МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 601
  • 324
  •   1
Отговори
# 225
Перко,ако един мъж те опъне...по спокоен ли ще си?....пък може и мАжко да си направите Joy
Мо'а те уредя Wink Да не кажеш,че не съм ти приятелка Mr. Green

# 226
  • Под липата
Кои мъже, Херкулес, пребиват жените си? М?
Ще ти кажа - ниско интелигентните, ниско образованите, подвластните на внушения от религии и
 гурута, комплексираните мъже, анаболните говеда, пияните и дрогирани утайки.
Дори и да е така, както казваш, че мъжете са център на Вселената и даже стрък боб не би никнал без тяхна намеса, техните сестри, майки, съпруги ги чакли с топла храна у дома, кърпели ги, перяли  ги... Жените са осигурявали удобството на всички онези, които са строили, писали, учили, лекували, давали своя принос за напредъка на човечеството. Жената е възпитавала, обичала, галила, успокоявала безброй деца, оплаквала ги е, ако ги е губила и пак е раждала. Тя също е дала своя принос в развитието на човечеството с своето невидимо отдаване, с това, че е крепяла дома и семейството. Това, че в съвремието има право да работи, да учи, да е обществено активна, според мен е само поредната диня под мишница и дълбоко нефеминизираното ми сърце жадува да е само майка на поне 3 деца, без да мисли за сметки, разходи, служебни проблеми.
 Жените са доказали и все още доказват, че могат да се справят, защото са по гъвкави, дипломатични, старателни. Доказват, че са фактор не само в бизнеса, но и като лекари, дипломати, писатели. Може би, на мъже като теб, за които по една или друга причина, жените са заплаха, това им се вижда като апокалипсис. За мен, по скоро настоящето на жените е резултат от тоталната хегемония на мъже като теб, Херкулес, в миналото, които са господарствали над живота и съдбата им. Сега, въпреки, че на нас, жените ни идва по тежко, поне сме господарки на собственият си живот. Радвам се, че не завися от никой мъж!
 Пишеш глупости Херкулес и съм убедена, че знаеш това.

# 227
  • забравих си мисълта...
Херкулес, пак ще кажа, личи ти с колко примитивни араби си бил в контакт. Ако си имал възможност да контактуваш с истинските кувейтци, никога не би написал толкова много глупости. Радвай се, че не те четат те, иначе си направо осъден и не ти завиждам после. А security е не за да следят жените как са облечени и дали имат непристойно поведение, а за да следят дали някой не ги притеснява. Интересно тогава, защо като съм ходила сама къде ли не, никой не ме е арестувал, че няма мъж с мен или пък дамите, кувейтките, които идваха в нашият офис не ги арестуваха, че са излезли навън без съпрузите си. Интересно защо не арестуваха една сирийка, която имаше деколте, което даже показваше раменете и´. Но интересно, защо арестуваха един мъж, който няколко дни подред стоеше пред една витрина за женско облекло и наблюдаваше офиса ни във витрината, защото нали знаеш, че директно не може да застане срещу нашият офис и да ни гледа. Така че не си наясно с реда там. Жената е защитена, точно защото има такива като теб, които се интересуват от цък цък язък.
А подобна глупава поговорка, аз в Кувейт не съм чула, не знам откъде я извади. Колкото до моето интервю, след като е било публикувано във вестник, който се купува масово, значи не само аз го знам. Grinning Но както и да е, темата не е за Кувейт и отношението на ислямският мъж към съпругата му. Темата е, че мъжете са на изчезване, а като те чета теб, бих казала, че мъжете отдавна вече са изчезнали. Комплексите ти нямат край. Но Raffaella и останалите дами са отговорили отлично, затова няма да повтарям казаното от тях. То и сто пъти да ти се каже, ти пак няма да го разбереш, затова няма и смисъл.
Но да си кажа, аз направо съм на седмото небе. Каква късметлийка съм аз с мъжа до мен, направо шестица от тотото ми е той. Simple Smile

# 228
В Иран имат специална "полиция", която следи за облеклото. Ако ти се подава някой кичур извън чадора, тогава гледай какво става.

# 229
  • Sofia
Но да си кажа, аз направо съм на седмото небе. Каква късметлийка съм аз с мъжа до мен, направо шестица от тотото ми е той. Simple Smile

Ставаме две! Simple Smile

# 230
  • забравих си мисълта...
В Иран имат специална "полиция", която следи за облеклото. Ако ти се подава някой кичур извън чадора, тогава гледай какво става.

В Кувейт не е така. Много е по-свободно и не са толкова изостанали. То иранците бяха както в Америка, но откакто ги върнаха с 1000 години назад, е така да, не може нищо да се вижда.

# 231
Пак говориш неверни неща без да знаеш! Затова има предостатъчно иранки, които си носят хиджаба от средата на главата и голяма част от косата се вижда, можеш да видиш в google.

В Кувейт не е така. Много е по-свободно и не са толкова изостанали. То иранците бяха както в Америка, но откакто ги върнаха с 1000 години назад, е така да, не може нищо да се вижда.
Степента на изостаналост не се определя от степента на покритост.

# 232
  Перкулес, ти, смешно, жалко човече, т.е. ако те вържа и пребия (а повярвай ми, това е доста лесна задачка), съм в правото си, защото "силата е на моя страна"? Mr. Green

Хм, внимавай, 'щото аз (а и много други дами) не съм овца като жена ти. Wink И както досега мъж не само не си е позволил да ми вдигне ръка, ами и тон да ми повиши не смее, последствията за мекотело като теб, ако попадне на жена като мен, може да са много лоши (за твоя сметка, разбира се). newsm03

Сама казваш, че ще ме пребиеш, ако ме вържеш. Не знам колко лесна за теб ще е тази задачка, защото ако в действителност ме видиш, възможно е да ти се изпари желанието за подобно нещо. Не се е родила още тази, която да ме пребие, освен както казваш да ме напие и после да ме върже. Само дето през живота си не съм се напивал, а 106 кг. мускулна маса без грам излишна мазнина, перфектно тяло и бицепси с обиколка 48см са непосилна за която и да е жена задача, мислища за пребиване на мъж. Ще трябва да сте поне пет, като Станка Златева и да ми вържат дясната ръка. Тогава може би ще имаш шанс да изпълниш намерението си. А, на теб никой не ти е посягал, защото не си заслужила изглежда това още, я вземи да отправяш на обществено място такива закани като тук, и ще си намериш майстора, пък кой е овца, дали ти или моята жена едва ли тук пишещите могат да определят, а аз си я харесвам моята, която от нищо не е била лишена. Винаги е имала (и ще има) всичко каквото пожелае, стига да е по силите ми.

# 233
...Само дето през живота си не съм се напивал, а 106 кг. мускулна маса без грам излишна мазнина, перфектно тяло и бицепси с обиколка 48см са непосилна за която и да е жена задача, мислища за пребиване на мъж.
...
Това обяснява много неща.  Mr. Green

# 234
  • Sofia
Не се е родила още тази, която да ме пребие, освен както казваш да ме напие и после да ме върже.

Никъде не съм писала, че ще те напивам; казах, че ще те вържа и после ще те малтретирам. Като за целта ми е достатъчно да те рапна с една тухла в главата изотзад и готово, ти пък..., чак ще се занимавам да ти наливам алкохол в устата, да, бе, да. Laughing Peace

# 235
Не се е родила още тази, която да ме пребие, освен както казваш да ме напие и после да ме върже.

Никъде не съм писала, че ще те напивам; казах, че ще те вържа и после ще те малтретирам. Като за целта ми е достатъчно да те рапна с една тухла в главата изотзад и готово, ти пък..., чак ще се занимавам да ти наливам алкохол в устата, да, бе, да. Laughing Peace

Ау, че си кръвожадна. После трябва да се прекръстиш на Коте Павето. Laughing

# 236
  • Sofia

Ау, че си кръвожадна. После трябва да се прекръстиш на Коте Павето. Laughing

Joy Joy Joy Ама чакай сега, да не се опитваш да правиш някакви препратки, слагайки ми този прякор. Twisted Evil Аз само ще го понабия, няма да го ***. Ще бъде подложен на лека физическа гавра, това е, без сексуален подтекст, че ще вземе да му хареса да бъде сексуално малтретиран от властни господарки и друга песен ще запее относно женската доминация. Mr. Green

# 237
Доводите за въздържанието от сексуално посегателство нещо не прозвучаха особено убедително  Laughing

# 238
  • Sofia
Доводите за въздържанието от сексуално посегателство нещо не прозвучаха особено убедително  Laughing

Май ти е приятно подобни ужасяващи за нормалното човешко съзнание сцени на сексуални извращения да кръжат из съзнанието ти, но повярвай ми – чиста съм като сълзичка и не бих могла да изнасиля никого. Laughing

# 239
Херкулес, пак ще кажа, личи ти с колко примитивни араби си бил в контакт. Ако си имал възможност да контактуваш с истинските кувейтци, никога не би написал толкова много глупости. Радвай се, че не те четат те, иначе си направо осъден и не ти завиждам после. А security е не за да следят жените как са облечени и дали имат непристойно поведение, а за да следят дали някой не ги притеснява. Интересно тогава, защо като съм ходила сама къде ли не, никой не ме е арестувал, че няма мъж с мен или пък дамите, кувейтките, които идваха в нашият офис не ги арестуваха, че са излезли навън без съпрузите си. Интересно защо не арестуваха една сирийка, която имаше деколте, което даже показваше раменете и´. Но интересно, защо арестуваха един мъж, който няколко дни подред стоеше пред една витрина за женско облекло и наблюдаваше офиса ни във витрината, защото нали знаеш, че директно не може да застане срещу нашият офис и да ни гледа. Така че не си наясно с реда там. Жената е защитена, точно защото има такива като теб, които се интересуват от цък цък язък.
А подобна глупава поговорка, аз в Кувейт не съм чула, не знам откъде я извади. Колкото до моето интервю, след като е било публикувано във вестник, който се купува масово, значи не само аз го знам. Grinning Но както и да е, темата не е за Кувейт и отношението на ислямският мъж към съпругата му. Темата е, че мъжете са на изчезване, а като те чета теб, бих казала, че мъжете отдавна вече са изчезнали. Комплексите ти нямат край. Но Raffaella и останалите дами са отговорили отлично, затова няма да повтарям казаното от тях. То и сто пъти да ти се каже, ти пак няма да го разбереш, затова няма и смисъл.

Там е работата, че съм контактувал доста и с местни кувейтци, а, това че написаното от мен смяташ за глупост си е твоя работа. Ако пък (както казваш) ме четат, то сигурен съм, че ще гледат с добро око на нас, защото хората са еднакви по света, а всички противоречия и войни по света, идват от човешката лакомия и ненаситност. А, отношението на двете култури към жените в миналото е било почти еднакво. Дори в ислямските страни жените са били по-уважавани. Те ни се чудят, защо се бъркаме в тяхните обичаи, традиции и морал, след като те не се бъркат в нашите. При нас, издигането на жената в култ донесе само стрес, много болести и скъсяване живота на младите. Самата тема "Мъжете са на изчезване" говори красноречиво. Добре ще е да има и друга "Жените изчезнаха напълно". Защото сегашните жени, мъже не станаха, но и жени не си останаха. А, с реда в Кувейт съм наясно. Това с цък, цък, язък, не се отнася за мен. Аз имам достатъчно средства, ако ми се наложи да ползвам платена любов. След като си била там, трябва да знаеш, че това не е проблем. А жената, спазваща законите там, няма нужда от защита. Това с деколтето и жените дошли при вас без придружител, не е практика или нормално явление там. Сигурно са получили разрешение от мъжете си, иначе ще е голям риск, на своя глава да дойдат. Аз арабски поговорки научих много, докато бях там, но както вече казах, имам строги предупреждения  от модовете тук, а и вече знам, че могат да действат избирателно и никога в ущърб на жените. Винаги могат да решат, че моите реплики са грозни квалификации, или пък че правя серии от постове, без дори и да видят че са отговори, иначе не мога да насмотна на всички ви. Винаги могат да си намерят причина и да ме остракират, макар че вие ще загубите повече от мен, защото философите го казват, че всяка критика е градивна, но според някой, жените били съвършен пол, и не търпят критика. Ти може да си на седмото небе с твоя си мъж, но едва ли той се чувства много добре, с такава жена, мислеща като теб. Моли се някой ден да не го загубиш, защото всяка женска наглост, си има граница на търпимост. И, аз също се радвам много на моята си жена. Докато съм жив, на нея и на дъщерите ми нищо няма да им липсва, но такива като нея, вече ги няма.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 14:50 от herkules

Общи условия

Активация на акаунт