МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 584
  • 324
  •   1
Отговори
# 240
Херкулес, разсъжденията ти са за другата тема за войната между половете.
За някои работи си прав, обаче горката ти жена ...

# 241
Не се е родила още тази, която да ме пребие, освен както казваш да ме напие и после да ме върже.

Никъде не съм писала, че ще те напивам; казах, че ще те вържа и после ще те малтретирам. Като за целта ми е достатъчно да те рапна с една тухла в главата изотзад и готово, ти пък..., чак ще се занимавам да ти наливам алкохол в устата, да, бе, да. Laughing Peace

Олелееее..... настръхнах навсякъде където има за настръхване. То, и да искаш да ме напиеш, няма да можеш, но да ме рапнеш с тази тухла (единичка или четворка ще бъде?) в главата отзад, ще трябва някак си да ме измамиш ( виж само как звучи "ИЗМАМИШ" - не се казва изтатиш) за да застана в подходящо положение, а и ще ти трябва да си скрила пособия, с които да ме вържеш, както си си наумила. Има обаче една малка подробност, която не знаеш за мен. Издържам доста на болка, и ще ти е трудно да постигнеш целта си, освен ако не посегнеш на забранени места, но тогава ще трябва да ме убиеш, защото след това светът ще ти се стори тесен.

# 242
# 243
  • Sofia
Не се е родила още тази, която да ме пребие, освен както казваш да ме напие и после да ме върже.

Никъде не съм писала, че ще те напивам; казах, че ще те вържа и после ще те малтретирам. Като за целта ми е достатъчно да те рапна с една тухла в главата изотзад и готово, ти пък..., чак ще се занимавам да ти наливам алкохол в устата, да, бе, да. Laughing Peace

Олелееее..... настръхнах навсякъде където има за настръхване. То, и да искаш да ме напиеш, няма да можеш, но да ме рапнеш с тази тухла (единичка или четворка ще бъде?) в главата отзад, ще трябва някак си да ме измамиш ( виж само как звучи "ИЗМАМИШ" - не се казва изтатиш) за да застана в подходящо положение, а и ще ти трябва да си скрила пособия, с които да ме вържеш, както си си наумила. Има обаче една малка подробност, която не знаеш за мен. Издържам доста на болка, и ще ти е трудно да постигнеш целта си, освен ако не посегнеш на забранени места, но тогава ще трябва да ме убиеш, защото след това светът ще ти се стори тесен.

Естествено, че ще прибягна до измама, коварство и мръсни номера, но и на вас мъжете не ви трябва много – просто ще ти прошепна сластолюбиво в ушенцето: "Херки, ти, исполине безподобен, обърни се с гръб и без да поглеждаш, брой до десет, а когато отвориш очи и се обърнеш към мен, аз ще съм цял-целеничка в евина премяна. Flutter С нетърпение извърташ тялото си в противоположната посока, опиянен от предвкусването на похотливи преживявания, иии "ТРЯЯЯС", с колкото силици имам отзад те нацепвам с тухлата по оплешивяващото теме. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Виж само за какво виртуозна женска поквара и хитрост иде реч, то не да настръхнеш, а направо страхова невроза да получиш. Mr. Green

# 244

Естествено, че ще прибягна до измама, коварство и мръсни номера, но и на вас мъжете не ви трябва много – просто ще ти прошепна сластолюбиво в ушенцето: "Херки, ти, исполине безподобен, обърни се с гръб и без да поглеждаш, брой до десет, а когато отвориш очи и се обърнеш към мен, аз ще съм цял-целеничка в евина премяна. Flutter С нетърпение извърташ тялото си в противоположната посока, опиянен от предвкусването на похотливи преживявания, иии "ТРЯЯЯС", с колкото силици имам отзад те нацепвам с тухлата по оплешивяващото теме. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Виж само за какво виртуозна женска поквара и хитрост иде реч, то не да настръхнеш, а направо страхова невроза да получиш. Mr. Green

Е, предавам се. Чак такова коварство, хитрост и поквара взети заедо не съм очаквал. Но това сте вие жените. Ще трябва да те обадя на жена ми за тези подли намерения, за да ме спасява, защото аз май няма да мога сам. Още не съм оплешивял, но вече е започнал процесът, но като гледам модата на голите глави, нищо чудно след десеттина години и аз да я приложа.

# 245
Айде стига се сваляхте.

# 246
Айде стига се сваляхте.

Що бе, мъжете сме на изчезване. Нека поне докато изчезнем да си е струвало съществуването ни.
И после, край с нас.

# 247
  • Под липата
Уф  Hands Clap , Херки, най после дойде на себе си. ОтдъхнАх си! Sunglasses

Айде стига се сваляхте.

Нека! По добре, от колкото да четем глупости  Peace

# 248
За мен това, което чета в последните страници са глупости.

Перки, ако си толкова загорял - форума е модерен и има опция за лични съобщения.

# 249
Уф  Hands Clap , Херки, най после дойде на себе си. ОтдъхнАх си! Sunglasses

Айде стига се сваляхте.

Нека! По добре, от колкото да четем глупости  Peace

Е, стига де, ти пък голям глупостник ме изкара. Че то аз може и теб да съм си харесал, но няма да си призная никога.

# 250

Перки, ако си толкова загорял - форума е модерен и има опция за лични съобщения.

Хей, ти пак почваш да се заяждаш. Ако съм загорял, има и сайтове за запознанства, да не говоря за другите сайтове. Колко пъти да ви обяснявам, че съм женен. А, и никой на сила не кара никого да чете, каквото и да е.

# 251
  • Под липата
 Какво харесване бе, Херки? Нямаш право да харесваш никоя - женен си, както спомена! При разговор с жени и то само от абсолютна необходимост - гледаш в земята. Толкоз! Ама, ха!

# 252

Хей, ти пак почваш да се заяждаш. Ако съм загорял, има и сайтове за запознанства, да не говоря за другите сайтове. Колко пъти да ви обяснявам, че съм женен.
Казвам точно това, което мисля. И отново, със сериозен тон този път: последните постове не са по темата, а са направо лични, и затова според мен са за лични съобщения. Надявам се така да е по-разбрано.

# 253
  • забравих си мисълта...
АQУА, пак си чела по диагонал, тук става дума за съвсем друго изоставане, но едва ли ти е възможно да разбереш, щом правиш подобен коментар.

Херкулес, ти ги намеси мюсюлманите, а сега защо ги коментираме. Ти знаеш ли какво искаш??? Явно не си наясно, че всяка една религия цели да държи едно общество от хора в определени граници. Нормално е животът там да е устроен по-различно. И понеже слабият пол са мъжете или по-точно ангелът им е слаб, са оставили тази отговорност за семейната чест и всичко свързано с нея на жените. Нали знаеш, че по принцип на мъжете мозъкът им не функционира, когато някоя жена им хареса.  И не прехвърляй вината за многото болести на жените. Явно каквото и да се случи в този свят, все жените са ти виновни, защото ти си неспособен да се справиш с проблемите си и си търсиш на кого да си го изкараш. А за платената любов любов ако говориш за Кувейт, явно ти не си наясно. Явно си мечтаеш за неща, за които ще ти отрежат главата и ще я окачат в центъра, за назидание на всички покварени. И още модовете не действат избирателно, а дават на всекиму според заслуженото, така че каквото си надробил, това ще сърбаш, да ти припомня аз пък една чудесна българска поговорка.
И не ме разсмивай, моят съпруг не е нито ограничен, нито е на мнение, че мислите ми са лоши, напротив, много е щастлив с мен, така че не се безпокой, по-скоро ти се притеснявай жена ти да не и´ писне и да си замине от теб. Но дори и да допуснем невъзможното, че съпругът ми си замине. Е и??? Аз не съм зависима от никого. Имам си всичко, нямам нужда да чакам мъжът ми да ми купува каквото и да е било. Искам ли нещо, купувам си го без да имам нужда да питам или да чакам, кога ще е възможно на съпругът ми да ми го купи. Така че Харки, мисли за себе си, аз мога да се погрижа сама за себе си ако ми се наложи. Имам къде да живея, имам си всичко необходимо.
Фактът, че ти си в женски форум и се заяждаш с жените, вместо да осъществяваш нормална конверзация с тях, говори за огромни комплекси. А колкото до мъжете, които бият жените си, ти го казах вече, но ще ти го потретя, толкова им е умственият потенциал, затова вкарват в действие юмруците си. Така че ако всички мъже бяха като теб, то може спокойно да се каже, че мъже вече няма.
И а и като видях написаното от теб, колко килограма си и че това е само мускулна маса, е, сега не мога да не поискам доказателство. Simple Smile Искаме снимка и тогава вече може и да ти дадем приза за батка на форума. Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 21:41 от Venetta

# 254
Много рядко се срещат хубави и отговорни мъже в днешно време.По-улиците е пълно с мъже,но не са достатъчно привлекателни и жените нямат много голям избор.При жените е друго,на всяка крачка може да срещнеш красиви жени,което е жалко.Те могат да избират с кой да ходят,но пак са незадоволени,защото чуждото е по-сладко. Rolling EyesТа въпроса ми е защо жените се задоволяват с ограничени мъже,затворници,грозни при това,а свестните мъже нямат такъв успех,което е парадоксално,колкото по-грозен си,толкова повече жени имаш насреща Heart EyesИ последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet

В днешно време рядко се срещат мъже. Повечето вече само приличат на такива, са изпедерастяли. Не очаквай да се намери нормален, красив и т.н. по улиците. Трудно ще е.

Общи условия

Активация на акаунт