МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 625
  • 324
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
   Ох, този Перкулес е голям смешник. Joy

# 181
   Ох, този Перкулес е голям смешник. Joy

Хайде сега! Пак се започва! Перкулес съм бил, че и смешник на всичко отгоре!

# 182
herkules е много прав за доста неща, макар и да е краен на моменти. Много от нещата, които пише, са самата истина, но разбира се на доста хора не им изнася да я чуят.

Твърде не ми се вярва за една арна Елена цяла война да са водили, както между впрочем за която и да е 'убавица. Наистина ли някой си мисли, че за това може да се води война изобщо?! Интереси, пари и его - това винаги е стояло и стои в основата на войните.

И какви мъже пък в България? Laughing Отдавна са изчезнали мъжете в България /ако изобщо някога са съществували/, хората се изродиха, изкривиха...
Клипчетата от типа "какво е да си мърша" и "какво е да си батка", "плажния дневник на един батка" и т.н. за съжаление съвсем красноречиво описват съвременната българска действителност, която става все по-плашеща и безнадеждна.

# 183
  • Под липата
 ooooh!

Ще има господари, докато има роби...
Аз съм се родила свободна, имам свободата да правя грешки, да правя избори, да харесвам или не харесвам, да имам съпруг, с когото взаимно сме се избрали. Няма да страдам, ако родя момиче.

Не съм феминистка. Дори напротив.

# 184
  • забравих си мисълта...
herkules е много прав за доста неща, макар и да е краен на моменти. Много от нещата, които пише, са самата истина, но разбира се на доста хора не им изнася да я чуят.

Твърде не ми се вярва за една арна Елена цяла война да са водили, както между впрочем за която и да е 'убавица. Наистина ли някой си мисли, че за това може да се води война изобщо?! Интереси, пари и его - това винаги е стояло и стои в основата на войните.

Аз съм много любопитна, кое от това, което казва Херкулес за жените, е истина?
Колкото до това, че някъде по света жените стрували една коза, тц, иска ви се, но няма такава страна. Има такива страни, в които се купуват жени за камили, но те са доста скъпи, така че не е лесно да се получи жена. Още там мъжете могат да имат най-много четири жени, но те трябва да са законни съпруги, също трябва за всяка да е построена отделна къща, изцяло обзаведена. Мъжът трябва да може, да издържа съпругите си. Трябва да се отнася към тях еднакво и да ги задоволява във всяко едно отношение.  Ако не може, значи си остава с една жена или изобщо без жена. Simple Smile Хомосексуалистите са твърде много и там. Simple Smile
А колкото до войните за жени, да имало ги е, в по-късни времена е имало и дуели за жени, в които не малко мъже са изгубили живота си. В недалечното минало много мъже са се биели заради жени, даже и само защото ето виждате ли, Иван си хванал гадже от нашият квартал и дай сега да му видим сметката. В днешно време няма войни, няма кавги, почти няма и истински мъже. Със сигурност не и в женските форуми.
AQUА, много ми е интересно, че се съгласяваш с Херкулес, но ти си знаеш. Прав е и за това. че трябва да сменя жените като носни кърпички, така ли e? Само че така, като си мечтае за цък, цък  язък, там в мюсюлманските страни ще го осъдят на смърт. Личи си кой не е бил в тези страни. И още нещо. Може алкохолът да е забранен, може тези страни да имат сух режим, но толкова много алкохол, колкото се извади в Кувейт по време на войната в залива, не съм виждала никъде другаде. Така че алкохол има и то в огромни количества, само че не е за който да е и не всеки може да си позволи да си го купи, а и не на всеки ще продадат. Wink Някои могат да си позволят да се наливат c алкохол като "свине", но за други и една капка е риск да прекарат дълги години в затвора. И разбира се, че ще чака Херкулес, BG да стане Турция, иначе другаде няма шанс дори и да помирише една жена. А ако България стане Турция, ще са виновни мъжете, да мъжете, недостойни да защитят родината си...

# 185
ooooh!

Ще има господари, докато има роби...
Аз съм се родила свободна, имам свободата да правя грешки, да правя избори, да харесвам или не харесвам, да имам съпруг, с когото взаимно сме се избрали. Няма да страдам, ако родя момиче.

Не съм феминистка. Дори напротив.

Ти винаги го увърташ, както на теб ти изнася. Щях да ти отговоря, колко много си свободна, но току що получих последно предупреждение, че защитавайки се от вашите нападки, може да ме баннат, защото предполагам, че след като форумът е женски, никой няма право да отстоява мъжка позиция, защото било против правилата и жените ще го изтълкуват като обида. Нищо, че те могат да обиждат колкото си искат безнаказано. Надлъгвайте се на воля. Дабре, че поне сами си вярвате.

# 186
  • Sofia
   Да, да, точно защото форумът е феминистки настроен, ще те баннат, а не защото ръсиш глупост след глупост. Whistling

# 187

Колкото до това, че някъде по света жените стрували една коза, тц, иска ви се, но няма такава страна. Има такива страни, в които се купуват жени за камили, но те са доста скъпи, така че не е лесно да се получи жена. Още там мъжете могат да имат най-много четири жени, но те трябва да са законни съпруги, също трябва за всяка да е построена отделна къща, изцяло обзаведена. Мъжът трябва да може, да издържа съпругите си. Трябва да се отнася към тях еднакво и да ги задоволява във всяко едно отношение.  Ако не може, значи си остава с една жена или изобщо без жена. Simple Smile Хомосексуалистите са твърде много и там. Simple Smile
А колкото до войните за жени, да имало ги е, в по-късни времена е имало и дуели за жени, в които не малко мъже са изгубили живота си. В недалечното минало много мъже са се биели заради жени, даже и само защото ето виждате ли, Иван си хванал гадже от нашият квартал и дай сега да му видим сметката. В днешно време няма войни, няма кавги, почти няма и истински мъже. Със сигурност не и в женските форуми.
AQUА, много ми е интересно, че се съгласяваш с Херкулес, но ти си знаеш. Прав е и за това. че трябва да сменя жените като носни кърпички, така ли e? Само че така, като си мечтае за цък, цък  язък, там в мюсюлманските страни ще го осъдят на смърт. Личи си кой не е бил в тези страни. И още нещо. Може алкохолът да е забранен, може тези страни да имат сух режим, но толкова много алкохол, колкото се извади в Кувейт по време на войната в залива, не съм виждала никъде другаде. Така че алкохол има и то в огромни количества, само че не е за който да е и не всеки може да си позволи да си го купи, а и не на всеки ще продадат. Wink Някои могат да си позволят да се наливат c алкохол като "свине", но за други и една капка е риск да прекарат дълги години в затвора. И разбира се, че ще чака Херкулес, BG да стане Турция, иначе другаде няма шанс дори и да помирише една жена. А ако България стане Турция, ще са виновни мъжете, да мъжете, недостойни да защитят родината си...

Ти чувала ли си за метафора? А, за алегория, сарказъм, ирония и прочее? Ако трябва да съм точен, за НЯКОИ страни жените не струват и колкото коза. Нищо че си ги продават като добитък. Или искаш да ти дам линкове как ги убиват по около 20 000- 30 000 на година, само защото са дръзнали да нарушават техните си морални закони. И, въпреки това пак се раждат в големи количества. А, тези глупости дето ги говориш са за децата от детската градина. Те може и да ти повярват. Мъжете там могат да имат до четири законни съпруги, които могат да издържат и безброй слугини, които могат да си купят. А, за задоволяването пак грешиш. Задоволяват която си искат от съпругите си в леглото и наказват без секс непослушните. За разлика от теб, аз съм бил в Кувейт. Имам много познати и сме си споделяли обичаите на двете различни религии. Те не могат да повярват, че жена може да удари шамар на мъж, на обществено място, и това да остане безнаказано. Аз може да не съм съгласен БГ да стане Турция, но с това женско управление няма да ни се размине в последствие.

# 188
  • забравих си мисълта...
За разлика от мен... Колко си сигурен само, Херкулес. Наистина теб човек може само да те съжалява. Много интересно тогава откъде се взе това интервю за Кувейт от  моето име във вестника непосредствено след като се върнахме от Кувейт.
И убивали жените, а на мъжете прощават, нали??? И тях наказват с бой с камшици, така че там свободният секс е наказуем, както за жените, така и за мъжете. Точно в Кувейт има навсякъде security и никой не може безнаказано да притеснява жена, но понеже уж си бил там, много знаеш.
А aко си бил там наистина, си бил със сигурност като шофьор. Българските шофьори живееха в няколко блока в края на града, почти на самата граница. Даже и не припарваха в центъра.  Всъщност всичките ти писания тук са точно шофьорски. Simple Smile И не ми говори, че се чудят арабите. Те много добре знаят, как е в Европа, много по-добре от теб даже. Но защо ли се чудя. Едва ли си имал възможност да разговаряш с кувейтци. От това, което разказваш, съдя че си имал разговори само с араби от други страни, като Египет, може би Индия, Пакистан и други подобни.
И това, че жените не струват колкото коза. Това са приказки на такива мъже без успех сред жените, озлобени и озверени поради безбройните си неуспехи. Едва ли някой мъж имащ успех сред жените, би написал подобни глупости.
И още, аз не прочетох тук нищо, което да определя, която и да е от нас като феминистка. Тук пишат жени, които знаят своята стойност като човек и отстояват правото си. Жени, които са обичани, уважавани и нямат нужда да показват тук колко им е добре. Въпреки твоите груби, вулгарни и неоснователни обиди към жените като цяло, никоя не те нападна така грубо и арогантно както ти го направи. Никоя не бе така настървена и не се нахвърли срещу теб с такава злоба. Но всъщност на шофьор е излишно да се обяснява, той си знае своето и не защото не иска да разбере, а просто защото толкова са му възможностите да схавне за какво става дума.

# 189
  • Под липата

thumbsup

Ти винаги го увърташ, както на теб ти изнася. Щях да ти отговоря, колко много си свободна, но току що получих последно предупреждение, че защитавайки се от вашите нападки, може да ме баннат, защото предполагам, че след като форумът е женски, никой няма право да отстоява мъжка позиция, защото било против правилата и жените ще го изтълкуват като обида. Нищо, че те могат да обиждат колкото си искат безнаказано. Надлъгвайте се на воля. Дабре, че поне сами си вярвате.

Винаги увъртам?  Thinking Винаги? Кога е това винаги Херки и какво увъртам? М?
 И много те моля, обясни ми колко точно съм свободна, че изведнъж се стреснах, че може би не знам... newsm78

Като на загубил почва под краката започваш да приличаш и озлоблението, и настървението започнаха да идват маааалко в повече.
До сега те смятах за шегаджия, дошъл да се гъбарка в женски форум, ама...започвам да се питам, наистина - ти добре ли си?

# 190

Колкото до това, че някъде по света жените стрували една коза, тц, иска ви се, но няма такава страна. Има такива страни, в които се купуват жени за камили, но те са доста скъпи, така че не е лесно да се получи жена. Още там мъжете могат да имат най-много четири жени, но те трябва да са законни съпруги, също трябва за всяка да е построена отделна къща, изцяло обзаведена. Мъжът трябва да може, да издържа съпругите си. Трябва да се отнася към тях еднакво и да ги задоволява във всяко едно отношение.  Ако не може, значи си остава с една жена или изобщо без жена. Simple Smile Хомосексуалистите са твърде много и там. Simple Smile
AQUА, много ми е интересно, че се съгласяваш с Херкулес, но ти си знаеш. Прав е и за това. че трябва да сменя жените като носни кърпички, така ли e? Само че така, като си мечтае за цък, цък  язък, там в мюсюлманските страни ще го осъдят на смърт. Личи си кой не е бил в тези страни. И още нещо. Може алкохолът да е забранен, може тези страни да имат сух режим, но толкова много алкохол, колкото се извади в Кувейт по време на войната в залива, не съм виждала никъде другаде. Така че алкохол има и то в огромни количества, само че не е за който да е и не всеки може да си позволи да си го купи, а и не на всеки ще продадат. Wink Някои могат да си позволят да се наливат c алкохол като "свине", но за други и една капка е риск да прекарат дълги години в затвора. И разбира се, че ще чака Херкулес, BG да стане Турция, иначе другаде няма шанс дори и да помирише една жена. А ако България стане Турция, ще са виновни мъжете, да мъжете, недостойни да защитят родината си...

Сравняваме работи, които нямат нищо общо като манталитет, начин на мислене, начин на живот, поведение... всичко. Факт е, че масата западни жени /и особено съвременните български/ се държат точно така, че заслужават точно отношение каквото има Херкулес към тях.

По отношение на алкохола - нали не твърдиш, че едва ли не в Кувейт се пие колкото във всяка западна страна?! Сама си го написала - изключително малко са тези с достъп до алкохол в ислямските страни, така че е абсурдно изобщо дори да го коментираме. Така, както в България се пие, и то от малки почват с пиенето, в малко страни се пие така. Ракията вечер, и то всяка вечер, плюс бирите целодневно... Битовия алкохолизъм обаче, разбира се, удобно се неглижира, тъй като огромната част от населението страда от този проблем.

За 4-те жени - права си, че мъжа трябва да може да си ги позволи, за да има 4 жени. Но е факт и че сума ти мизерници се женят, като дори на едната си жена не могат да си позволят да осигурят къща, че и обзаведена, което пак не ги спира да забърсват нещо странично, когато падне. Точно както и в западния и немюсюлманския свят - и западните мъже пак спокойно си забърсват по нещо странично, стига да им се отдаде възможност, че и паралелни връзки с години поддържат някои - е, това не е ли пак многоженство дефакто?! С тая разлика, че жените в немюсюлманските страни не падат по-долу, даже са ги задминали мъжете по този показател.
А българския мухлясал мъж дори за едната си законна жена често пъти не може да се грижи качествено в нито едно отношение. Затова и все повече се разменят ролите и се изкривяват нещата.
За някакви мъже недостойни да защитят родината си пишеш - ами, че те кога са били достойни и можещи да защитят нещо?! Ако не е била Русия... Те собствените си жени не могат да овардят дори, българските мъже Laughing Това го пиша въз основа на не един и два примера на жени, открито свалящи се с други мъже пред очите на собствените си лукови глави - съпрузи!
Явно за българския мухъл е по-удобно да си пуска жената да работи, да се трепе наравно с него за изкарване на прехраната, като си затваря очите за фриволното и командирското ѝ поведение. Защото знае, че това е цената, иначе ще трябва той да се напъва повечко, за да има достатъчно, но на него му е удобно да си смуче бирите по цял ден и да се чуди как да се скатае от работа, замечтан как ще се прибере, ще се пльосне на дивана с ракийката, салатката, свинскутУ, докато жена му пак се лензоти със съседа, магазинера, автомонтьора, майстора, колегата и кой ли още не от мъжки пол.
Така де, нали еманципация, нали равноправие на половете...

# 191
Малко българска история си чела, жено. Амнайсет пъти спомена мухъл жено, явно нещо ти е мухлясало от незабърсване.

# 192
Малко българска история си чела, жено. Амнайсет пъти спомена мухъл жено, явно нещо ти е мухлясало от незабърсване.
Не си спомням да съм се обръщала персонално към теб, но явно ти си се разпознал някъде, щом е толкова язвителен тонът ти.

# 193
Ами не, не съм се разпознал. Прогнозата ти е грешна. Мухльовци са политиците ни, войните ни не са.
Защо ми е да се обръщаш персонално към мен, след като си ме сложила в кюпа на българските мъже.
Отбил съм си военната служба, носил съм си службата бодро и уставно, както си му е реда, капитан от резерва съм. От едно малко село, ето това. http://prikachi.com/users/wolf/213q.jpg

# 194
Ами не, не съм се разпознал. Прогнозата ти е грешна. Мухльовци са политиците ни, войните ни не са.
Защо ми е да се обръщаш персонално към мен, след като си ме сложила в кюпа на българските мъже.
Отбил съм си военната служба, носил съм си службата бодро и уставно, както си му е реда, капитан от резерва съм. От едно малко село, ето това. http://prikachi.com/users/wolf/213q.jpg

Това е масата, нея описвам. Че има и изключения, има. Във всяко едно отношение има изключения, но общата картинка е такава.
И между другото съвременните мъже вървят прогресивно към все по-зле.
Иначе, далеч не смятам казармата за някакъв критерий за нещо, изключително против казармата съм, смятам я за велика простотия и нещо абсолютно излишно. Както съм и против всякакви военни глупости. Излишно разхищаване на ресурси.
Само като започнат да се строяват, да козируват, да тичат и да викат... Малоумна работа! Смачкване на личността, на идентичността, унифициране с масата, подчинение на някакви боклуци-военни... Сериозно?? Не, не! Да не говорим, че в българския му вариант, това е такава пародия смешна, че какво изобщо да си говорим! Ако стане една истинска война, ама както трябва, тия изобщо не са подготвени и не знаят какво да правят. Играят си само с пушчици и танкчета...
Система за унифициране, смачкване на "аз-а" и целенасочено затъпяване - това е казармата!

Мухлясалостта и луковоглавието далеч не се определят и не зависят от това кой е бил в казарма и кой не. Примери такива, колкото искаш.

А към военни и полицаи съм изключително, ама изключително предубедена и с много негативно мнение, и то не без основания. Плюс това всички полицаи са със сини очи. Видя ли сини очи, ми става ясно.

Общи условия

Активация на акаунт