може и да ти дадем приза за батка на форума. 
Венета, не е важно какво искам аз, нито какво искаш ти. Това е форум, и всеки казва каквото мисли и как вижда нещата. Интересно ми е по какво съдиш, че слабият пол са мъжете и че ангелът им е слаб? Ако на някой мъж там му хареса някоя жена, то той се договаря с баща и, защото докато се омъжи, тя е негова собственост. В арабският свят, жените нямат права над децата и отговорността за семейството е поверена на мъжа, а жената отговаря лично пред мъжа си защото е негова собственост. Не знам дали ти е известно, но там ако попиташ някой мъж, колко деца има, и ти каже (примерно) че има две, това значи че има две момчета. Броят на момичетата не го казват, защото не ги смятат за истински деца. Аз никъде не съм казвал, че на мен жените са ми виновни. Само констатирам това което виждам. А проблеми в днешно време всеки си има и ги решава ако може и както може. Сигурен съм, че и ти имаш някакви проблеми. Колкото до платената любов в Кувейт пак не си ме разбрала. Аз не съм мюсюлманин и за мен има други възможности. А, що се отнася до модовете понякога, "Един дроби, а друг сърба". Ако ме отстранят, тогава няма да има кой, да оспорва мненията и заблудите ви, и тогава можете да се надлъгвате колко са по-способни жените. Колко щастлив е твоят съпруг, с жена която иска да е над мъжа си, само той си знае. За мен не се тревожи, моята жена не е като теб. Някога преди 22 години тя много искаше да се омъжи за мен, а аз тогава не исках да се женя, но сега не съжалявам. Съжалявам и се ядосвам само на себе си, но няма да ти кажа защо. Никъде не пише, че форумът е само женски. В бг татко има доста жени на които се вижда колко умствен багаж имат, но там модовете дори не ги предупреждават. А, в днешно мреме вече са клиширани изрази като, комплексар, мъж с предразсъдъци, сексист и каквото им дойде на ум на жените, за да оспорят мъжкото превъзходство. Като говориш за мъжете, дето бият жените, тук е уместна твоята поговорка "каквото си е надробила, това ще сърба". Сегашната статистика е че 33% от мъжете действат с юмруците, поради нисък умствен потенциал и процентът им продължава да расте. Как мислиш? Дали в миналото мъжкият умствен потенциал е бил по-голям, че ако и тогаз мъжете са понабийвали жените, то е било рядко, и след като са си получели урока, не се е налагало да ги бият повече. Ако пък всички мъже бяха като мен, сега нямаше жените да се гаврят с мъжете изнасилвайки ги психически, като използват законите, а щяха да са добри майки и домакини, отгледали здраво поколение, готово да се справи с предизвикателствата на новото време. Нямаше да има стотици партии, огромен брой администрация и множество НПОта- все хлебояди, и всички на хранилка, зареждана от все по-малко работещи хора. Нямаше да сме на този хал. Огромният брой, чакащи за социални помощи с професия "социално слаб". За едно обаче си права и спокойно си го казала. Успокой се. Мъже вече няма. Отидоха си. Няма от какво вече жените да се страхувате. А, за моя снимка забрави. Ако я публикувам, ще е равносилно на смъртна присъда. При други закони и обстоятелства, щях да си я сложа вместо аватар. Както искаш си ме представяй. Нямам намерение да се издигам в нечии очи, и то женски.
Само кажи, колко чифта обувки скъса докато я излъжеш да ти обърне внимание???

И последно,жените плашат ли се от красиви мъже?