МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 623
  • 324
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Херко, приятелю мой, мой

Хайде, бий вече отбой, бой

Не си заслужава мой, мой

Трябва ти само покой, ой

Знаеш ли какво Корделия
трудно е да го изричам
може да не съм най-смелия
но само теб тук аз обичам!

Някога по моето тийн време имаше ученически бригади. От нашия курс четири момчета сформирахме ВИГ. Техникума ни закупи инструментите и тон-колоните, а ние си измайсторихме Н.Ч. Усилвателите. Вечерно време (по бригадите) се събирахме и си правехме импровизирани концерти (забави) с акустични китари. Често ни караха да правим, една много тъжна балада, на която цялата момичешка аудитория, заедно с учителите се просълзяваше. Ще я постна специално за теб.

Песни се пеят
за майките добри
напомнят за техните
посивели коси
с тях идваме на света
не познали любовта
и повтаряме само
мамо мамо, мамо

За да бъдем щастливи
кой бди над нас
кой пази мира
всеки ден всеки час
да политнем с младостта
опознали любовта
те разперват крила
кажете кой е това?

Това са бащите ни
те пазят мира
те пазят света
от нова война
за тях няма песни
няма приказки чудесни
стига им радостта
на техните деца!

Благодаря ти, Херкулес!  Hug

# 121
Изумявам се колко мъже дори една врата не задържат, какво остава за нещо повече..

# 122
  • забравих си мисълта...
А аз се изумявам, че някои мъже си мислят, че с изключение на жените в дома им, всички останали са леки жени (отказвам да употребя техните изрази) и също че всички останали жени са глупачки и не стават за друго освен да бъдат ... и изхвърлени. Предпочитам на мястото на техни първобитни изрази да сложа многоточие. Изумяваме ме и това, че все още има мъже на ниво първобитно и си мислят, че само защото са мъже, са повече от жените. И че само защото могат да правят секс (не любов) са големи мъже. Всъщност секс правят и психично болните, и животните. От човека се очаква любов, но "големите мъже" ... и бягат. Ако въобще могат да го направят. B повечето случаи са само хвалби. Не случайно си имаме поговорка, че куче, което лае не хапе. Wink

# 123
А аз се изумявам, че някои мъже си мислят, че с изключение на жените в дома им, всички останали са леки жени (отказвам да употребя техните изрази) и също че всички останали жени са глупачки и не стават за друго освен да бъдат ... и изхвърлени.
....
Няма какво да се изумяваш. Стандартният мачо иска всички жени да са негови. Ако не го искат, значи са дефектни, щот' причината никога не е в него.

# 124
Малко в страни от темата, но е забавно
Плажния дневник на един батка

# 125
  • забравих си мисълта...
Няма какво да се изумяваш. Стандартният мачо иска всички жени да са негови. Ако не го искат, значи са дефектни, щот' причината никога не е в него.

Всъщност, Аниш, мисля че прекалено много работя и доста време отделям за семейството си, и ми остава твърде малко време да се огледам наоколо, и когато намеря време да чета тук и там или чуя нещо мимоходом и започвам да се изумявам, а всъщност нищо ново под слънцето, имаш право. Simple Smile

Ох, Камалия, забавно е, но като си помисля и че ги има и такива, ужас, ужас, но важно е самочувствието, нали. Simple Smile

# 126
Ако ще караме на стереотипи... http://www.lentata.com/page_5943.html

# 127
  • София !

Да се смея ли, да плача ли ..
Има ги всякакви образи  Laughing !

# 128
  • забравих си мисълта...
А ето и един истински батка. Wink

https://www.youtube.com/watch?v=XcyzLyZeqf4

и още нещо

https://www.youtube.com/watch?v=cswLrB_yZfI

Wink

# 129
А аз се изумявам, че някои мъже си мислят, че с изключение на жените в дома им, всички останали са леки жени (отказвам да употребя техните изрази) и също че всички останали жени са глупачки и не стават за друго освен да бъдат ... и изхвърлени.
....

Бях ти отговорил, но го изтриха, дано си го прочела преди това. "мачо" си е типичен феминистки термин. Тоя тип мъже, никога не искат всички жени да са тяхни, а напротив. Избират си ги. А, жените дето уж не  били искали мачовците, ги сравни с лисицата и гроздето, дето като не го стигнала, казала че е кисело.

# 130
  • Под липата
То, хубаво ''мачото'' избира, ама дали ''избраната'' и дреме на панделката, че са я избрали? Историята помни много ситуации, в които мачото избира, ама си остава с голия избор  Mr. Green
 Ей на - Хубавата Елена колко са я избирали... Че и война станала, щото много мачовци се събрали с един избор. Мхъм...

# 131
  • забравих си мисълта...
Бях ти отговорил, но го изтриха, дано си го прочела преди това. "мачо" си е типичен феминистки термин. Тоя тип мъже, никога не искат всички жени да са тяхни, а напротив. Избират си ги. А, жените дето уж не  били искали мачовците, ги сравни с лисицата и гроздето, дето като не го стигнала, казала че е кисело.

И аз ти отговорих,
но не знам дали видя.
някой го изтри
и нацяло унищожи,
цялото ми обяснение
за мъжкото вълнение,
за онова което виси
и вечно с мозъка си противоречи.
Та мачото виж и сам реши,
коя с него ще иска да върви.

Мачо

Скрит текст:

Мачо спортист

Скрит текст:

Секси мачо

Скрит текст:

Raffaella  thumbsup

# 132
То, хубаво ''мачото'' избира, ама дали ''избраната'' и дреме на панделката, че са я избрали? Историята помни много ситуации, в които мачото избира, ама си остава с голия избор  Mr. Green
 Ей на - Хубавата Елена колко са я избирали... Че и война станала, щото много мачовци се събрали с един избор. Мхъм...

То, зависи кой как го разбира. Тя, хубавата Елена, само тя си знае колко е хубава. Нищо че уж са я избирали. Пък на панделката и доста и е дремело, щото май искала с Парис да се съвокуплява, ама Менелай си я прибрал обратно и не и се е получил избора.

# 133
Мъжеството е на изчезване,не мъжете.

# 134

И аз ти отговорих,
но не знам дали видя.
някой го изтри
и нацяло унищожи,
цялото ми обяснение
за мъжкото вълнение,
за онова което виси
и вечно с мозъка си противоречи.
Та мачото виж и сам реши,
коя с него ще иска да върви.

Мачо

Скрит текст:

Мачо спортист

Скрит текст:

Секси мачо

Скрит текст:

Raffaella  thumbsup

Да бе, много лоши хора
трият без да се замислят
Точно беше силен спора
щяхме да си го избистрим

знам, че ти държиш на твоето
и не се предаваш лесно
Аз пък си държа на моето
и ще ти изпея песен.

Песен за любимия татко, който малкото момче вечно ще чака. Много е тъжна баладата и затова само един куплет.

Моят татко умря........
само спомен остана.....
няма аз да забравя....
как се смеехме двама.....

припев:

Мой татко върни се.....
ние чакаме с мама
аз викам високо.....
но тебе те няма....

Общи условия

Активация на акаунт