МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 583
  • 324
  •   1
Отговори
# 255
АQУА, пак си чела по диагонал, тук става дума за съвсем друго изоставане, но едва ли ти е възможно да разбереш, щом правиш подобен коментар.

Херкулес, ти ги намеси мюсюлманите, а сега защо ги коментираме. Ти знаеш ли какво искаш??? Явно не си наясно, че всяка една религия цели да държи едно общество от хора в определени граници. Нормално е животът там да е устроен по-различно. И понеже слабият пол са мъжете или по-точно ангелът им е слаб, са оставили тази отговорност за семейната чест и всичко свързано с нея на жените. Нали знаеш, че по принцип на мъжете мозъкът им не функционира, когато някоя жена им хареса.  И не прехвърляй вината за многото болести на жените. Явно каквото и да се случи в този свят, все жените са ти виновни, защото ти си неспособен да се справиш с проблемите си и си търсиш на кого да си го изкараш. А за платената любов любов ако говориш за Кувейт, явно ти не си наясно. Явно си мечтаеш за неща, за които ще ти отрежат главата и ще я окачат в центъра, за назидание на всички покварени. И още модовете не действат избирателно, а дават на всекиму според заслуженото, така че каквото си надробил, това ще сърбаш, да ти припомня аз пък една чудесна българска поговорка.
И не ме разсмивай, моят съпруг не е нито ограничен, нито е на мнение, че мислите ми са лоши, напротив, много е щастлив с мен, така че не се безпокой, по-скоро ти се притеснявай жена ти да не и´ писне и да си замине от теб. Но дори и да допуснем невъзможното, че съпругът ми си замине. Е и??? Аз не съм зависима от никого. Имам си всичко, нямам нужда да чакам мъжът ми да ми купува каквото и да е било. Искам ли нещо, купувам си го без да имам нужда да питам или да чакам, кога ще е възможно на съпругът ми да ми го купи. Така че Харки, мисли за себе си, аз мога да се погрижа сама за себе си ако ми се наложи. Имам къде да живея, имам си всичко необходимо.
Фактът, че ти си в женски форум и се заяждаш с жените, вместо да осъществяваш нормална конверзация с тях, говори за огромни комплекси. А колкото до мъжете, които бият жените си, ти го казах вече, но ще ти го потретя, толкова им е умственият потенциал, затова вкарват в действие юмруците си. Така че ако всички мъже бяха като теб, то може спокойно да се каже, че мъже вече няма.
И а и като видях написаното от теб, колко килограма си и че това е само мускулна маса, е, сега не мога да не поискам доказателство. Simple Smile Искаме снимка и тогава вече може и да ти дадем приза за батка на форума. Simple Smile

Венета, не е важно какво искам аз, нито какво искаш ти. Това е форум, и всеки казва каквото мисли и как вижда нещата. Интересно ми е по какво съдиш, че слабият пол са мъжете и че ангелът им е слаб? Ако на някой мъж там му хареса някоя жена, то той се договаря с баща и, защото докато се омъжи, тя е негова собственост. В арабският свят, жените нямат права над децата и отговорността за семейството е поверена на мъжа, а жената отговаря лично пред мъжа си защото е негова собственост. Не знам дали ти е известно, но там ако попиташ някой мъж, колко деца има, и ти каже (примерно) че има две, това значи че има две момчета. Броят на момичетата не го казват, защото не ги смятат за истински деца. Аз никъде не съм казвал, че на мен жените са ми виновни. Само констатирам това което виждам. А проблеми в днешно време всеки си има и ги решава ако може и както може. Сигурен съм, че и ти имаш някакви проблеми. Колкото до платената любов в Кувейт пак не си ме разбрала. Аз не съм мюсюлманин и за мен има други възможности. А, що се отнася до модовете понякога, "Един дроби, а друг сърба". Ако ме отстранят, тогава няма да има кой, да оспорва мненията и заблудите ви, и тогава можете да се надлъгвате колко са по-способни жените. Колко щастлив е твоят съпруг, с жена която иска да е над мъжа си, само той си знае. За мен не се тревожи, моята жена не е като теб. Някога преди 22 години тя много искаше да се омъжи за мен, а аз тогава не исках да се женя, но сега не съжалявам. Съжалявам и се ядосвам само на себе си, но няма да ти кажа защо. Никъде не пише, че форумът е само женски. В бг татко има доста жени на които се вижда колко умствен багаж имат, но там модовете дори не ги предупреждават. А, в днешно мреме вече са клиширани изрази като, комплексар, мъж с предразсъдъци, сексист и каквото им дойде на ум на жените, за да оспорят мъжкото превъзходство. Като говориш за мъжете, дето бият жените, тук е уместна твоята поговорка "каквото си е надробила, това ще сърба". Сегашната статистика е че 33% от мъжете действат с юмруците, поради нисък умствен потенциал и процентът им продължава да расте. Как мислиш? Дали в миналото мъжкият умствен потенциал е бил по-голям, че ако и тогаз мъжете са понабийвали жените, то е било рядко, и след като са си получели урока, не се е налагало да ги бият повече. Ако пък всички мъже бяха като мен, сега нямаше жените да се гаврят с мъжете изнасилвайки ги психически, като използват законите, а щяха да са добри майки и домакини, отгледали здраво поколение, готово да се справи с предизвикателствата на новото време. Нямаше да има стотици партии, огромен брой администрация и множество НПОта- все хлебояди, и всички на хранилка, зареждана от все по-малко работещи хора. Нямаше да сме на този хал. Огромният брой, чакащи за социални помощи с професия "социално слаб". За едно обаче си права и спокойно си го казала. Успокой се. Мъже вече няма. Отидоха си. Няма от какво вече жените да се страхувате. А, за моя снимка забрави. Ако я публикувам, ще е равносилно на смъртна присъда. При други закони и обстоятелства, щях да си я сложа вместо аватар. Както искаш си ме представяй. Нямам намерение да се издигам в нечии очи, и то женски.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 20:14 от herkules

# 256
Herkules, колко вдигаш от лежанка? Колко пари изкара миналата година? Какво подари на жена си/любовницата си за Коледа?

# 257
# 258
  • забравих си мисълта...
Херкулес, признай си, че никога не си и сънувал даже Кувейт. Simple Smile Разсмя ме с тези глупости. Коя от коя по-голяма. Simple Smile Само ще ти кажа, че като немюсюлманин нямаш никакви права и най-малкото нарушение може да ти струва главата, така че не пиши глупости на N-тa степен.
Колкото до проблемите, иска ти се да имам проблеми, но аз не ги допускам да стигнат до мен, затова нямам. Simple Smile
Иначе разбира се, че жена ти е искала да е омъжи за теб, вярваме го. Wink Само кажи, колко чифта обувки скъса докато я излъжеш да ти обърне внимание??? Wink
За мъжете, които бият жените си, казах това са само глупаците, но щом ги защитаваш, ми звучи като оправдание от твоя страна. Ех, не мога вече дори да те съжалявам.
Много интересна теория, че ако всички са били като теб нямало е да има бля, бля бля. Ами ти какво направи, за да не се случи всичко това. Лежеше и чакаше някой друг да оправи нещата, нали. Добре е, че не всички са като теб.
А за снимката още се смея, ех как се зарадва, че ти искаме снимка, нали. Нооо Харки снимка на ЖЕНИ НЕ ДАВА!!!! Важно е Харки да се издигне в мъжките очи, нали, за какво са му на Харки жени. Simple Smile Ето бях права, че мъже вече няма. Simple Smile

# 259
Херкулес, признай си, че никога не си и сънувал даже Кувейт. Simple Smile Разсмя ме с тези глупости. Коя от коя по-голяма. Simple Smile Само ще ти кажа, че като немюсюлманин нямаш никакви права и най-малкото нарушение може да ти струва главата, така че не пиши глупости на N-тa степен.
Колкото до проблемите, иска ти се да имам проблеми, но аз не ги допускам да стигнат до мен, затова нямам. Simple Smile
Иначе разбира се, че жена ти е искала да е омъжи за теб, вярваме го. Wink Само кажи, колко чифта обувки скъса докато я излъжеш да ти обърне внимание??? Wink
За мъжете, които бият жените си, казах това са само глупаците, но щом ги защитаваш, ми звучи като оправдание от твоя страна. Ех, не мога вече дори да те съжалявам.
Много интересна теория, че ако всички са били като теб нямало е да има бля, бля бля. Ами ти какво направи, за да не се случи всичко това. Лежеше и чакаше някой друг да оправи нещата, нали. Добре е, че не всички са като теб.

А за снимката още се смея, ех как се зарадва, че ти искаме снимка, нали. Нооо Харки снимка на ЖЕНИ НЕ ДАВА!!!! Важно е Харки да се издигне в мъжките очи, нали, за какво са му на Харки жени. Simple Smile Ето бях права, че мъже вече няма. Simple Smile

Ех Венетке, по скоро аз съм сигурен, че ти не си стъпвала в Кувейт, или само си придружавала мъжа си, без да имаш възможност да опознаеш местните. Ти да не мислиш, че ти говоря за официални публични домове както в Европа. Няма такова нещо, а и аз имах друго предвид. Знаеш ли колко кафенета и прикрити малки заведенийца има? Ти ако си мислиш, че европейците дето работеха там са с жените си или тези без жени карат на сух режим, много се лъжеш. Стига да искаш, след като си спечелил доверието в някои среди и нещата се подреждат. Срещу заплащане, и алкохол може да си поръчаш, нищо че ако те хванат, край с тебе. И, не ми излизай с тези номера, мога и сега да докажа къде точно съм бил, но нямам доверие на никоя жена, освен на моята. Навремето, когато се ожених, предложението за брак, беше най-приятната мелодия за женските уши.Нямаше нужда, мъжете да късаме обувки, както предполагаш. А аз моята не съм я търсил. Тя ме намери. Дори не смеела да ме заговори. Помолила гаджето на мой приятел, да ни запознаят. Освен физическа красота, имаше нещо много благородно у нея. Не съм виждал по скромен и мил човек от нея до сега. Аз тогава не мислех да се женя, но щях да съм най-големия мръсник на света, ако бях избягал, защото аз я разпечатах, а съм и с друго възпитание, за което ти не предполагаш. За това съм много щастлив, че нещата така се получиха. Все едно, че съм спечелил от тотото. Можете да ме упреквате колкото си искате, но малко мъже в днешно време, уважават жените си колкото мен. Аз не съжалявам, че имам дъщери, съжалявам че нямам син, за което упреквам само себеси. И, още нещо да допълня Венетке. Освен в Кувейт съм работил и в Дубай. По моето време имаше бесилка и гилотина. Само в петък бяха екзекуциите за провинилите се. Обикновено режеха ръце на крадците. Имаше и слънчеви затвори. Ако наистина си била наскоро, кажи още ли ги има? Не желая да казвам повече подробности, защото не е здравословно.
Все пак помисли над казаното от мен. До скоро!

# 260
И след всички ужасии, които описваш,  си фен точно на този тип човечност, справедливост и ред?!  Писала съм вече в подобна тема,  където  ти се изявявашe, че - мъжете и жените не са равни ,те са равностойни - няма  долу  и горе, всеки си е с качествата ,може понякога и различни, но еднакви по важност . Няма да продължа в самоцитирането,  може би няма смисъл кой какво пише, само ще кажа,   Херкулес - дано  не си истински....защото хора, които  мислят по този осакатяващ начин , ме плашат Sad

# 261
  • забравих си мисълта...
Херкулес, Херкулес, ами не ми е и жал вече за теб. Всичко това, което разказваш за жени и алкохол не е вярно. А аз бях там сама, Херкулес и имах собствен бизнес, колкото и невероятно да ти звучи. Казвам го, защото не е тайна, за това също го писаха във вестника, но колкото до личните неща от живота ми, къде е бил през това време съпругът ми, как сме се запознали, кой е искал да се жени и т.н. не е тук мястото да го разказвам. Даже ако трябва да съм по-точна, изобщо няма такова място. Явно не си чувал понятието "личен живот", не може току така да разказва човек наляво и надясно за неща, които никой не го и интересуват. Не завиждам на жена ти... какви ги пишеш тук за нея... ужас, ужас. Надявам се за нея, ти да не си истински, както вече е написала ЗАНДАЛИ.
И пак ще го кажа, никъде не си бил, даже много се съмнявам дали имаш жена и деца. Звучиш ми като дете, което си мисли, че е много интересно.

# 262
  • Sofia
   Херкулес, говориш ли така пред дъщерите си?

Ако да, те как реагират:
   1.) мълчат покорно и се съгласяват;
   2.) не ти обръщат особено внимание на бръщолевиците;
   3.) "Ти си изперкал, бе, тате, 'земи млъкни, че искам да слушам музика."

???

# 263
Херкулес, Херкулес, ами не ми е и жал вече за теб. Всичко това, което разказваш за жени и алкохол не е вярно. А аз бях там сама, Херкулес и имах собствен бизнес, колкото и невероятно да ти звучи. Казвам го, защото не е тайна, за това също го писаха във вестника, но колкото до личните неща от живота ми, къде е бил през това време съпругът ми, как сме се запознали, кой е искал да се жени и т.н. не е тук мястото да го разказвам. Даже ако трябва да съм по-точна, изобщо няма такова място. Явно не си чувал понятието "личен живот", не може току така да разказва човек наляво и надясно за неща, които никой не го и интересуват. Не завиждам на жена ти... какви ги пишеш тук за нея... ужас, ужас. Надявам се за нея, ти да не си истински, както вече е написала ЗАНДАЛИ.
И пак ще го кажа, никъде не си бил, даже много се съмнявам дали имаш жена и деца. Звучиш ми като дете, което си мисли, че е много интересно.

Може и да си била сега, а може и да не си била. Защото аз съм сигурен, че съм бил, видял и знам. И от това повече не искам да казвам. А за личния ми живот също спирам, но понеже ти беше решила че съм си скъсал обувките да диря жена си, та за това обясних, че не е имало такова нещо. Пък твое право е да се съмняваш, тук никой никого не кара на сила да вярва, да пише или да чете. А сама жена да има собствен бизнес в арабска страна, само този който не е ходил там може да ти повярва. В нашия свят истинските мъже не са изчезнали. Може да са намалели, но не са изчезнали нито ще изчезнат. Лошото е че все повече стават разни зоофили, геронтофили, педофили, все хомо и тем подобни фили, и все женски електорат. Всички имат право на глас и това е жалкото. Ако не стане чудо, наистина ще изчезнем. В арабския свят жените никога няма да бъдат субекти, винаги ще си останат обекти. За това ти казах, че са имунизирани против този тумор, пък ти се надявай и там някога жените да станат както тук.

# 264
  • забравих си мисълта...
Разсмя ме, Херкулес. Ти може да се надяваш да стане тук, както ти се иска, но няма, даже и в арабските страни го няма вече това твоето желание. Simple Smile
И уж казваш, че жените там са под надзора на мъжете и т.н., а как си представяш тогава да идат при чужд мъж в определени случаи??? Даже не можеш и да си представиш, колко жени имат там собствен бизнес, но който не е бил там, няма как да го знае. Simple Smile Пък и да си бил, кой ще те допусне теб до жените, че да знаеш всичко свързано с тях. Simple Smile

# 265
Все по-смешни и неадекватни стават писаниците на някои хора в тази тема.

Venetta, какъв ти беше собствения бизнес, ако не е тайна?

# 266
  • Под липата
Бях чела някъде за висок % самоубийства на жени в ОАЕ и Кувейт, ако не се лъжа.
Един от описаните случаи беше за млада жена, която е била омъжена насила за доста по възрастен мъж, който многократно сексуално се е гаврил с нея. Добрала се е до газовата печка, пуснала газта и си е пъхнала главата в фурната  Confused
Не зная какъв обект са жените в тези страни. Но като ми кажат Кувейт, Ирак, Иран и се сещам за това момиче  Tired

Поради необразованост, религиозни вярвания и куп други глупости, в Африка хиляди жени са подлагани на жестоко обрязване. Не зная какъв обект са и те.
 Да си жена в третият свят е не само изпитание на тялото и духа... До такава степен тези жени са моделирани от своята субкултура, че едва ли осъзнават, че има и друг живот... Те сляпо следват отъпканите коловози и дори биха се съпротивлявали на евентуална промяна. 

Херки, мой човек, кажи сега - защо ти е толкова зор да ни убедиш в думите си? Като сложим абая, фередже, черни ръкавици и плътни чорапи; като тръгнем 3 крачки след вас, мъжете и започнем да раждаме на конвейер, това ще направи света по добър? Не мисля....  Tired

# 267
Много рядко се срещат хубави и отговорни мъже в днешно време.По-улиците е пълно с мъже,но не са достатъчно привлекателни и жените нямат много голям избор.При жените е друго,на всяка крачка може да срещнеш красиви жени,което е жалко.Те могат да избират с кой да ходят,но пак са незадоволени,защото чуждото е по-сладко. Rolling EyesТа въпроса ми е защо жените се задоволяват с ограничени мъже,затворници,грозни при това,а свестните мъже нямат такъв успех,което е парадоксално,колкото по-грозен си,толкова повече жени имаш насреща Heart EyesИ последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet

СЪвет: хвани се занимавай с нещо истински интересно и остаай тея мисли.

# 268
нема свестни жени , за това мъжете били на изчезване.  Joy
а пък и такава ни била орисията  - да сме  раждани и възпитавани от жени.  Laughing как тогава да се получи свестен мъж  newsm78

# 269
Разсмя ме, Херкулес. Ти може да се надяваш да стане тук, както ти се иска, но няма, даже и в арабските страни го няма вече това твоето желание. Simple Smile
И уж казваш, че жените там са под надзора на мъжете и т.н., а как си представяш тогава да идат при чужд мъж в определени случаи??? Даже не можеш и да си представиш, колко жени имат там собствен бизнес, но който не е бил там, няма как да го знае. Simple Smile Пък и да си бил, кой ще те допусне теб до жените, че да знаеш всичко свързано с тях. Simple Smile

Я гледай ти!!! Разсмял съм те значи! И, откъде знаеш, какво искам и какво е моето желание? Я дай пример за жени там със собствен бизнес без разрешението на мъжете си, или пък за вдовици да речем. А аз съм сигурен, че и сега е както преди, когато бях там. Не съм казвал, че харесвам всичко, но има неща, които са много по добри от колкото при нас. Не е нужно някой там да ме допуска до жените, а и аз никога не съм имал користни намерения. Колкото и да не ти се вярва, за разлика от теб , са ме канили на гости, и то местни, кувейтчани.

Цитат
от: Raffaella

Поради необразованост, религиозни вярвания и куп други глупости, в Африка хиляди жени са подлагани на жестоко обрязване. Не зная какъв обект са и те.
 Да си жена в третият свят е не само изпитание на тялото и духа... До такава степен тези жени са моделирани от своята субкултура, че едва ли осъзнават, че има и друг живот... Те сляпо следват отъпканите коловози и дори биха се съпротивлявали на евентуална промяна.

Херки, мой човек, кажи сега - защо ти е толкова зор да ни убедиш в думите си? Като сложим абая, фередже, черни ръкавици и плътни чорапи; като тръгнем 3 крачки след вас, мъжете и започнем да раждаме на конвейер, това ще направи света по добър? Не мисля.... 

Рафаела, нито ми е зор, нито имам намерение на убеждавам някого тук, в каквото и да е. Най-малко пък обвинявам жените, а напротив. Жените се възползват от условията, които им предлагат извратените закони, които пак мъже са допуснали да ги има. Възползвайки се от тях, блокират можещите мъже да си свършат работата, а и създават излишни спорове, намесват се там където не им е работа и променят статуквото, при което цари хаос и безредие. В страната се шири беднотия до шия, всичко е скъпо, а има повече безработни, заедно с пенсионерите и малолетните от работещите. 90% от уж работещите жени са административен кадър. Напълно ненужна администрация, която не стига че не произвежда, ами и спъва производствата на необходими неща. На всичко отгоре и консумира здраво от произведеното. над 70% от  съдедебната власт отново са жени. Кого съдят? Създават се такива закони, с които народът е винаги нарушител, за да имат работа точно тези, които пречат на работата. Видяла ли си някой висш магистрат да е влязъл в затвора, или пък лекар, виновен за нечия смърт да е осъден? Да не би въобще да няма виновни от тях? Ако уж демократичните страни се дееманципират всичко ще си дойде на место. При патриархално устройство, това никога нямаше да се случи. Тогава щеше да има ценностна система и понятие като морал, щеше да има значение и няма да се налагат излишни закони за защита от не знам си какво. Няма да е нужно, жените да слагат фереджета, бурки и други одежди от арабския фолклор. Достатъчно е да си останат жени, които да родят, отгледат и възпитат здрави деца, като разпределят правилно задълженията по пол. Не е необходимо жените да се напъват наравно с мъжете, а мъжете да мързелуват, защото за някои мъже това е много удобно. Вие жените дори и не подозирате, че това освобождаване (еманципация) с която толкова много се хвалите, не е нищо друго освен ново робство. Мъжът ще е винаги по-независим от жената, защото това е природна даденост, а една жена без мъж е нищо.

Общи условия

Активация на акаунт