МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 647
  • 324
  •   1
Отговори
# 165
туй за феминизма има сведения , че го е имало и по римско време. а пък е почнал още от 18 век на сам.

туй вярно ли е?

# 166
  • София
Ние тук сме феминистка до феминистка. Много внимавай! А какво е било положението през 18-ти век не бих могла да ти отговоря - не съм толкова дърта.

# 167
кгб, на мен мъжете не ми пречат с нищо, а и аз не съм чак толкоз болен мозък като някои /надявам се по-малка част/ от мъжете, които не спират тук да ръсят глупости.  Wink

# 168
  • Под липата
 kgb007... Tц, тц, тц...
То бива комплекси, бива, ама чак пък толкова... newsm78
На патология ми мирише, мхм...

# 169
Тънкия намек за бащата в балада нещо.... Нали се сещаш , че таткото не може да си направи деца сам?  tooth

Да де, ама и майката не може да си направи деца сама. Някой татко ще трябва да и ги направи.
Да, после може да си бие камшика (или да му го бият tooth ) и да не остане и следа.

# 170
Скрит текст:
И последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet
Явно не, тъй като грозен мъж/гадже не съм имала. Тъкмо напротив. Имам отлични попадения откъм красота, ако това е толкова важно.
Мъжът ми също не е за изхвърляне.  Mr. Green Дъщеря ми е хубава, благодарение на неговите гени.

хубостта в природата има друга цел от тази в едно държавно общество.

хубостта в природата е да се примамят колкото си може повече мъжки да те чифтосат. тоест с хубостта си ти си признаваш , че имаш някакъв друг недостиг.

хубостта не е гаранция , че ще си здрав. а е гаранция че в държавно общество ще оживееш. защото държавата издига в култ красотата.

а природата търси точно обратното , различието и гарантира преживяемостта.
Игнорирайки голямата глупост, за която ти казаха по-напред, ще обърна внимание на другото.
Нека ти напомня, че не живеем "в природата".
 ooooh!

За Херкулес : замисли се (ако можеш), точно в какво състояние са страните, за които говориш ("в които жената струва колкото една коза или крава") Mr. Green

# 171
Според мене не е важна толкова външността а качествата. Един мъж трябва да може да бъде истинска опора и да желае да се грижи за жената да я цени и уважа, всичко друго са празни приказки. Каква полза от празен егоцентричен и егоестичен красавец който знае че има успех сред жените и обича "многообразието от жени"?  Разбира се идеалният вариант е красив и много интелигентен мъж който държи на жената до себе си! Ама май тези мъже са само по сериалите.

# 172
kgb007... Tц, тц, тц...
То бива комплекси, бива, ама чак пък толкова... newsm78
На патология ми мирише, мхм...

И аз така мисля. Тия жени напоследък са все патологичен случай. Изведнъж си помислиха че са мъже.

# 173
Тънкия намек за бащата в балада нещо.... Нали се сещаш , че таткото не може да си направи деца сам?  tooth

Да де, ама и майката не може да си направи деца сама. Някой татко ще трябва да и ги направи.
Да, после може да си бие камшика (или да му го бият tooth ) и да не остане и следа.

Не е луд който е изял баницата, а този който му я е дал.

# 174
Жените нямат избор - мъжете се изп***растиха и им е удобно да бъдат жени. Всеобщо е схващането, че първичните им полови белези са достатъчни, за да се самоокачествят като представители на "силния пол".

Аз се уредих, но изпадам в ужас като си помисля какво ще ни доведе вкъщи дъщерята. Така, както върви новото поколение... Laughing

# 175
Скрит текст:
И последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet
Явно не, тъй като грозен мъж/гадже не съм имала. Тъкмо напротив. Имам отлични попадения откъм красота, ако това е толкова важно.
Мъжът ми също не е за изхвърляне.  Mr. Green Дъщеря ми е хубава, благодарение на неговите гени.

хубостта в природата има друга цел от тази в едно държавно общество.

хубостта в природата е да се примамят колкото си може повече мъжки да те чифтосат. тоест с хубостта си ти си признаваш , че имаш някакъв друг недостиг.

хубостта не е гаранция , че ще си здрав. а е гаранция че в държавно общество ще оживееш. защото държавата издига в култ красотата.

а природата търси точно обратното , различието и гарантира преживяемостта.
Игнорирайки голямата глупост, за която ти казаха по-напред, ще обърна внимание на другото.
Нека ти напомня, че не живеем "в природата".
 ooooh!

За Херкулес : замисли се (ако можеш), точно в какво състояние са страните, за които говориш ("в които жената струва колкото една коза или крава") Mr. Green

Както винаги, за жените моето изказване ще е глупост. Нека аз да ти напомня, че човекът е част от природата и животът (съществуването му) му зависи от нея.

А, състоянието на почти всички страни, където жените нямат власт с изключение на Афганистан (по обясними причини) е много по добро от нашето в момента. Дори и да изключим ОАЕ, само на балканите, ислямските страни са с по добри условия за живот.

# 176
  • Под липата
Херки, ако искаш да ти купим еднопосочен билет за ОАЕ?

# 177
Аз се колебая между следните дестинации: Ирак, Иран, Сирия, Казахстан и Пакистан. Ще се впише в обстановката чудесно - там не е нужно да се къпеш, няма феминистки, които да го спират като храчи и пръцка а напротив - ще му направят салата и ще му сипят да си пийне.

# 178

Е, предпочитам те да се разпрострат до тук, че както е тръгнало, на там вървят нещата. Хубаво щеше да се бях родил там, но и тук ще се променят условията. Само трябва да почакаме.

# 179
Аз се колебая между следните дестинации: Ирак, Иран, Сирия, Казахстан и Пакистан. Ще се впише в обстановката чудесно - там не е нужно да се къпеш, няма феминистки, които да го спират като храчи и пръцка а напротив - ще му направят салата и ще му сипят да си пийне.

То ти има много да се колебаеш. Видяла си ти къде храчат и пръцкат. При нас и жените храчат и пръцкат и искат да приличат на мъже. А, там са по чисти от всякъде. Ако не ползват тоалетна хартия, си измиват остатъците от нечистотия и се къпят много по често за разлика от нас (вас).
Била ли си в Дубай, че така фриволно се изказваш?

Апропо:
Там не употребяват алкохол, че някой да ми го сервира със салатка, а и аз през живота си не съм се напивал. Винаги съм предпочитал безалкохолните напитки.

Общи условия

Активация на акаунт