МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 649
  • 324
  •   1
Отговори
# 150
  • Под липата
  О, имаме си нов прочит на ''Илиада''!  Mr. Green
 Грозната слугиня на Менелай, чистейки подлогата му нещо сгафила и Менелай и забил два шамара. Префиненият Парис бил скандализиран и му казал две приказки на криво и Менелай се почувствал до толкова засегнат, че обявил война. Няколко тъпака, които им се вързали на приказките - като Ахил , Хектор и т.н., се включили в баталните сцени - май, по скоро за кефа от битката, от колкото заради друго, а Омир, нали бил сляп ( нищо чудно и глух  Mr. Green ) недоразбрал и ....станало каквото станало.
 Херкулес, заслужи литературна награда!

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 14:19 от Raffaella

# 151
Взаимно плюене е настанало нещо... А колко е по-добре да живеем в мир...

И аз това казвам, ама женската армия нещо не отстъпва. Сигурно има прилив от тестостерон и постоянно напада. По добре е да остане само плюенето, че ако започне оп*каване или о*иране тогаз да му мисля! Много са и няма да им насмогвам.

# 152
Тънкия намек за бащата в балада нещо.... Нали се сещаш , че таткото не може да си направи деца сам?  tooth

Да де, ама и майката не може да си направи деца сама. Някой татко ще трябва да и ги направи.

# 153
  • Под липата
Тънкия намек за бащата в балада нещо.... Нали се сещаш , че таткото не може да си направи деца сам?  tooth

Да де, ама и майката не може да си направи деца сама. Някой татко ще трябва да и ги направи.

С погнуса и отвращение, сигурно....  Whistling Все пак, размножаването и оставянето на поколение е жизненоважно, независимо от върховната жертва  Blush

# 154
 О, имаме си нов прочит на ''Илиада''!  Mr. Green
 Грозната слугиня на Менелай, чистейки подлогата му нещо сгафила и Менелай и забил два шамара. Префиненият Парис бил скандализиран и му казал две приказки на криво и Менелай се почувствал до толкова засегнат, че обявил война. Няколко тъпака, които им се вързали на приказките - като Ахил , Хектор и т.н., се включили в баталните сцени - май, по скоро за кефа от битката, от колкото заради друго, а Омир, нали бил сляп ( нищо чудно и глух  Mr. Green ) недоразбрал и ....станало каквото станало.
 Херкулес, заслужи литературна награда!

Да, така било е, но пропусна да кажеш, че Агамемнон нахокал Менелай, за гдето някакъв си метросексуален тип задигнал слугинята му, и сега няма кой да мие тоалетните. Как може да се допусне това. Войната е неизбежна. Пък Ахил малко се пообидил и без малко да избяга от фронта, ама какво да се прави, пусти му тестостерон, че и Хектор постоянно го предизвиквал и за по сигурно убил приятеля му. А сега де? Как да не си отмъсти човека.

И, като ме иронизираш с "Илиада" я кажи за кого се отнася куплетът на Омир и какъв герой е според теб?

"Той беше най-грозен от всички
куц, кривоглед и прегърбен
и рамене му превити"

# 155
  • Под липата

И, като ме иронизираш с "Илиада" я кажи за кого се отнася куплетът на Омир и какъв герой е според теб?

и рамене му превити"

Това изпит ли е?  Sunglasses

Терсит

Ще ти направя характеристика на героя по-късно, обаче, Херки. Налага се да се занимая с по-важни за мен дела ( и по-интересни).

# 156

С погнуса и отвращение, сигурно....  Whistling Все пак, размножаването и оставянето на поколение е жизненоважно, независимо от върховната жертва  Blush

Абе не знам кой е по гнусен, мъжът или жената? Ислямските народи смятат женските създания, след като започнат циклите им за нещо много мръсно, и за това не ги допускат в свещенни храмове и въобще там където се смята, че могат за замърсят (осквернят) с присъствието си обстановката. И, като говориш за размножаване, не ти ли прави впечатление, че точно тези народи се размножават с най-бързи темпове. Там където жената струва колкото една коза или крава, точно там населението се увеличава застрашително. Вече ще достигнат два милиарда на планетата. Та тази върховна жертва, за която говориш е просто механизъм за размножаване, и е неизбежна.

# 157

и рамене му превити"

Това изпит ли е?  Sunglasses

Терсит

Ще ти направя характеристика на героя по-късно, обаче, Херки. Налага се да се занимая с по-важни за мен дела ( и по-интересни).

Е, благодаря. Терсит хлевоустий, единственият, който се е опълчил срещу войната, защото никоя жена не заслужава да се водят войни за нея.
Аз също тръгвам, благодаря за диалога.

# 158
  • София
И последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet
Явно не, тъй като грозен мъж/гадже не съм имала. Тъкмо напротив. Имам отлични попадения откъм красота, ако това е толкова важно.
Мъжът ми също не е за изхвърляне.  Mr. Green Дъщеря ми е хубава, благодарение на неговите гени.

# 159
И последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet
Явно не, тъй като грозен мъж/гадже не съм имала. Тъкмо напротив. Имам отлични попадения откъм красота, ако това е толкова важно.
Мъжът ми също не е за изхвърляне.  Mr. Green Дъщеря ми е хубава, благодарение на неговите гени.

хубостта в природата има друга цел от тази в едно държавно общество.

хубостта в природата е да се примамят колкото си може повече мъжки да те чифтосат. тоест с хубостта си ти си признаваш , че имаш някакъв друг недостиг.

хубостта не е гаранция , че ще си здрав. а е гаранция че в държавно общество ще оживееш. защото държавата издига в култ красотата.

а природата търси точно обратното , различието и гарантира преживяемостта.

# 160
  • София
 kgb007, първо не разбрах защо си написал това под моя пост, да не говорим, че изобщо не разбрах поста ти.

# 161
Мъжете в тая тема поне доказаха, че са болни мозъци, ако не друго...

# 162

хубостта в природата е да се примамят колкото си може повече мъжки да те чифтосат. тоест с хубостта си ти си признаваш , че имаш някакъв друг недостиг.

Най-върховната и всеобхватна глупост, която съм чела.  ooooh! Слабоумието на мъжете няма край, но пък и точно това е причината да са на положението, на което са...

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 18:21 от EXIT_HUMANITY

# 163
]Най-върховната и всеобхватна глупост, която съм чела.  ooooh! Слабоумието на мъжете няма край, но пък и точно това е причината да са на положението, на което са...

мен ме предупредиха че ще ме банват , ако много си отварям устата. така че вероятно скоро ще се отървете от мене.  Mr. Green

статистическо е доказано , че жените притежават някъде 2/3 от богатството на една държава. като ни изгоните, нас глупавите, от тая държава защото не струваме какво ще правите с парите си?

между другото има феминистки които искат да изтребят мъжете до последния. това ли ви е конспирацията?

туй за притежаване на богатството го е разкрила Esther Vilar още през 70те. така че сега е сигурно още по добре за жените.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 21:57 от kgb007

# 164
  • София
Не всичи сме си взели глупави мъже. Някои сме си взели хубави и умни. И бедни.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт